Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dakujem za privitanie kočky 😝
@bibinkaleo a sledujes ovu robis si testy a tak alebo len tak na nahodu?🙂
@somsa a kedy je ta dovka? ja som v 5m sla busom do chorvatska bez problemov :D
@daniwaugh no len tak zatial to nechavam na nahodu.. ale snazime sa hlavne cez plodne dni.. vianoce mame krasne plodne dni...🙂 hadam to uz pojde.. nechcem stresovat a robit paniku.. ak to nepojde teraz tak skusim zajst za doktrorom co je problem...
@bibinkaleo no lebo Štúdie preukázali, že každý druhý pár sa môže pokúšať o splodenie dieťaťa v nesprávnom čase
http://www.clearblue.com/sk/maximalizacia-vasic...
takze ziadne stresy a ked uz budete vela chciet tak zacni sledovat 🙂))
@daniwaugh ja sa poznam dobre.. viem priblizne kedy mam ovulaciu vzdy som pocitovala jemne bolesti.. skusame pred aj po .. no idem skusit kuk tu stranku... 🙂
tak my ideme, priiidem vecer :D
ahojte kočky
inak vám poviem, že mám riadne silnú a bolestivú MS ☹
@bibinkaleo vitaj, my sa snažíme 5 rokov 😖 a modlím sa, aby konečne tá 13-ka bola šťastná ... len bola by som rada, keby to bolo na začiatku roka a nie ku koncu
🙂 tak dievcata - som tu 🙂 Stedry vecer bol krasny ako vzdy s detmi - to je radost pozerat na tu ich radost 😀
dnes sme boli na obede u svokrovcov, potom zas prisla sestra so svagrom - hrali sme activity a karty - no mam rada tento cas
@somsa tu je foto prveho kusu - potom som tam uz davala menej, aby to bolo mensie, ale chutovo vyborne !!! Dakujem za recept. Este chcem sufle skusit - to sa asi tiez dava do tych nadobiek
ahojte dievcata!
nove vitam v klube 🙂
ja som tak obzrata ze ani nevladzem pisat 🙂
kazdy den nieco mame. nic uz sa tesim na hory 🙂 tam bude aj viac pohybu 😀
@zlatat verim ze sa Vam coskoro podari!! a neskusala si to riesit aj inak.. neviem ci si to tu uz niekde pisala.. ale tak drzim palce kazdej zene!! aby sa to podarilo ..prajem vele vela trpezlivosti. .. a uvidis pride februar a si tehoska!! 😉
@daniwaugh tak vidis...si sa bala zbytocne 😉 ja uz ma tiez ovu za sebou, tak teraz uz len verit, ze to vyslo 🙂 nekeksikovali sme kazdy den, ale zas niekedy aj 2x - podla chuti 🙂 tak uvidime. Ked tak rozmyslam tak naposledy som sa uz divne citila velmi kratko po ovu - vlastne hned den dva - no vsade sa pise, ze to nie je mozne, ale ja si doteraz pamatam ako ma zalieval zvnutra pot a teplo - mala som pocit, ze sa strasne potim alebo ze mi je proste vnutorne hrozne teplo 😲 a som nechapala, ze co mi je. Ako druhe bolo, ze sa mi tocila hlava a az neskor nastupili tie prsia a vytok

ranecko vsetkyyyyyyyyyyyym
fertility friend potvrdil ovulaciu, tak hadam ma pravdu a ms dostanem tak za 14dni a potom bude secko supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer