icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
27. dec 2012

@b.bardyova Jaj takto, takze vas nesupli hned na IVF, ale skusili IUI...tak si ma trochu "ukludnila". Uz som zacinala mat pocit, ze to hned zenu do "krajnosti". Mala si aj stimulku pred IUI? Alebo ovulujes aj bez?

b.bardyova
27. dec 2012

@mauerka hned ta neposlu na ivf ak nemate vaznejsie problemy..nemusela som mat stimulku pred iui . akurat ked mi brali vajicka vtedy mi davali vseliake injekcie :Dale dalo sa to vydrzat .inak kamaratka chodila tu vba a odporucili ju na ivf ..tak skusila brno a tam hned na prvykrat iui otehotnela a cakaju dvojicky

twistybaby
27. dec 2012

@b.bardyova no to ja aj keby som nemala testy tak si ich bezim kupit aj o jednej rano do non-stopky 😀 som strasna 😅 ja som ich kupila v presvedceni ze si ich neurobim skôr ako na silvetra a vidiš.ešte vcera som bola skalopevne presvedcena ze to vydrzim.... 😀

b.bardyova
27. dec 2012

@twistybaby ..ja si preto nekupujem :D lebo tiez by som nevydrzala :D ale mna to az tak nelaka ..a do obchodu lekarne sa mi veru bezat nechce🙂 🙂 ja som uz trosku vycvicena :D :D ale uvidim ked pojdem na vklad, ze dokedy to vydrzim :D:D

daniwaugh
27. dec 2012

@twistybaby tak drzime palcee :D

daniwaugh
27. dec 2012

@lavyrle
no to by bolo super keby som ich bola mohla ignorovat, ale nedalo sa... cela dovka pokazena a 5000€ v prdeli.. a teraz som aj muzovi povedala ze francuzsko ani nahodou aje z toho smutny tak uvidime ako sa to vyvinie, ja nejdem nech sa deje co sa deje, uz mi stacilo, dobrovolne sa tyrat nenecham...

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby svokor je 2.1. ale "oslava" bude skôr kôli tomu, že môj MM vtedy nebude doma. A nakoneic sa to presúva na nedeľu, takže mám o jeden deň menej na tortu 😖 A ja že mám ešte kopec času 😒

zlatat
27. dec 2012

@b.bardyova ja by som tiež nevydržala čakať s testovaním, kým by mi meškala mrška - ale to len preto, že ja hneď ako zistím, že mám // musím začať pichať Fraxiparín tak nechem premeškať ani jeden deň

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby držím palce - taký duch duchov som mala aj ja spolu s tehu príznakmi a vieš ako som dopadla - tak nech nedopadneš rovnako ako ja. Budem na teba myslieť

twistybaby
27. dec 2012

@zlatat dakujem, snad to uz vyjde. A super oslavovat narodky na silvestra ,to potom je aj ohnostroj gratis 🙂

Ale zacala som mat stres teraz. Zacalo ma pobolievat v podbrusku tak slabo a nazachode som si vsimla ze uz zo mna nejde tekuty vytok ale taky soplovity (naozaj prepacte za tu nechutnost),a v tom dlhom tahajucom sa vytoku som mala hnede bodky ako hnedy vytok len velmi malo a ten som mala naposledy.ked.som potratila ☹

zlatat
27. dec 2012

@twistybaby to môže byť uhniezďovanie 😉 teda implantačné špinenie

twistybaby
27. dec 2012

@zlatat kiezby...

twistybaby
27. dec 2012

kočky dneska je super program,na markize je československy den a same super filmy idu 🙂 akurat po marečku podejte mi pero ide teraz ako vytrhnut velrybe stolicku. och ja tak milujem tieto vianocne filmy stare 🙂

b.bardyova
27. dec 2012

@zlatat tak to riadne sleduj :D

oooluckaooo
27. dec 2012

S priatelom sme sa nepokusali a otehotnela som v lete 2012 no hned na zaciatku tehu som potratila ☹ Tuzila som po babatku, no priatel sa bal pokusit sa, aby sa to nezopakovalo. No po niekolkomesacnom nareku povolil a zaciname sa snazit splodit nase prve 🙂 Niekto je povercivy a 13tky sa boji, ja naopak dufam a verim, ze to bude nas stastny rok. Drzim nam palce a taktiez vam kocky,snazilky 🤐

