Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle inak co ,dostala si tu totacnu kefu od jeziska? co na nu hovoris?
Je super, ze si sa dala na to meranie, vazne sa spoznas, ved nikto netvrdi, ze to treba robit cely zivot - staci, kym otehu 🙂 @somsa
@giuska 🙂 Netestuj, nesleduj...cim viac "tlacime na pilu", tym to cele horsie prezivame. Je skoro na testy, este si len 15DC, vydrrrrrz 🙂
@twistybaby Dusik tam je, tomu ver 🙂 jooooj, ake pekne 🙂 Ale nezabudni - si sucastou mojho pozorovania - zajtra rano LHtest a bazalka 😉
Mam osmajlovany predchadzajuci prispevok jak chora vrana
@mauerka jasnacka neboj 🙂
@giuska ak je tam duch hoc aj cez lupu tak je to tam 🙂 aj ked teda ak mas mat mrchu 14.1 - tak asi ani k ovu este nedoslo, ci sa mylim??? 😉
@twistybaby s kefou som spokojna - no zatial som vyskusala len raz. Mam hrozne vlasy teraz dake - elektrizuju ako dive 😒
@emka9 gratulujem k prelieceniu !!!!! Vidis a si sa bala. Super - o chvilu budes tehulka 🙂
No mna baby vazne bolia prsia - nie tak ako v tehu, ale ani nie su ako v netehu.....proste neviem co 😝
@lavyrle ja ju mam tiez a sa z nej vytesujem uz sa aj ucim co snou robit lebo mi to prislo zprvu trosku tazke bo mam dlhe vlasy a neni ten susic zrovna najlahsi... 🙂
@mauerka no podla mna to sledovanie je skor na skodu ako na osoh. Tie, ktore dlhsie snazilkuju a nic - ok, tam je to na mieste, ale tie co zatial len kratko tak podla mna toto sledovanie prispieva k stresu....pozri na @twistybaby - dusika ma a predsa sleduje a stresuje 😀
Ale uvazujem, ze zajtra si zmeriam BT aj ja 😀 😀 😀 😀 podla mna je to meriane ako infekcna choroba - a my nemeriace sme sa nakazili 😝
@twistybaby hej presne. Ja mam tiez dlhe a hrozne huste - to je ako za trest. Ked si ich spravim tak kazdy hika, ze ake super vlasy, ale vacsinou si ich prave nestiham spravit kvoli tomu, ze to trva aj dve hodiny a ruka boli ako hovado 😒 a tak svihnem do gumky alebo zapletiem a mam pokoj 🙂 a ked sa mi cesat vobec nechce - tak zalozim siltovku a vec je vybavena. Tiez sme sa nesli zladit - ruka verzus kefa, ale ku koncu uz v pohode a vlasy skoro ani nebolo treba zehlit - boli pekne rovne
@lavyrle ale ja nestresujem,ja sa len vytesujem 😝
@twistybaby psssssssst, nekaz moju teoriu 😉 a citis dake priznaky??? Lebo ja uz citim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lavyrle ako keby som o sebe citala... sice siltovky nenosim ale ked uz neviem co s vlasmi tak si spravim drdol alebo cop lebo malo kedy sa mi chce ...ked si ich umyjem musim furt fenovat a potom este zehlit lebo inak ma na hlave výbuch.... mam ich sice od prirody rovne ale potrebuju uhladit lebo je ich vela a maju objem tak aby som nevyzerala ako striga.... 😅 😀
@lavyrle necitim,nic mi neni,vcera ma riadne pobolievalo brusko,(aj ked neviem ci to je priznak) ale inak mi nic neni.len take to prijemne mrvenie mravcekov v brusku ,to som nikdy predtym necitila 🙂 ale ja som neni moc na priznaky. ani pri prvom ma neboleli prsia az kym som nebola v 3tom mesiaci,ani som nevracala ani chute nemala.jedine sa mi zopar jedál vtedy zacalo hnusit,ako aj káva,ked som citila niekde cigarety tak ma napinalo,a nemohla som ani len počut slovo lečo,lebo len pri predstave toho jedla mi bolo zle a to ho inak milujem 😀 teraz u mna (ak som vôbec tehu) je este skoro na priznaky 🙂
Ahojte baby, mi sa snazime o babo uz vyse mesiaca, zatial vsak neuspesne, kedze mi zistili nizku hladinu progesteronu... :( mam zacat brat duphaston v januar. tak sa uvidi...ma niektora z vas nieco podobne? beriete duphaston,alebo ste ho brali? pls o radu...
