Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@emka9 Ja som kvoli tomu aby mi bolo lepsie zmenila pracu :D a preto si davame aj chvilku pauzu ..potrebujeme sa financne dobit a ked budeme pripraveni sup sup ..ak to nepojde prirodzene tak skusime dalsie ivf alebo pojdeme do brna
@zlatat hmmm.... co s tym budeme robit ?! ... tiez dufam, ze dnes mam posledny den M....na Novy rok by mali byt vysledky, tak ciste hypoteticky by sme sa aj mohli zacat snazit, ak budu negativne ..... ale nie som si tym az tak ista ... ☹ .... potom este skuskove ma caka, to bude psychiatria ... ☹ .... co pomaha Tebe, aby si opat myslela len pozitivne ? 😅
@b.bardyova jaaaj to je dobre .... lenze nemozem si vyberat, kde budem rpacovat, mam pocit, ze len stagnujem na jednom mieste, ale momentalne len jedina istota ohladne prijmu ... aj ked tak nizkeho, ze neviem neviem ... keby moj muzicek nemal robotku, tak som na mizine 😠 .... velmi rada, by som chcela niekde inde pracovat, posunut sa dopredu ..... ale v tejto sfere je to nemyslitelne ☹ .... drzim prsty, aby Vam to vyslo co nasjkor a Brno je lepsie ?
@twistybaby niekto pisal, ze ovu test ukaze skor tehotenstvo ako tehu test !!!!!!!!!!!! To by bolo super !!!!!!!!!!!!!!!!
@daniwaugh a tvoja svokra zije tu na SVK? Som z toho uz magor 😀 Inak taketo nieco co urobila by ma pekne nasralo - to uz co je ???? 😠
@giuska no pravne bude to dieta potom manzelove, ale asi sa to da urobit, ze on zaprie a priatel zas prizna 🙂 pripadne to nechajte tak a budete mat rakuske davky 😀 30 rokov???? To si mladucha. Ja mam o 4 viac 😎
Ja mam zas zlatu svokrusu - je to uzasna zena, ked treba pomoze a rada, deti su jej zivot, ale nestara sa do nicoho a ked treba tak skor mne stranu zastane ako synovi 😲 pritom on s nou zil skoro do 30tky, takze sa zdalo, ze to bude tvrdy oriesok 🙂
@twistybaby juuuuj, silno drzim palce. Ja si cerstvo pamatam na svoj posledny tehu vytok a bol taky vodnaty do biela (mozno potom aj jemne hustejsi 🙂 a tiez to boli pocity ako keby som sa pocikala. Vzdy som utekala na zachod pozriet ci nahodou nekrvacam 😖 no moja zlata, ja sa do testov nevyznam, ale mam tusaka, ze by to mohlo byt tehu 🙂
@zlatat pozitivne myslenie ta nesmie opustit ! Proste sa nejak naprogramuj, ze to vyjde - tak, ked nie v januari tak potom - ako to vychadza manzelovi v dalsom cykle??
My sme teraz keksikovali skoro kazdy den, niekedy kazdy druhy, no urcite aj pred ovu, ak v case ovu - tak som velmi zvedava.
@emka9 ani neviem ... prichádza pomalinky obdobie, kedy by sa mi blížil termín pôrodu, tak toto ma trošku privádza do smútku ... navyše segra má presne taký istý termín pôrodu ako som mala ja, takže keď ona porodí tak ma chytí ešte väčšia nostalgia 😖
@lavyrle ukáže, ale nie tak skoro, veď to ešte ani k uhniezdeniu nedošlo a HCG sa produkuje až po uhniezdení a to by tak silnú čiarku nebolo hneď vidno ... najskôr tak 8.-9.DPO aj to by bola len slabá čiarka, ktorá by každým dňom silnela
@lavyrle problém je ten, e ani on nevie, ako bude robiť o týždeň nie to ešte o mesiac ... ja sa len spolieham na Jonáša, že to výjde - musííííí ... aj keď teda nebudeme keksíkovať oba dni pred jeho termínom, ale aspoň ten jeden deň pred - mohlo by to stačiť - hoci v našom prípade človek nikdy nevie ... 😖
Nám tieto predchádzajúce cykly ani to nepomohlo, že sme keksíkovali pred ovu aj v čase ovu .. nuž darmo, je to vo hviezdach
@emka9 NO neustale tu citam, ze Brno je lepsie ..a vela kociek otehotnelo na prvykrat co tam boli ..a kde pracujes ak sa smiem spytat?