giuska
27. dec 2012

už treti den ma neskutočne boli hlava ☹

daniwaugh
27. dec 2012

@oooluckaooo drzime palceeeeeeeeeeeeee

oooluckaooo
27. dec 2012

@daniwaugh Dakujeme :*

lavyrle
27. dec 2012

@dorekapa to ma mrzi 😖 no raz iste nepride 😉 ja sa snazim prvy mesiac a mrcha ma prist az 12.1 - tak uvidime
@twistybaby silvestrovat budeme doma a potom vyjdeme vonku - a pripijeme si aj so susedmi, aj hudba bude 🙂
A ak je tam co len naznak ciarky tak je to tam - verim tomu !!!!!!!!!!!!!! Boze, nech to vyjde !!!!!

twistybaby
27. dec 2012

@lavyrle och si zlata moja 🙂 no to mate take super susedske vztahy? to je dobre! my mame okolo seba jedneho cudáka suseda a jedných starcekovcov a to je na nasej ulici uplna nuda....

zlatat
27. dec 2012

@oooluckaooo držím palce, aj ja verím, že 13-ka nám prinesie šťastie ... sme tu viaceré, ktoré sme si prežili to čo ty - niektoré aj viackrát za sebou ... a my máme 13-ku ako šťastné číslo 🙂

lavyrle
27. dec 2012

@oooluckaooo v lete 2012 som otehotnela nahodne aj ja a tiez som potratila 😖 no a teraz sa pokusame zas, ale bude to nase tretie 🙂
@giuska mna tiez a fufnem ako keby som mala nadchu, potom to prejde, potom zas fufnem 😒
@twistybaby mame super susedov - vsetci maju decka, stretavame sa na kavickach so zenami (to vzdy pride cez vikend rano sms, ze dnes kava u tej a tej 😀 decka sa kludne vyparia k susedom aj na pol dna a potom my tu mame aj 5 deti a na zabavy chodime vzdy cela ulica 🙂

Inak ako ja mam pocitat mrchu, ked posledna mala prist 10.12 - aj prisla, ale tak velmi slabucko a naplno sa rozbehla az 13.12, ale potom uz trvala kratko. No a ovu podla bolesti bola 25.12

lavyrle
27. dec 2012

@twistybaby ako vytrhnut velrybe stolicku ja milujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no som zvedava na teba...este tri dni

zlatat
27. dec 2012

@lavyrle to máte úplne super - u nás nuda - všade naokolo samí dedkovci, babky ... mám tu kamošku na opačnom konci dediny, ale odkedy sme prišli o bábo tak som u nej nebola - boli sme tiež rovnako tehotné a ja akosi stále nemám odvahu ísť k nej - bojím sa, že ma to psychicky položí, keď uvidím jej krásne bruško ...

zlatat
27. dec 2012

@lavyrle
@twistybaby aj ja milujem tie staré slovenské a české filmy 🙂

zlatat
27. dec 2012

@lavyrle počítaj podľa ovu boelstí - neviem akú mávaš luteálnu fázu - obyčajne vrajbýva 14 dní, ja ju mám skrátenú na 12 dní

giuska
27. dec 2012

@lavyrle ale ani za toho boha si nedam tabletku radšej som si dala kapustničku 😀

lavyrle
27. dec 2012

@zlatat aha...lutealna faza je od ovu po mrchu? Tak by to vychadzalo na 8-9.1. Povodne som to aj pocitala, ze 9.1 by mala mrcha prist.....no a ako mam pocitat DPO?
Moj muz ma naj kamosa a ti cakaju prve babatko - dceru presne v marci, ked som mala termin aj ja 😖 no snazim sa na to uz takto nepozerat a tesim sa s nimi. Dako s tym uz nemam problem. Co bolo bolo a ja uz sa tesim na to co bude. Inak 24.12 som zapalila vonku sviecku za nase letne babatko a hori uz treti den 😕

lavyrle
27. dec 2012

@giuska ani ja som nedala tabletku a hlava prestala boliet 🙂 tak nechapem. Momentalne mam aj nos prazdny. Kedy ty mas mrchu dostat?

giuska
27. dec 2012

@lavyrle ja okolo 14teho snad nedopjde 😀 ale boli ma pod bruškom jak hovado a ty?