@twistybaby 🙂 a tak idealne je s // a bez priznakov 😉 inak posledne dva dni som aj ja citila take jemne motyliky v bruchu - neboli to ziadne creva 😀 ale take jemne ako tiky alebo co, ale tak u mna je to uplne skoro, takze to nemoze s tymto suvisiet, ale fakt som to citila. A prsia mam take ine - nie je to bolest, ale nie su v klude - take ako napnute alebo co - neviem to ani vysvetlit. Ale to je tiez asi skoro, tak neviem. Mozno si to len namyslam
@twistybaby k tym vlasom - uplne rovnako. Ked necham len tak vyschnut tak mam na hlave total vybuch 😅
@ceresnicka1990 ja som ho brala na udrzanie tehu, bo som krvacala
@lavyrle presne ako hovoris, ziadne priznaky iba // 😉 ano jasne to niesu creva to citim aj ja v maternici 😉 a u mna to akoze neni skoro? ved som len 7DPO 😀 vies co este?neviem to opisat ale nejaka som tam dole ako keby "permanentne vzrusená" 😅 proste odspodu citim take vzrusenie ako pri sexe, neviem si to vysvetlit,jednoducho psychycky nejako nadrzana niesom, ani nemam chut to, len taky pocit tam zospodu,neda sa to ani opisat citim to az vnutri 😅 toto som nikdy bez priciny necitila 😅
@pingu1 a si mala aj nejake neprijemnosti pri brani duphastonu?
@ceresnicka1990 inak vitam ta medzi nami. Ja som duphaston nikdy nebrala, preto som na teba nereagovala 😉
@twistybaby no kazdopadne sa nieco deje a k tomu ten dusik 🙂
Dakujem za privitanie..snazila som sa zapojit uz vo viacerych temach ,ale tak dievcata si uz vytvorili vlastne kruhy a len tak niekoho nepustia do debaty 🙂 tak dufa,ze tu sa to podari 🙂)) ja mam problem od vysadenia antokoncepcie...ale tak dufam,ze sa mi podari otehotniet 🙂
@ceresnicka1990 tu je kazda zienka vitana 🙂 🙂 🙂 🙂 len nas je tolko, ze obcas sa pytame to iste, ale to neva - nie je to demencia, iba stracame prehlad 😀
@ceresnicka1990 vitam aj ja 🙂 a ved je to len mesiac netresuj, duphaston som ja brala pri prvom na udrzanie lebo som krvacala,ale inak snim nemam skusenost no kocky si ho chvalia tak tomu daj casu a klud a ono to pojde 🙂 prveho syna som robila 10 mesiacov , jeden mesiac este nic neni 😉 a drzim ti palceky silno 🙂
@lavyrle jasne 🙂 chapem 🙂 toto je strasne super portal, kamoska co sa jej narodila dcerka, tu vela veci vycitala...konecne nieco normalne 🙂
@lavyrle 😀 😀 😀 😀 ale to je demencia, u jedných je to predtehotenská demencia a u druhých uz tehotenská demencia 😀 nehanbime sa za to predsa 😀
@ceresnicka1990 aj ja ta vitam...a kedy si vysadila?

@twistybaby
@giuska
Jaaaj...ako vam len drzim palce...nech to tu pribuda