icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
somsa
27. dec 2012

@lavyrle jou..ale az ked budem doma lebo sa mi neda cez mob sem vlozit fotka

lavyrle
27. dec 2012

no idem ja spat - nech som zas o den viac DPO 😉

daniwaugh
28. dec 2012

chce se mi spat. spat se mi co? chce! ..

emka9
28. dec 2012

@daniwaugh ahoj, ty opat nemozes spat ? 😉 ??? alebo stavas k malickemu ? 🙂

laja77
28. dec 2012

@twistybaby ahaa, tak aj ja som uz mudrejsia 😀

laja77
28. dec 2012

kde ste dnes vsetky??? 😎 U nas prsi a prsi a ja mam dovolenku 😕 , brrr, strasne pocasie. Chlapci doma lamu rekordy, dnes spali do 8:15 😀

emka9
28. dec 2012

Ahojte, viete aká som šťastná prešťastná .... som zdravá, vyliečená, preliečená a teda od cca 5.1. mám plodné dni, tak to sa môžme snažiť o dieťatko, ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paráda, jááááj... taká som HAPPY PO DLLLLHEJ DOBE 🙂))))))

emka9
28. dec 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :-

emka9
28. dec 2012

@laja77 Ahoj u nas je hmla, neprší, sem tam možno jedna kvapka padne na zem ...... neviem kde sú všetky, asi už snažilkujú 😀 😀 😀

giuska
28. dec 2012

dobre rano kočky 🙂

giuska
28. dec 2012

zase som to nevydržala a spravila si test ale bol tam len priesvitny dušik takže nič moc 😖 skusim o tyžden

emka9
28. dec 2012

@giuska Ahoj a ktory test si pouzila, ? teda mam namysli znacku 🙂

giuska
28. dec 2012

@emka9 rapid cler taky ružovy kde sa kvapka a pozžila som ranny moč

emka9
28. dec 2012

@giuska Ja mam velmi dobru skusenost s GS mamavit 10 .... mozno si to tu uz pisala, ale som sa stratila, kolky den to je ?

giuska
28. dec 2012

@emka9 tak ja mam dostat ms až 14teho ja viem ešte skoro si robim test 😀

emka9
28. dec 2012

@giuska 😀 no tak trosicku ano, ale pokusenie velke, 🙂

giuska
28. dec 2012

@emka9 tomu ver ale mampocit že tehu som furt ma boli gebula podbruškom no uvidime ja miniem zachvilku majlant na tie testy 😀

emka9
28. dec 2012

@giuska .... skus urobit nieco, aby si na to nemyslela, ale to sa neda vsak ? 😉 ..... aspon mas deticky, tie sa Ti o malo casu asi aj postaraju 🙂

giuska
28. dec 2012

@emka9 prosimta detičky kašlu na mna tie ma potrebuju len ked chcu jest pit inač som neviditelna 😀

emka9
28. dec 2012

@giuska 😀

b.bardyova
28. dec 2012

Ahojte a dobre ranko, tak ja som dnes uz stihla vybehnut na postu :D ale zmokla som jak kura 🙂 dnes mi skoncila mrcha tak ideme na tutu mutu :D uvidime , ci sa zadari aj bez lekarov 🙂 inak k teme svokra-tak ju ideme zajtra pozriet a je v celku super..nestara sa do nas je mila a ochotna pomahat :D dnes idem skusit uvarit kuracie kusky na cinsky sposob tak drzte prsteky

daniwaugh
28. dec 2012

@emka9 nemozem spaaaaaaaaaaaaat :(

daniwaugh
28. dec 2012

@emka9 tak to sa nazraz budeme snazit 😀 😀 😀 ideme sa rovno aj k oktobrovkam zapisat? 😀 😀 😀 😀 😀

daniwaugh
28. dec 2012

@giuska a sak ked je duch tak je jasne...

giuska
28. dec 2012

@daniwaugh ale taky priesvitny volnym okom neviditelny a inač dobre ranko

twistybaby
28. dec 2012

kočky ja som smutna ☹ dneska rano BT 36,46 stupnov a ani som sa nepostavila z postele len som z nocneho stolika zobrala teplomer hned ako som otvorila oci... to tehotenstsvo veruze nebude ☹ ☹ ☹

emka9
28. dec 2012

@daniwaugh preco nemozes spat ? Ja "zarezavam" v praci, o chvilku obed, potom off a hura do obchodu na nakup ciziem 😉 .... teda budeme sa snazit rovnako, 😉 takto bude veeeela predotehotenskej energie 😎 😀 😀 😀 ... ja mam moje plodne dni vyratane na zienky.sk (tusim, alebo .com) ... a tam mi to cca priblizne vyratava, nechcem si nic merat, ale nechat to na stastie, 🙂

emka9
28. dec 2012

@twistybaby nesmut .... nezufaj, .... nidky nevies, a ked sa nezadari, tak ideme dalej a potom sa to podari 😉

daniwaugh
28. dec 2012

@giuska to je uplne jedno aky je priesvitny, je tam, to je podstatne :D ranecko :D

daniwaugh
28. dec 2012

@twistybaby ty neanalyzuj, sak si tiez mala ducha ne?