@zlatat inak citala som, ze muzske spermie mozu vyvolat u zeny ovulaciu .aj mimo jej ovulacie, preto sa stava, ze zena otehotnie v ktorom kolvek dni ...vtaj muzske spermie v tele zeny vyvolavaju to ze mozes ovulovat aj viac krat
@lavyrle ne ne, ja som teraz na sviatky v uk.. ono je to cele zlozite.. ale proste Max sa blaznil a ja s nim a potom zacne revat (ale fakt som mu nic nespravila)a ona ze som sprosta. a dneska posle mail ze dovolenka fo fracuzsku treba booknut dake daco blA bla.. tak som zvedava ci sa s muzom pohadame, kedze sme sa este nikdy nepohadali, ale nie je ziadna sanca ze ma dostanem tam, ani za miliardu eur... toto je fakt nemusim. stacila mi Florida, co som kazdy boi den nadavala a este nas to stalo nekrestanske peniaze a jedine co som si z toho odniesla bola depresia a nenavist k disney..
Caute babky! UZASNE VIANOCE boli, uplne vazne. Mala som tu nasich 4 dni, tak som si to uplne vychutnavala - podobne ako vsetky tie dobroty nezdrave ☹
S tymi ovu testami ma @zlatat pravdu - pocita sa po POSLEDNOM pozitivnom, ale to bol tvoj @twistybaby na 20-21DC. To, ze ti ukazalo vyssi LH 6DPO nie je az take neobvykle, tehu to este zachytit nemohlo.
Ale aj tak odporucam potvrdit si ovu aj bazalnou teplotou - vobec to nie je take "stresujuce" ako niektore baby tvrdia - rano v posteli, minutka - co je na tom?
Ovu test ti zachyti len hormon, ale ci naozaj aj doslo k uvolneniu vajicka ti potvrdi jedine bazalka.
@giuska Drzim vam prsty. Ostatne deti mas ake stare? Su s celou - pre nich urcite komplikovanou situaciou - v pohode?
@b.bardyova Pocula si lepsie referencie na Brno? Velmi ma to zaujima, pls.
@b.bardyova Zlatko, muzske spermie urcite nemozu vyvolat ovulaciu. Mozu tak akurat rozdielne dlho prezit v tele zeny a to potom skresluje den pocatia 🙂
@mauerka Ano , vraj lepsie zariadenie, lepsi pristup a co som citala tak je to tam aj lacnejsie.Nemusis chodit kazdu chvilku-komunikuju cez mail.tak uvidime ako sa rozhodneme
@b.bardyova v statnej sprave .... potom chodte do toho Brna, ked su tam same vyhody, treba skusit vsetko 🙂
@zlatat no BT si nemeriam,na to nemam nervy,ale dozaista viem ze ovulka bola 21ho lebo som mala take sialene bolesti dva dni pred dnou a v ten den uz nevydrzatelne ze to bola jasna ovulka , musela som si aj tabletku dat... 😉 teraz ma nist neboli (az na zaludok z tolkych kolacov) 😉 a pochopila som co si pisala ja viem ze ovulka nastava az po poslednom pozitivnom teste,ten bol 21DC, potom uz 22 skoro ziadna ciarka a 26DC zase silnie co jre az 5 dni potom.... urobila som si teraz ovu test rano (co sa nemá ráno ja viem), lebo rano je hladina HCG najvyssia tak ovu test ked to neni ovulka by mal zachytit HCG hormon,lebo zevraj ten LH z ranneho mocu nenajdete, ten je iba v priebehu dna... tak som vyskusala ten ovu test rano a vyslo toto tak neviem co to znamena....je to slabsie ako vcera poobede ale zase nieco tam je a nemalo by byt kebyze ide o ovulku rano.... nie? ja som strasne netrpezliva baby sorry... ina by ste mozno sedeli a v klude cakali do MS ale ja to neviem ☹ je to vlastne 6 DPO test
@mauerka jasne ja chapem,len preco potom bola po ovulacii 22DC ciarka na ovu tete uplne slabulinka a teraz zase silnie na 26 DC? bazalku sa mi nechce merat lebo to by si sa mala budit kazdy den v rovnsku hodinu a ja raz spim do 10tej a raz do 12 tej.... to by nebolo presne potom... kebyze si dam budik n urcitu hodinu aj maleho by som zobudila.... preto to nejde....
