icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
29. dec 2012

tak a hotovo :D

lavyrle
29. dec 2012

@daniwaugh tie su nadherneeeeeeeeee !!!

Inak dnes som citala horoskopy na rok 2013 a byk ma idealny rok na prichod noveho potomka alebo svadbu...a kto je byk? No predsa ja, ale vydavat sa nebudem

zlatat
29. dec 2012

@lavyrle nie, HCG začína vylučovať budúca placenta, teda až keď sa oplodnené vajíčko uhniezdi

zlatat
29. dec 2012

@lavyrle ja som baran ale na konci znamenia - chýba mi tuším 5 dní do býka

somsa
29. dec 2012

@lavyrle no aj levi maju prirastok do rodiny...vraj dieta alebo vnuča

zlatat
29. dec 2012

@somsa
@lavyrle a baran má čo?

ivea
29. dec 2012

ahojte

kiki6
29. dec 2012

@mauerka no veď ja chodím do Iscare, sú tam vážne veľmi dobrí profíci aj hrozne milý, maximál. proklientský prístup a to ja dosť vyžadujem v dnešnej dober. Ja chodím k Dr. Tazberíkovej a tá je vážne milá, super a všetko naj.... Takže tie zákl. testy mám už za sebou, výsledky budem mať v januári a mužove spermie odnesiem tiež až vtedy, po sviatkoch, no veď možno sa niečo zadarí. No a dnes mi povedal, že mi to tam odnesie aj sám, že si nemusím brať taxík... 😎 Takže ja som zvyknutá a vždy musím všetko riešiť sama. Ale v tom Iscare sú vážne veľmi milý a ochotní profesionáli všetci aj sestričky, takže mi aspoň dávajú pocit, že sa o mňa 100% starajú. Tak skús aj ty.

lavyrle
29. dec 2012

@zlatat netusim co ma baran, citala som len svoje a toto ma dost rozosmialo. Neverim moc takym veciam - skor uz konkretne numerologii na mieru alebo aj horoskopu, ale na mieru a nie takto vseobecne
@ivea ahoj - odkial si a kam kracas??? Ale nie....vitaj a ak chces daco o sebe napis. Kolko sa snazis a tak 🙂

Pridavam dnesne foto - nadherny den. Inak tesim sa, ze sa krpaty nezabudol lyzovat a pekne siel aj sam na vleku. O mesiac a pol nas predsa cakaju Tatryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

somsa
29. dec 2012

@zlatat tak o detoch tam nemas nic..ale ze mozes mat zdravotne komplikacie v prvom polroku a ze mas dat na intuiciu a ak mas problémy mas poziadat o pomoc a dostanes ju..ale v rodine sa budu upevnovat puta

lavyrle
29. dec 2012

@twistybaby kde siiiiiiiiiiiiiiiii??? Nebud smutna a pod medzi nas

lavyrle
29. dec 2012

@somsa a kde to citas? Ma aj tam byk novy prirastok???

somsa
29. dec 2012

@lavyrle byk vraj bude mat vela penazi ale deti sa tam nespominaju..ale to neznamena ze nebudu 😉

daniwaugh
29. dec 2012

@ivea vitaj🙂

daniwaugh
29. dec 2012

@lavyrle dakujeeem 🙂 uz len princeznu do nich :D

lavyrle
29. dec 2012

@somsa uz viem kde som ja citala ten horoskop - v najnovsej televizii 🙂 a tam sa dieta spominalo. Aspon vidite, ze su to kraviny

ivea
29. dec 2012

@daniwaugh dakujem

twistybaby
29. dec 2012

Ahoj @lavyrle a kočky ... dneska ako inak tehu test dalsi vecer negativny,zato Ovu test taky isty ako bol rano 😕 ten prvy je terajsi z pred pol hodinky a ten druhy je z rana. no ja fakt neviem. pobolieva ma podbrusko,ale nemam ovulacny vytok,neexistuje aby som mala druhu ovulaciu,to je tak malo pravdepodobne ze az....len potom preco ten test nebledne? uz tento mesiac po ovulacii bol skoro snehobiely preco zase tmavne? 😕 chcem vysvetlenie boze dajte mi niekto vysvetlenie lebo sa zcvoknem!!!!!!!!!!!!!!! 🤐 🤐 🤐

