Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle tak to sme my zeny 🙂 velmi velmi nedockave :D:D:D co ty vies, mozno aj ked zatestujes teraz ta to potesi 🙂
@lavyrle to vies, to cislo v nicku @ceresnicka1990 je asi najskor rok narodenia, takze "nadhlad" a branie vsetkeho easy je pri takom cisle uplne v poriadku 🙂
@twistybaby aj ja som pred prvym tehu prestala fajcit, a ked mal maly 3 roky, uz som si myslela, ze som za vodou, zacala som zase - krava a v podstate sa to s prestavkami taha stale - minuly rok som napr. 6 mesiacov nefajcila vobec, potom zase...no uz len otehotniet a prestat definitly!
ja som nikdy nefajcila a neznasam cigaretov dym stale 🙂. akurat ze terazho viac citim, fuj!
ni dievcata vidim ze uz tu budeme 3 🙂 a som zvedava kto sa prida dalsi 🙂
drahy nechape preco sa oslavuje narodenie dietata a nie splodenie..to by vraj bolo logickejšie hiii 🙂
@twistybaby sekt je dobry na srdce 😀
@lavyrle čaute baby, no pozerám, že ste toho tu hojne popísali. NO stíhate.... Chcem sa spýtať či nemáte niekto na predaj napr. 10 ks tehoten. testov za takú smiešnu cenu, lebo neviem presne ale ty lavyrle si písala, že si si objednala ovuláky niake väčšie množstvo, alebo mauerka ? Už si nepamätám. NO myslela som, že na ďalší HCG profil už nepôjdem, lebo som už dlho nedostla krámy ale samozrejme nesklamali, dostala som na 40. deň, takže fasa a zase nič. Takže skúšame znova zase od začiatku a už ma nebaví kupovať tie tehoten. testy pri každom mojom mesač. podozrení za 2,- EUR minimál. , takže som chcela či nemáte také za 0,30 centov alebo tak dajako.
@twistybaby kokos ze dusik ved ked to vidime aj my tak to uz inak byt nemoze :D
@ceresnicka1990 no pekne ze nikoho nepustia do debaty! tu s tym ziadna zatial problem nemala neboj :D
tak mi sme pre zmenu zasa bli na pohotovosti. predvcerom so starsim 38.8 a dneska s mladsim 39.7 ..srandy kopec..
baby pomoc pomoc urgentne potrebujem zohnat vyhovorku preco nepit! pomozte mi nejake dôvody nepoznate? aj pre mojho manzela,nechcem mu este nic povedat a on mi vola nateseny z roboty ze kamarat mu volal ze ma kolaudaciu domu,ze nech zariadim strazenie maleho u mojej mamy a ze sa ide zurovat! och kočky čo si mam vymysliet? ja mu este nic nechcem povedat!!!!
@daniwaugh
@giuska
@tatanka1
@ceresnicka1990
@somsa
@kiki6
@twistybaby si na antibiotikach, zapal moc mechura
@twistybaby povedz ze si prechladnuta a ze si si dala lieky - nemozu sa kombinovat s alkoholom 🙂
@twistybaby davala si si tabletku bolela ta hlava
tak deti v postely ešte upracem a idem sa vrhnut na mileho 😀 dobrovolne na silu 😀 😀
@twistybaby no a nestačí mu povedať, že ti je zle z tlaku, resp. že nemáš chuť si vypiť ? Veď niako ho ukecáš hlavne sa nenechaj vyprovokovať aby si mu to povedala. Alebo sa tvár, že si cucneš, že sa napiješ trošku a potom ďalej už nepi, alebo nenápad. vylej na záchode a tak....
@daniwaugh no super, ďakujem, tak som to myslela, ja na e-bay nechodím. Tak neviem po koľko kusov to tam môžeš, alebo ? Aby som ťa zbytočne neotrvovala. Alebo počkám ešte či niekto nemá, lebo neni to blbé mi objednávať 10 ks testov, nie ? Keď to tam ostatné berú na kvantá. A poštovné potom nie je niake drahšie ?
kočky kočky ale mlj manžel ma pozna ako moje ponožky!nemozem povedat aj pred nim ze som chora ked vie ze mi nic neni,nemozem sa vyhovorit na bolest hlavy lebo vie ze si na nu nikdy lieky nedavam! potrebujem vyhovorku jak pre neho tak aj pre hostitelov! nieco ,preco nemozem pit ,nieco co sa stalo kym on bol v praci,kazdu chvilku ma prijde vyzdvihnut ide rovno z roboty a ja neviem co mam robit ,on sa uz tesi ze si zažurujeme po dlhom case ☹
@daniwaugh
@giuska
@tatanka1
@ceresnicka1990
@somsa
@kiki6
@kiki6 vies oni tí hostitelia su takí ze na teba natlacia poldeci uz jak vojdes cez dvere a ked si snimi musim pripit ako to mam neurobit? ☹
@twistybaby no to poznám, ja som taký istý detektví oriešok... 🙂 tiež všetko vytuším, jak naschváľ. Tak sa rob jednoducho, že piješ a nepi, vypľuj al. vylej keď pôjdeš na záchod alebo okolo dresu a hotovo. Tvár sa, že piješ
@twistybaby no veď si len cucni, oni budú pozerať len či dáš pohárik k ústam a ďalej už nie. A keď vás tam bude viac, tak to už určite nebudú len teba sledovať, že či piješ. Len si omoč peri a potom keď budeš mimo dosahu tak to niekde vylej alebo niako to nafinguj
@kiki6 asi to tak urobim,nic ine mi neostava. uz len to ze sa vsetci budu cudovat ze nefajcim ,prestala som pred dvomi mesiacmi a odvtedy som ich nevidela, tak kazdy bude mat urcite narazky, kazdemu to bude hned podozrive a este ktomu kebyze nepijem. budem sa musiet aspon tvrait ze pijem... nic ine mi neostava ☹
@twistybaby presne tak len si cucni a potom behaj cely veťer z poharom akože stale maš naliate 😀
Dakujem kočky, bežím ja! majte sa tu dneska krasne a drzte palce aby to neprasklo! 🙂

@twistybaby tak nech ti to vyjde 🙂 budem sa tesit s tebou 🙂