@zlatat mne je aj jasne ze tak skoro by to nemohlo byt,preto ma zaujima preco to zase zosilnelo? je vylucene aby som mala zas ovulku,poznam svoje priznaky ovulacie a ziadne nemam....
@emka9 este zar skusime tu a potom pojdeme do brna :D
@mauerka mne sa niekedy doslova ziada pohadat a nejaky ten dovod si uz najdem 😀 a potom som zas kludna a spokojna 😅
A teda ako mi vysvetlite, ze v poslednom tehu som prve priznaky citila (vtedy som este netusila, ze som tehu - ale citila som sa hrozne, ako v prechode) presne na 14DC - presne den po ovu a 7my DPO ????? Nerozumiem tomu, lebo vsak vtedy este asi ani nedoslo k uhniezdeniu, nie??? A urcite sa nemylim, lebo tam proste boli datumy, ktore si pamatam a ktore nepustia - posledny skolsky den - sli sme do McDonaldu a k starym rodicom ukazat vysvecka - bolo mi zle - si to presne pamatam. Ako sa to da vysvetlit?
@zlatat
@lavyrle joj kiez by si mala pravdu.... ale obavam sa ze to bude len nejaky plany poplach,... navyse ja som mala najsilnejsi test 21 DC cize den na to 22DC malo prebehnut oplodnenie vajicka ale my sme mali sex iba 20DC co je dva dni pred tym a to neverim ze by tolko vo mne vydrzali ked zo ma aj tak vsetko vecer vytieklo kym som dobehla do postele.... 😅
a zatial aj ja odmietam cokolvek merat 🙂 jednoducho tomu dam mesiac-dva-tri a potom mozno zacnem 😉 ale snad uz nebude treba
@emka9 aj ja som volakedy robila v statnej sprave v BA 😎
@daniwaugh nooooo ja by som na Floridu aj isla celkom rada 🙂 vsak neda sa svokru ignorovat a uzivat len krajinu? 😎
Ja dufam, ze toho mojho muza este zmotam na ten Mnichov a Salzburg, lebo potom neskor s tym tehu bruskom ako budem niekam chodit??? 😀
@twistybaby tomu ver, ze oni tam vydrzia !!!! Moj muz mi to vysvetlil tak (debatovali sme o tom minule v posteli 😀 ) ze proste spermie sa vystrelia a idu svojou cestou a von vylezie len ten zbytok 😀 😀 ja som kvoli tomu tento mesiac dako ani nepostrehla plodny hlien, lebo zo mna furt nieco vyteka (ufff.....vyborna tema)

@giuska ja ešte skákať na muža nemôžem, lebo ešte furt krvácam - hoci dúfam, že toto už bude posledný deň MS, ale štve a to fakt strašne, že v čase mojich plodných dní MM nebude doma 😢
Som to minule vravela gzndošovi, tak si robil srandu, že si treba zaobstarať suseda 😀 😀 😀 Tak som sa ho potom pýtala, že ako má služby na Vianoce a medzi sviatkami ... to si vieš predstaviť, ako sme sa potom rehotali - až sestrička prišla za nami do ordinácie, že čo sa toľko chichoceme 😀 😀 😀