Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
no idem ja spat - nech som zas o den viac DPO 😉
chce se mi spat. spat se mi co? chce! ..
@twistybaby ahaa, tak aj ja som uz mudrejsia 😀
kde ste dnes vsetky??? 😎 U nas prsi a prsi a ja mam dovolenku 😕 , brrr, strasne pocasie. Chlapci doma lamu rekordy, dnes spali do 8:15 😀
Ahojte, viete aká som šťastná prešťastná .... som zdravá, vyliečená, preliečená a teda od cca 5.1. mám plodné dni, tak to sa môžme snažiť o dieťatko, ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paráda, jááááj... taká som HAPPY PO DLLLLHEJ DOBE 🙂))))))
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :-
dobre rano kočky 🙂
zase som to nevydržala a spravila si test ale bol tam len priesvitny dušik takže nič moc 😖 skusim o tyžden
Ahojte a dobre ranko, tak ja som dnes uz stihla vybehnut na postu :D ale zmokla som jak kura 🙂 dnes mi skoncila mrcha tak ideme na tutu mutu :D uvidime , ci sa zadari aj bez lekarov 🙂 inak k teme svokra-tak ju ideme zajtra pozriet a je v celku super..nestara sa do nas je mila a ochotna pomahat :D dnes idem skusit uvarit kuracie kusky na cinsky sposob tak drzte prsteky
kočky ja som smutna ☹ dneska rano BT 36,46 stupnov a ani som sa nepostavila z postele len som z nocneho stolika zobrala teplomer hned ako som otvorila oci... to tehotenstsvo veruze nebude ☹ ☹ ☹
@daniwaugh preco nemozes spat ? Ja "zarezavam" v praci, o chvilku obed, potom off a hura do obchodu na nakup ciziem 😉 .... teda budeme sa snazit rovnako, 😉 takto bude veeeela predotehotenskej energie 😎 😀 😀 😀 ... ja mam moje plodne dni vyratane na zienky.sk (tusim, alebo .com) ... a tam mi to cca priblizne vyratava, nechcem si nic merat, ale nechat to na stastie, 🙂
@twistybaby nesmut .... nezufaj, .... nidky nevies, a ked sa nezadari, tak ideme dalej a potom sa to podari 😉
@twistybaby ty neanalyzuj, sak si tiez mala ducha ne?

@lavyrle jou..ale az ked budem doma lebo sa mi neda cez mob sem vlozit fotka