Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ahoj, ja tam vidim dusika 🙂
komu dakujem za darcek?🙂
@twistybaby ja som to tak robila ze som si nechala naliat a tvarila som sa ze si odpijam aj ked som nepila 🙂. ono sa to pri rozhovore strati 🙂
tym sa neprezradis a najma sk idete sa zabavat tak sinikto nevsimne kooolko pojes 🙂
kočeny ste hore mna milovany vymenil za ps2
moj brat nas odhalil 🙂, ked isli s mojou maminou do Prahy na viatky tak ze sa stale cudoval ze ved nie som az aka tucna vsade- ked sa pribera tak celkovo ale ze ja mam len to brucho 🙂. a tolko to rozoberal a sa soytal maminy ze a nie je tehotna? sice sa mamina najprv vykrucala alenakoniec mu pritakala ale ze je to este tajomstvo 🙂. tak ju nesmie prezradit 🙂
vraj sa veeelmi potesil 🙂.
(asi ze nie som tak tucnaaaaa vez priciny 🙂 h
dnes mi je tak divne od zaludka :(
este 5dni nesmiem dostat ms, modlite sa zamnaaaaaaaaaaaaaaa
@twistybaby mne je pri slove lečo zle, aj ked nie som tehotna 😀
@ceresnicka1990 taktiez Ta vitam 🙂
@lavyrle
@twistybaby
este som vas nedocitala, ale ked mi vysli naposledy pozitivne testy, vtedy som mala bezfarebny vytok bez zapachu 🙂
@twistybaby s tym cvicenim som sa zamyslala aj ja, hlavne ked som po tych pozitivnych testoch v oktobri dostala MS, ale ja cvicim uz nejakych skoro 15 rokov 🙂 a ked som bola tehu, nikdy som neprestala sportovat s vynimkou toho, ze som necvicila brucho 😎 , ale tak ja som trochu sisi v tomto smere, pri prvom som bola behat este v siestom mesiaci 😕
ja budem s manzelom tento mesiac do nejakeho 14DC a potom az po 19DC, tak ostava mi len verit, ze ovulka nebude zrovna v tom case 😖 alebo ze to vyslo podla Jonasa 😎
Jooj..som sa zobula s pocitom ako keby som mala opicu...ale nemam 😖 ...ale po x dnoch vidim slnkooo..taka som rada 😉 ...a dobre rano prajem kocky
ked tak uvazujem uz asi viem preco je mi tak zle...ja neviem ci sme boli s drahym v tranze vecer alebo co ale zhltli sme asi zo 20kolacov a vychlontali liter dzusu...takze jasna otrava cukrom 😒
dobre ranko kočeny ako prvy krat mi je zle s kavy 😖 čo ja spravym bez kavičky
@ceresnicka1990 Ahoj a vitaj medzi nami 🙂
čaute babuľky,
včera som piekla tortu a robila ozdoby, dnes ráno naplnila a idem piecť ďalšie dva korpusy na utorkové tortičky, takže akosi moc nestíham. Ešte musím vymyslieť niečo rýchle a jednoduché na obed, ale neviem čo
Ale ... mám pocit, že sa mi totál ale ozaj že totál zbláznili hormóny. Dnes som 6DC - konečne končí MS .. ešte mám na papieri také špinenie, čo u mňa ozaj tak dlho MS netrvá ( max. 4 dni ) - ale spravila som si OVU test ( z ranného moču ), ani neviem prečo - asi preto, aby som vedela, ako som na tom s hladinou LH.
No a poviem vám, tá čiaročka je silnejšia ako bola tesne pred MS 😕 😕 😕 to akože zase čo má byť? Žeby mi ešet neklesol LH hormón? Ale veď ten už klesá tesne po ovulke a potom má rovnakú hladinu až do konca MS.
A ja mávam ovulku až okolo 14DC ... no som z toho vôl 😨
@zlatat ved ja som čumela ako puk ked nam dali na vianoce ten poukaz.. pôvodne mal ist iba drahy s nimi na dovolenku lebo to chodi skoro kazdy rok..no a iba pozera a mali uz na stole poukaz ze pre 3 osoby ...a moj mily iba taky smutny ze a to je nejak malo osôb nie?(lebo s nim by bolo 4) a tatko mu na to no že ved ked tento rok peniaze na to nevychadzaju...a dali nam tu obalku vraj nevedeli co nam na vianoce tak nam len peniaze dali..ale kedze som to ja odbalovala tak som citila ze je to tvrde..tak som uz tusila ..to bolo radosti...drahemu az slzicky vyhrkli (ale to asi preto ze vsetky jeho doterajsie priatelky boli pre jeho otca iba ku.v. s prepacenim a mne hned dovolenku plati :D

@lavyrle 🙂 dakujem, ked ja som taka stresujuca osoba ☹