icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
26. dec 2012

@giuska a kolko mas rokov? Teda ak to nie je tajne a viem je to blba otazka 😲

zlatat
26. dec 2012

@lavyrle aká si ty zvedavá😀 😀 ... určite ja som tu najstaršia 😔

selisel
Odpoveď bola odstránená
giuska
26. dec 2012

@lavyrle jasne že to neni tajomstvo v auguste som mala tridsiatku 🙂

b.bardyova
26. dec 2012

Ahojte kocky tak ja sa pridam k Vam ..aj my s manzelikom chceme velmi babatko. Boli chvile kedy som cele noci preplakala a myslela uz , ze nikdy babatko nebudeme mat skusali sme iui a aj ivf nic ..a pritom nemame vazne problemy:( teraz som na tom tak, ze som dala tomu volny priebeh ale aj tak kazdy mesiac dufam a cakam ...tak snad rok 2013 bude ten stastny

emka9
26. dec 2012

@b.bardyova ahoj a vitaj medzi nami, budem silno drzat prsty, aby sa Vam zadarilo, dolezite je pozitivne mysliet ... 🙂

daniwaugh
26. dec 2012

@b.bardyova vitaj a drime palceky! s podporou to ide lepsie! v akom stadiu ste teraz? my mame ovu a sebou a nesnazili sme sa lebo jonas mi predpovedal dievcatko v januari tak mam tydzen a 6dni do snazenia sa :D

dneska ma svokra tak priserne nasrala ze by som ju naradsej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh ani nam skoro svokra moc nepraje ,a furt ma nejake problemi tiež ma vie nasrat a totalne

daniwaugh
26. dec 2012

@giuska ako moja neni zla lenze pre moje decko by spravila vsetko rozmaznava ho priserne a dneska sme sa s Maxom blaznili, ja som ho AKOZE kusla do nohy (nie naozaj) a on zacal revat (sak 3rocny) a ona namna zacala ze ci som sprosta jak mu mozem take daco spravit.. kokos tak ma nasala ze dovi.
ako chapem ze tvoja ma problem ked si muza opustila, ale tak ked to raz nefunguje tak to nefunguje a treba to akceptovat... ser na svokru, urcite ju nevidis casto ked je v rakusku :D

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh tak ta moja skorosvokra je alkoholička takže ju berem z rezervou 😀 ja som si naštastie vytvorila vo svojej rodine take niečo že nikto sa do mna nestara ja vychovavam deti nie oni takže ma nikto nekomanduje a ani nič take a je to tak lepčie nik mi deti nerozmaznava ani nič ine ťomu som štastna ,lebo sama dobre vieš ake su deti dač prst a vezmu ruku.moja rodina to naštastie vzala dobre a nik sa nehneva na mna

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh svokru v rakusku už nemam ,mam len skorosvokru to jest priatelova mama 😀 ja to mam trocha komplikovane kedže som neni rozvedena ale z manželom sa nemienime rozviest jemu by to bolo už na nič pri jeho veku a ja by som musela behať len po uradoch tak sme sa dohodli že sa nerozvedieme ja mam priatela on priatelku a včetci su spokojny

daniwaugh
26. dec 2012

@giuska a co ma priatelova mama za problem potom?

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh ona je prepnuta z alkoholu ,to že chceme dieta však načo nam je ked ja mam tri a tak 😝

daniwaugh
26. dec 2012

@giuska ja som prave oznamila muzovi, ze v ziadnom pripade nejdem na dovku do francuzska s jeho matkou (ide tam cela rodia - jeho 4 bratia so zenami a detmi) na svokrinu 70tku, ona to plati, ale mne stacilo, boli sme v novembri na floride tak to bola najhorsia moja dovolenka v zivote a teraz proste mi robia nasilu napriek s Maxom mozem sa na nich vykaslat, nie je sanca aby som ja s nimi travila cas spolu s Maxom, toto si namna dovolovat nebudu! pred mojim deckom povedat ze som sprosta, to je aka drzost..!!!

daniwaugh
26. dec 2012

@giuska lol ze naco.. co je ju do toho?:D

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh tak to je moc to by som si ani ja nenechala a ešte pred detmi ,stara natura vieš oni vychovaly kopu deti a teraz si myslia že su vladkyne vesmiru 🙂

