Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@giuska
@lavyrle
@zlatat
@daniwaugh
@twistybaby
@b.bardyova
@mauerka
baby zhrnite mi tu udalosti dnesneho dna niektora, ved toto nemam sancu docitat 🙂 😨
takže lavyrle bolia prsia mna hlava daniwaugh asi spi kedže v noci nevedela spat a ostatne neviem 😀
no pekne ste sa rozpisali 🙂!
mna chytila chripajzna teda hlava ako vo zveraku malicko kaslik a vcera v bici aj bolest hrdla. teraz je to zimnuca a ta hlava a bolest celeho tela.:( tak mm mi spravil dobru cesnacku a sa liecim 🙂.
idem aj spat lebo som total hotova. keby som si aspon ten paralen mohla dat :( aby ma hlava nebolela :( a tak sa dobre vyspala :(
ahojte, tak my sme uz zacali snazit.... uvidiiime
@laja77 @twistybaby ma soplovity vytok a cez lupu slabeho dusika, ale je tam !!! A byva na strasne nudnej ulici. @zlatat nestiha piect tortu pre svokra, lebo oslavu jeho narodenin presunuli o den skor a tiez byva na bohove nudnej ulici @daniwaugh bola na Floride za 5 litrov a stalo to za hovno a este sa jej aj zhnusil disney a teraz ani za nic nepojde do Francuzska, ale chudak muzik je z toho smutny @giuska boli hlava uz tri dni, ale neda si tabletku a tiez ma na prd svokru, ktora vlastne nie je tak celkom svokra, resp je, ale svokier ma viac a mna zas zacina boliet hlava a tak si idem dat vanu 😀
taka som nahnevana lebo som chora nebola ani nepamatam. A teraz uz 2x za 2 tyzdne..
ale lieky neberiem aj ked mozno ten 1 paralen na noc si dam :( tu som v diskusii citala ze toto jedine sa moze. tak skusim.
@lavyrle uzasne si ma zhrnula 😀 😀 😀 aj ma presla chut na tie vianocne oplatky ktore akurat šrotujem 😀 a prsia hej? to mas ovulkou ci uz si ju mala? mna boleli pri ovulke teraz ma vôbec nebolia zato podbrusko ma boli az az... cim dalej tym silnejsie.... 😒 super tych susedov ti zavidim...ja tu v nasom zapadakove nemam nikoho,iba jednu kamosku ale ta este deti nema a furt je v robote aj cez vikendy ☹ odkedy sme sa prestahovali tak som tu sama a kamaratov mam az v najbizsom meste 😠
@zlatat ano stare filmy su tie najkrajsie 🙂 teraz mi bezi vesničko ma strediskova a moj muz vedla mna tak hlasno chrape ze nic nepocujem 😠 a nemozem dat Tv hlasnejsie lebo to zobudi synatora 😠
@lavyrle
@zlatat
@twistybaby
tak na nasej ulici su okrem nasho domu zatial len dalsie dva 🙂 takze vela susedov nemame 😎 . A silvestrujeme u brata 🙂 , v nedelu ideme skoro na tyzden k mojim rodicom a brat byva vedla nich 🙂 , ale predpokladam, ze zalahneme uz pred polnocou, tak mala by som mat akurat ovu
@twistybaby moj mm tiez pozera Vesnicko..., ja som to zapla a teraz tu kukam do PC 😀 😀 😀 , ale chvilu mi trvalo kym som to aspon ocami preletela, aj ked zhrnutia boli super 🙂
@laja77 no moj manzel chcel pozerat ale pri spravach si povedal ze si na 20minut schrupne lebo ho berie aby mohol potom kukat film ale uz sa nezobudil a ja ho nebudem budit lebo by mi hned znárodnil notebook 😀 vzdy sa o neho pobijeme ked ide maly spat 😀
@tatanka1 Mozes paralen aj homeopatika. 🙂
@twistybaby no vidis to, asi to bude ovulkou. Mala som ju predvcerom.
Mam to pocitat tak, ze som 2DPO??? Netusim ako sa to pocita
@laja77 ja som ale bola v tom ze skratka DPO je dní po ovulacii a nie dní po oplodneni 😀 tak ako to je?
@twistybaby aha...tak to bude asi dni po ovulacii - ahaaaaaaaa, tak uz to zacinam chapat. Dievcata - zo mna bude o chvilu uplne super snazilka 😲 😀 takze ja som teraz 2DPO.....a kedy sa najskor testuje tehu? 😀
@lavyrle 😀 no asi 10 DPO si myslim.... ale vravi sa ze az na MS sa ma testovat ked nedojde 😀
@twistybaby no ved chcem testovat az ked nedojde, ale asi to nevydrzim 😔 mam chut uz teraz testovat 😀 musite to vy vykryt co to mate mat skor - nech sa tesime kolajnickami a pozabudneme na svoje testy 😝 naposledy mi tehu test ukazal // na 27DC.....tri dni predtym teda 24DC bol este negativny
@giuska
@lavyrle babyy..diki za zhrnutie...my smr dnes mali najazdy na obchody tak som tu nebola...skorosvokra sa rozhodla ze si mam ist kupit nieco na narodky tak padla za obet eurovea..no a nakukla som do desigualu tak mi skoro slzicka vypadla ale uz som jej minula dost :/ tak nam este nakupila nieco do domacnosti a sli sme domov...a vecer ma drahy vytiahol spat do mesta a mam kabelkuuuu..desigual <3 ...no nemiluj ho...vraj ma uz davno nevidel s takym usmevom...a sme nakukli cez vyklad aj detske ze hadam za rok uz budeme moct nakupovat aj toto..a teraz mozme istspokojne do hajan..aj by som si skorosvokru zavidela ale ona je az taka snaziva ze nas to dusi a berie strasne vela energie..a co to bolo s nudnymi ulicami? My mame veselo ale iba ked je teplo..lebo nam tam sedava zraz dochodkyn kazdy den a robia si hadam aj statistiku kolko krat ideme zdomu a na akom aute zas
🙂 🙂 🙂 inak, ked tu nie som pisete ako o zivot a ked tu som nik tu nie je. Muzik uz spi a ja nemam co robit 😀

ja inak neviem - asi je to psycho, ale mna zacinaju boliet prsia - normalne ma bolia, fakt 😎