Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@daniwaugh ale to nebol duch v pravom slova zmysle,volnym okom to nebolo viditelne,iba v spravnom uhle pod osvetlením LED baterkou sa tam nieco crtalo 😀 som svihnuta ja viem ,a nic to neznamena,ale uz som sa zacala tesit aj z toho dôvodu ze ma bolelo cely vecer aj noc podbrusko ale uz to prestalo a bazalka je taka nizka ze to nemoze byt tehu ani keby som si velmi zelala 😠 ☹
@twistybaby haha draha ja som to iste mala s alexkom - zmurila som na to, otacala, nastavovala k svetlu, oknu, oddialovala, priblizovala zasa zmurila :D takze to je zaklada ze tam je aj ked je uplne pidi mini neviditelny 😀 😀
@daniwaugh fajn,tak ale ako mi vysvetlis ze mam taku nizku BT? to sa nedá ošálit...
Caute zienky! Suhlasim - pocasie OTRASNE!!! Alw @lavyrle nam zase posle nejaku provokacnu fotku, kde bude plno snehu a slnka...a tu zatiahnute, dazd...
@twistybaby No co ti budem hovorit, teplota prinizka, ale...jeden nikdy nevie, vyckaj, uvidis
@giuska Ktory den cyklu si? Mas dostat ms az 14 - to mavas take dlhe cykly?
NO baby zase som nevydrzala a kedze mam obrovsku zasobu testov tak som si z ranneho moču spravila zas tehu aj ovu test . na tehu teste duch duchov stale je,lenze je problem ze on je vzdy viditelnejsi ked ten test po 20tich minutach trosku preschne a to by som nemala podla navodu uz po 20tich minutach odcitat nie? to uz neni jakoze platne... ale co ma zaraza este viac je OVU test,schvalne nemyslite si ze je silnejsi nez vcera?ten vyssie je vcerajsi a ten nizsie je dneskajsi....oba z ranneho moču kedy by LH hormon mal byt nizky...
@twistybaby jeeej...vyzera to nadejne, je urcite silnejsi ako vcera 🙂
@twistybaby Tak uz si ma domotala celu...🙂 Jasne, ze je LHtest silnejsi dnes a este ked je z ranneho, tak to je slubne. Sprav ovu aj zajtra rano, som strasne zvedava /a keby sa ti chcelo aj telomerik pichnut, tak to by bolo uplne super 🙂
@mauerka jasne ano zmeriam aj zajtra,aj dneska som merala ale bolo len 36,49 a to som preistotu zmerala 2x a furt ten isty vysledok. oba ovu testy su z ranneho mocu a kedze teda ten LH ovulacny hormon ma byt rano velmi nizky nemala by tam byt normalne asi ziadna ciarka,ale kedze ovu tiez funguje aj na HCG hormon lebo maju s LH hormonom rovnaky zaklad,tak mozno to zachiti skôr nie? skusim si spravit ovu test aj z poobedneho mocu ,tam by HCG nemalo byt take vyrazne ako LH hormon tak ked bude slabsi je to jasne 🙂
dokelu teraz pozeram ze to je bieda takto asi nic neuvidite ale vazne sa tam zhora nieco crta ked to vidite nazivo
twisty ja tam vidim ducha 🙂
gratulka!!! len sa drzkaj!!!
@tatanka1 a myslis ze to plati ked to je uz skoro hodina po tom co som si ho robila? ja len cim viacej schne tym krajsie ho vidim.... a je silnejsi ako vcera...
@twistybaby tak moja ja ti neviem ale ja tam crtajuceho sa ducha vidim 🙂
to ja neviem ale mne tiez bol lepsie vydiet po tej hodinke aj ked slabuckobol vidiet hned ale postupne sa zosilnovala.
okej baby definitivne vydrzim az do pondelka s dalsim testom lebo takto pod lupou vsetko skumat je chore... mozno ze dam manzelovi ten vytuzeny novorocny darcek ze mu pri ohnostroji o polnoci zasepkam ze som tehula 🙂 och kiezby 🙂
Tak mi uz ideme domov zase...na nas Liptov krasny...skorosvokra nas tak nabalila ze nemusime nakupovat potraviny min. mesiac...este cakam draheho v aute lebo sa siel s kamaratom rozlucit ale ja tohto moc nemusim tak vas radsej citam <3 ... no a meriam si prvy krat pravidelne teplotu nech sa teda lepsie spoznam 😉 ..a zatial mam normalne taky ukazkovy graf az som v soku..budem sledovat az do MS a potom este jeden cyklus nech viem ci som ok po 6 rocnej zaplave hormonov a potom to uz necham na prirodu a plodiacu vasen ..hihi 😵
podla mna ak by si nebola tak to tam nie je vobec. podla ste uspesni🙂
@twistybaby sak to je jasna ciarka na tom teste, aj ja som taku mala na 10DPO a na druhy den uz bola silnejsia...gratulujeeeem 🙂
@hannah_ jeeej to si ma potesila 🙂 ja budem v pondelok na silvestra 10DPO tak uvidime co bude v pondelok 🙂 musim to vydrzat dovtedy
mozno vam to prijde smiešne ale ked lezim tak citim ako keby ma nieco steklilo vnutri v podbrusku v maternici,taky cudny pocit a nenahovaram si ho,proste ako by som tam mravce mala 😀
@twistybaby to iste som citila aj ja take mravčanie
@giuska 🙂 cim dalej tym viac si myslim ze to vyslo 🙂
@twistybaby ja tiež 🙂
@giuska tak nech nám to teda pekne vyjde a ciarocky budu pekne tmave 🙂

@emka9 no alexko ma plny nos tak v noci nemoze dychat lebo chce dychat ustami ale tam chce mat dudel tak to mame vesele -ale to bolo dnes v noci.. vcera v noci som sa opila, tak som sla spat o osmej a potom o 1nej som sa zobudila a uz nevedela zaspat 😀 😀