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh však ona babo živit nebude

giuska
26. dec 2012

idem si dat par vanilkovych rožtekov 😝

daniwaugh
26. dec 2012

@giuska daj si 🙂 ale nechapem naco to ona riesi :D ne aby sa tesila, truuuba...

giuska
26. dec 2012

@daniwaugh ja neviem načo to rieši je to naša vec a my sme sa po dlhom premyšlani rozhodly zo zdravym rozumom že chceme babatko aj tak bude

somsa
26. dec 2012

Dnes sme sa s drahym zhodli na tom ze to asi nejaka vyssia moc zariadila aby babo este teraz nebolo a aby sme v pohode stihli dovolenku...proste vsetko pride vtedy,ked ma prist

twistybaby
26. dec 2012

@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@tatanka1
@somsa
@laja77
@emka9
@misha1986
@mauerka
@katarinka_brnka
Ahojte Kočeny! Som tu konecne zas 🙂 Prosim nevypískajte ma,ale absolutne sa mi nechce citat tych 15 stran co ste tu za mojej nepritomnosti popisali,tak ked vas pekne poprosim nezhrunuli by ste mi niektora len to dôlezite? cize - je tu niekto novy? je tu niektora tehotna? udialo sa nieco zavazne alebo zaujimave kym som tu nebola? 🙂 dakujem koceny vopred ktora budete taka zlata a bola tu kazdy den a ma prehlad 🙂

twistybaby
26. dec 2012

Baby mam u ešte jednu foto otázku - co znamená podla vás toto? jasne je vidno ze 20 a 21 DC mam ovulku a 22 DC uz neni ovulka. a teraz o pät dni 26DC zase ciarka tmavne? to je normalne? nikdy predtym som totizto nezvykla po ovulke uz testovat tak neviem ale teraz ano a neviem ci je to bezne ? P.S. : dodrziavam rovnaku hodinu testovania a aj zmiernenie prijmu tekutin...

somsa
26. dec 2012

@twistybaby no ja ani @zlatat sme 24teho netestovali..a ja som 7DC ..a pribudla nam @giuska ktora sa ide snazit o 4te dieta..a viac si asi nepamatam lebo som tu len obcas cez mob.
Tebe to ako ide?

twistybaby
26. dec 2012

@somsa dakujem 🙂 no ja nic moc, aktualne som zmetená situaciou ktoru popisujem pri tej foto hore,ale inak ma boli zaludok lebo tlacim samé koláče a v kombinacii s kačicou s lokšami to dopadlo tak ze som zas na liekoch od bolesti ☹ ale aby som tie kolace mohla papat a este viacej nestlstla si davam zaväzok cvicenia a uz týžden kazdy den odbicyklujem na stacionarnom asi 25minut 🙂 to mi staci som zaciatocnik 🙂
@giuska vitám ta aj ja 🙂 a vela stastia 🙂

twistybaby
26. dec 2012

@somsa a inak preco ste so @zlatat netestovali? dosla vam ta mrch mrchatá nakoniec ci preco?

somsa
26. dec 2012

@twistybaby no ja som dostala uz 20teho..cize 25DC(uz 2. mesiac posebe...asi sa mi skratil cyklus) a zlatat myslim ze piamo na stedry den dostala

kvetka_
26. dec 2012

@twistybaby ahoj , ze vraj ked je zena tehotna tak je ovu test pozitivny..... ze by preto aj 26 DC pozitivny? 😵

bubu4125
26. dec 2012

ahojte baby...snažilkujete už niektoré? aj sa podarilo? my snažilkujeme už od októbra a stále nič...vlastne sa nevieme trafiť do ovulky, pretože náš ocko pracuje daleko...
aj ked teraz čakám ms o tri dni...prsia bolia jak sviňa už asi piaty deň aj wc častejšie navštevujem...ale to sme snažili 19.11, potom som mala aj ms...hovoria, že to môže byť...lebo prsia ma takto naposledy boleli ked som bola tehu...no nemám ten pocit....a ms bolesti mám...

twistybaby
26. dec 2012

@kvetka_ myslis ze tak skoro? ja som si myslela ze to ukaze az v case ked by to ukazal tehu test? a ved vajicko sa uhniezduje na 5ty az 11ty den od oplodnenia tak tomu neverim ze by to ukazalo...