Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@daniwaugh ja neviem ale ja som ako čerešna na mna sa stači len pozret a som tehotna 😀 však uvidime snažime sa stale tak snad sa niečo uchyti a ked som skušala prvy krat tak som mala ovulacie a na lavom vaječniku asi 6 velkych folekul tak snad sa jednej ušlo ,aj ked som 14teho dostala ms,no uvidi sa 14 januara či dostanem alebo nie,inač už tri dni ma boly gebulka bud počasim alebo neviem asi som moc presvedťena že sa to podari
NO PRI TRETEJ SOM OTEHOTNELA NA šUPU DALA SOM SI TO VYBRAT V JUNY A V JULY SME ZAčALY a v auguste som bola už v 4tom tyždni tak uvidim predsa už niesom najmladšia a tri deti za sebou tak možno toto si na seba necha počkat 😀
1t 6dni.. !! juuuuj nech uz je to tu!
@giuska ja som tiez vzdy otehotnela hned...ibaze som stale starsia a este mam pocit, ze sa mi trosku schaosil hormonalny system po MA v auguste 😖 vsetko chodi tak ako ma, iba pocitovo mi trosku sibe, ale to bude mozno aj touto diskusiou 😀 😝
@daniwaugh Ja este 10 dni a mozem testovat 😀 ale nie....pockam si na meskanie mrchy 🙂 dufam
A ostatne co????
žijem ale som stale vydata v rakusku takťe sa mi lešie dycha než zo slovenskej materskej
@giuska podla mien deticiek sa mi hned zdalo, ze tm nebude vsetko slovenske 😉 je to krasne mat tolko deti. Ja uz muza asi nenahovorim na stvrte- aj ked teda on deti miluje, ale je dost taky racionalny typ a premysla vela o tom - no my asi tretim skoncime, tak len dufam, ze to tretie bude 🙂
@lavyrle prajem ti to mooc,ja už teda Z MUžOM NEžIJEM A TIEž SOM NECHCELA štvrte ale mam priatela 8 mesiacov a strašne sme zatužily mat spoločne,aj ked v dnešnej dobe je to dost ale ja si myslym ked som dokazala vychovat do teraz 3 deti a bola som na ne sama kedže manžel si chodil domov ako na dovolenku tak to štvrte vytužene nebude problem
@daniwaughmne dako zazracne nechuti 😖 ale celkom sa tomu aj tesim @somsa
ahojte kočky
@bibinkaleo neskúšala kôli veku 😖 😖 Takže buď to pôjde prirodzene alebo nebude nič a povieme si, že dve detičky nám musia stačiť
@giuska aj ja som vždy túžila po 3 deťoch - ešte som ani vydatá nebola, a každému som hovorila, že chcem 3 detičky. Dve sa nám podarili a toto tretie akosi k nám nie a nie prísť ( v priebehu posledných 2 rokov 3 tehotenstvá a 3 potraty prišom 3 roky sme čakali na tretie tehu ) ... a roky tak utekajú, že to až nei je normálne 😖
ja som tiez vzdy tvrdila, ze budem mat tri deti
@somsa a kdeze sa chystate? Ja dufam, ze budem musiet ozeliet kvoli prckovi uz druhe leto, ale nevadi - ozeliem 🙂
Terat akurat este muza lamem do Mnichova, svagor tam pracuje v jednej banke, platia mu velmi exkluzivny hotel a moze si tam ubytovat z rodiny koho chce, k dispozicii bazeny, sauny, vsetko.....tak by sme sli aj so segrou, aj s muzom, pobehali aj nemecke vypredaje, aj trosku Mnichov a cestou naspat aj Salzburg 🙂 bez deti. No a potom o dva mesiace tie Tatry a potom uz nechcem nic ine len sa tesit z pohybov
@lavyrle do turecka..uz to mame kupene a bude to nasa prva dovolenka spolocna..tak si chceme este uzit kym sme len dvaja..nas to babo este netlaci..ja mam 24 a drahy 26..ale pomaly chceme zacat kvoli tomu ze co ak by sa vyskytol problem...nechcem privolavat ale stava sa tak aby sme v tom pripade mali dost casu problem riesit

@lavyrle dufam dufam dufam dufam! musi vam to vyjst :*
no sak tak hadam to dojde po 2.1 ta ms a potom sa mozme tesiiit ale ak ovu som mala okolo 23 den v mesiaci tak neviem ako tie spermosky tam oplodnia z 11.1 ale tak verime dako verim
@giuska hmm no to ale troska potrva kym efekt telieska prestane fungovat ci nie?