icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
25. dec 2012

ranecko vsetkyyyyyyyyyyyym
fertility friend potvrdil ovulaciu, tak hadam ma pravdu a ms dostanem tak za 14dni a potom bude secko supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

giuska
25. dec 2012

dakujem za privitanie kočky 😝

daniwaugh
25. dec 2012

@giuska nie je a co 🙂 my radi 🙂 ake boli vianoce?🙂 a co chcete? babiku ci princatko?🙂

daniwaugh
25. dec 2012

@bibinkaleo a sledujes ovu robis si testy a tak alebo len tak na nahodu?🙂
@somsa a kedy je ta dovka? ja som v 5m sla busom do chorvatska bez problemov :D

giuska
25. dec 2012

@daniwaugh vianoce boly skvele konečne som ich stravila v klude a hlavne štastna od kedy som opustila muža a žijem s priatelom ,tak nam je jedno čo to bude hlavne že bude nače a zdrave

bibinkaleo
25. dec 2012

@daniwaugh no len tak zatial to nechavam na nahodu.. ale snazime sa hlavne cez plodne dni.. vianoce mame krasne plodne dni...🙂 hadam to uz pojde.. nechcem stresovat a robit paniku.. ak to nepojde teraz tak skusim zajst za doktrorom co je problem...

daniwaugh
25. dec 2012

@giuska jaj no to je zaklad, aby clovek bol stastny 🙂 a hlavne si daj pozor, aby vase dietatko nebolo prehlasene za tvoje a muzove ak nemate dorieseny rozvod lebo on je daky cas v ochrannej lehote co sa tyka otcovstva...

daniwaugh
25. dec 2012

@bibinkaleo no lebo Štúdie preukázali, že každý druhý pár sa môže pokúšať o splodenie dieťaťa v nesprávnom čase
http://www.clearblue.com/sk/maximalizacia-vasic...
takze ziadne stresy a ked uz budete vela chciet tak zacni sledovat 🙂))

bibinkaleo
25. dec 2012

@daniwaugh ja sa poznam dobre.. viem priblizne kedy mam ovulaciu vzdy som pocitovala jemne bolesti.. skusame pred aj po .. no idem skusit kuk tu stranku... 🙂

somsa
25. dec 2012

@daniwaugh no ved práveže v júli...a do turecka...tak aby nerobili s lietadlom problemy...teda ak by to nahodou teraz vyslo...a potom v aprili by malo vyjst dievcatko kozorozec (ako ja) :DDD

daniwaugh
25. dec 2012

@somsa no lietat mozes tak do 6mes tusim okolo 25tt 🙂

daniwaugh
25. dec 2012

tak my ideme, priiidem vecer :D

laja77
25. dec 2012

@somsa tak nad dovolenkou som rozmyslala aj ja, ale kaslat na dovolenku 😎 😀

zlatat
25. dec 2012

ahojte kočky

inak vám poviem, že mám riadne silnú a bolestivú MS ☹
@bibinkaleo vitaj, my sa snažíme 5 rokov 😖 a modlím sa, aby konečne tá 13-ka bola šťastná ... len bola by som rada, keby to bolo na začiatku roka a nie ku koncu

giuska
25. dec 2012

@daniwaugh MALA SOM TELIESKO A JEDENASTEHO SOM SI HO NEHALA VYBRAT

giuska
25. dec 2012

@lavyrle SOM ZVEDAVA TEDA STRAšnesa tešim

lavyrle
25. dec 2012

🙂 tak dievcata - som tu 🙂 Stedry vecer bol krasny ako vzdy s detmi - to je radost pozerat na tu ich radost 😀
dnes sme boli na obede u svokrovcov, potom zas prisla sestra so svagrom - hrali sme activity a karty - no mam rada tento cas
@somsa tu je foto prveho kusu - potom som tam uz davala menej, aby to bolo mensie, ale chutovo vyborne !!! Dakujem za recept. Este chcem sufle skusit - to sa asi tiez dava do tych nadobiek

zlatat
25. dec 2012

@lavyrle šikuľka, my sme už všetky maškrty pojedli, tak tuším môžem znova niečo piecť 😀

tatanka1
25. dec 2012

ahojte dievcata!
nove vitam v klube 🙂
ja som tak obzrata ze ani nevladzem pisat 🙂
kazdy den nieco mame. nic uz sa tesim na hory 🙂 tam bude aj viac pohybu 😀

bibinkaleo
25. dec 2012

@zlatat verim ze sa Vam coskoro podari!! a neskusala si to riesit aj inak.. neviem ci si to tu uz niekde pisala.. ale tak drzim palce kazdej zene!! aby sa to podarilo ..prajem vele vela trpezlivosti. .. a uvidis pride februar a si tehoska!! 😉

lavyrle
25. dec 2012

@tatanka1 a ke sa chystate na hory?

My ani nehovorte o obzratosti - my zajtra ideme na stefansku zabavu a ja netusim co si obleciem, kedze mi nic nie je dobre 😒 hruza

@daniwaugh tak super, ze bola ovulacia - to je zaklad vsetkeho 🙂 🙂 🙂 😉

daniwaugh
25. dec 2012

@giuska 11teho decembra?

daniwaugh
25. dec 2012

@tatanka1 no ja som tak nazrata ze tri dni teraz nezerem! vyzeram jak v piatom mesiaci! 😀 😀 😀

daniwaugh
25. dec 2012

@lavyrle no myslim ze bola, aj hlieny aj zdurena sliznica a aj tabulka vravi tak to vyzera ze ak do 2.1 nedostanem ms tak sup na kravu bude tela... 😀 😀 😀

lavyrle
25. dec 2012

@daniwaugh tak vidis...si sa bala zbytocne 😉 ja uz ma tiez ovu za sebou, tak teraz uz len verit, ze to vyslo 🙂 nekeksikovali sme kazdy den, ale zas niekedy aj 2x - podla chuti 🙂 tak uvidime. Ked tak rozmyslam tak naposledy som sa uz divne citila velmi kratko po ovu - vlastne hned den dva - no vsade sa pise, ze to nie je mozne, ale ja si doteraz pamatam ako ma zalieval zvnutra pot a teplo - mala som pocit, ze sa strasne potim alebo ze mi je proste vnutorne hrozne teplo 😲 a som nechapala, ze co mi je. Ako druhe bolo, ze sa mi tocila hlava a az neskor nastupili tie prsia a vytok

lavyrle
25. dec 2012

@tatanka1 a ty sa ako citis? Mas nejake tehu priznaky?

laja77
26. dec 2012

@zlatat tak my vam nieco posleme, este toho mame aj na rozdavanie 😀

laja77
26. dec 2012

@lavyrle Stefanska zabava ? Vy ste aki akcni, ja som bola naposledy mozno pred 15timi rokmi 😀 😎

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh ano decembra

tatanka1
26. dec 2012

@lavyrle vies co ani nie, ja to ani nestiham vnimat, lebo je stale cosi 🙂.
ale snad okrem tych naliatych prs, a zvacsujuceho sa objemu celeho tela asi nic 🙂 jo trosku ucpany nos, a jasne nejake tie zmeny nalad 😀 .