ivea
29. dec 2012

@lavyrle tak my sme sa snazili asi pred rokom, nevyslo to a potom sme nemali cas. teraz sme sa zase zacali, tak som spat na modrom konikovi. Pozdravujem vsetkych.

twistybaby
29. dec 2012

@ivea Ahoj 🙂 vitám a vela zdaru prajem.. 🙂

ivea
29. dec 2012

@twistybaby Dakujem, aj tebe vela zdaru 🙂.

lavyrle
29. dec 2012

@twistybaby ak by sme si odmysleli tehu test tak vsetko nasvedcuje tomu, ze si tehu, nie??? Aj tento ovu test by to vysvetloval, nie???? No a nie jednu kocku som citala, ze bola tehu, ale test bol negativny aj po vymskani menzesu. Aj tyzden !!! A ty mavas dlhy cyklus. Tym padom mohlo dojst k celemu procesu oplodnenia neskor, uhniezdilo sa len teraz alebo to prebieha a tym padom este HCG test nezachyti. Ci blbost??? Ja si myslim, ze je to takto

somsa
29. dec 2012

@lavyrle ja som citala taky na cely rok :D

lavyrle
29. dec 2012

@somsa hej aj v tej televizii bol na cely rok a kazde znamenie 😉

Pozerate Merlina na Markiza? Jenifer Aniston prezila MA v 10tt a teraz uz porodila. Nech je nam inspiraciou 😀

twistybaby
29. dec 2012

@lavyrle lenze vtip je v tom,ze ovu test podla toho co som si nastudovala ma reagovat na HCG rovnako silnou cirockou ako na tehu teste pripadne o kulilincek silnejsou. a reaguje na hcg iba v tom case,v ako ho uz zachyti aj tehu test. tym padom kedze mam tehu test snehobiely ovu test by mal byt tiez. chapes? nemaju tam byt dve hrube kolajnice ak niesu aj na tehu teste.... staci ked si da do googlu ze OPK vs. HPT a kliknes na obrazky a tam to mas porovnavane.... no a kedze koncentracia HCG je najvyssia rano a koncentracia LH je zas poobede,nerozumiem preco su rovnake tie testy aj z rana aj z poobedia... to je tam aj LH aj HCG? alebo sa moje telo uplne zblaznilo??? ten duch tam je na tom vcerajsom teste furt, a teraz jak zaschol tak je este silnejsi a uz nemusim ani natáčat na svetlo a vidim ho... preco ale potom nebol aj dnes? preco bol aj predvcerom? ale dnes nie?

giuska
29. dec 2012

ani ja som to nevydržala a zase robila test bol tam len taky biely dušik 😖 asi nič moc

kiki6
29. dec 2012

@twistybaby ale nezcvokneš, prežiješ, ja už takto frčím 3 roky a som tu. Už som rezignovala, lebo toto asi nikto nepochopí. Keď to nechce tak to nebude a asi vážne treba čakať, i keď ja na to vôbec neverím, som skôr typ, kt. musí vyskúšať všetko a trochu tomu pomôcť keď to samo nejde ale ja to už riešim 3 roky a nič. Takže teraz vážne verím tomu, že musím vypnúť z tohto a potom možno omylom o pol roka sa to podarí a keď nie tak zase lekár nastúpi a tak....

giuska
29. dec 2012

@somsa ja som levica 😀

somsa
29. dec 2012

@lavyrle a kozorozec ma co?

somsa
29. dec 2012

@giuska aj moj chlap je lev...len dufam ze to bude len somnou :D