Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ja som prave citala niekde, ze ovu test ti ukaze o nieco skor ako tehu test - no neviem...fakt sa v tom nevyznam
@kiki6 obdivujem tvoj optimizmus a velmi ti ho zavidim.... 🙂 ked citam ze sa snazite uz tri roky tak mi pripadaju smiesne moje plany o tom ze si spravime dieta v zime aby bolo letné, atd... 😒 nakoniec budem asi rada ked bude kedykolvek....
@lavyrle uz asi ani z toho nic nebude aj ovu test mi uz bledne... na tehu teste zase dnes nic. no neva,asi to skusime vo februari 🙂
Kočky viete čo by bolo fajn? keby sme vsetky este tento rok otehotneli a ked budeme tehule dali si vsetky rande , stretli sa proste na kavičke spolu 🙂 bolo by to zaujimave...
@twistybaby zabudas na to, ze jedna je z kosic, jedna z oravy, jedna z ba... 🙂 ako to chces zaridit?🙂)) my sa tak stretavme z junovkovej temy, ale v ramci mesta 🙂
nezabudam @daniwaugh ... aspon raz aby sme sa stretli,kazda si urobi jeden den volna, a stretneme sa v strede slovenska nech to je férové 😀 stravime tu spolu mesiace mozno rok mozno dva a nikdy sa neuvidime? to by bolo smutne 😒 😉
@twistybaby no asi tak, veď u teba to môže byť iné. Prvé dieťa sme neriešili, ale teda hej len tým, že som už chcela ale žiadne testy, ovulácia a také vecí ostat. som neriešila. Ja som práveže realista a všetci mi nadávajú, že pesimista, tak som už rezignovala, lebo už som na tej hranici, že asi to chce čas, ale už budem mať v januári 35 takže už to chcem rýchlo ale vidíš 3 roky a nevychádza mi to takže už len čakám ...... 😎
@twistybaby no - vyborny napad ten stred Slovenska !!!! Nemusim cestovat 😎 kolko si mala tu BT, ked si si merala? Lebo ja dnes o 9.30, ked som vstala 36,8, ale to je asi tiez malo. No predtym som mavala 36,3......som 5DPO..
Ako to je s tou BT???
A dnes zas nadherny den - boli sme lyzovat - supeeer
@denisa87 ahoj, ja som dnes 18DC - tak sme na tom rovnako 🙂 ale rano po zobudeni som mala BT 36,8 - tak neviem ci to moze znamenat aj tehu 🙂
@twistybaby a myslis, ze 36,8 by mohlo nieco znamenat?
@lavyrle no mohlo, ale to by bolo trbe a sledovat kazdy den. ci to kleslo alebo stuplo alebo to stojí ....
@twistybaby no do piatku este nerobim, takze je predpoklad, ze budem vstavat priblizne v rovnaku neskoru doobednu hodinu 😎 tak len pre srandu, teplomer mam na nocnom stoliku - ak nezabudnem, zmeriam 🙂 viem, ze predtym som mala 36,3 a to bolo tiez koncom novembra, takze zhruba v podobnej faze cyklu....z tohto hladiska je zvysena 🙂 ale stale nie je cez 37 😖
@denisa87 ved ani ja, ale kazdy tu nieco meria a kedze ja nemam ani ovu testy, zmerala som aspon BT 😀 ja sa snazim prvy mesiac, ale zatial netusim ci to vyslo....buduci vikend skusim testovat 🙂 mam daky divny vytok a ak by teraz malo byt suche obdobie, tak to by mohol byt priznak. Ostatne su take subjektivne, ze si uz nahovaram, ze mi z toho ako chcem trosku harasi
tak uz som to nasla, ze teplota moze byt kludne aj 36,7 a moze byt tehu...id o to ci neklesa. Takze tymto to asi nezistim 🙂
@twistybaby Tak nebola som tu 2 dni a nestacim sa cudovat, ako ste sa rozbehli 🙂 aj ja som si robila test a negativ :( no nevadi hlacu hore, na dalsi mesiac to vyjde :D a tvoj napad so stretkom s deturencami? ja som za , len aby sa podarilo :D
A inak dik za privitania 🙂

@somsa netusim, precitala som si len byka