Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ale este nemas ms, ci hej?
@lavyrle nie ale ani nemam ziadny tehu priznak takze asi tazko...ked som bola pred tromi mesiacmi tehu mala som uz zaludok na vode cele dni 8DPO a to som ani nemala sajnu ze som tehotna. plus som uz vtedy mala take vyrazne zily na prsiach ze boli ako mapa,stale som spala a mala som tlak týžden len 90/50...ked som potratila vsetky priznaky zmizli... teraz vôbec nic. vzdavam to.... ani ten vytok nemam aky by mal byt v tehotnosti,ani citlive prsia,ani unava, iba ak je tehu priznak ze som sprosta ze som vyhodila 20€ za testy, stresovala a vytesovala ako male decko a som nahnevana na seba ze sa neviem ovládat... najradsej by som sama sebe facku dala ze sa chovam jako pojasena nedockava pubertáčka...
@somsa
@daniwaugh
@lavyrle
@twistybaby
mne vyhovuje BA, stred a dokonca aj východ 😀 🙂 ale myslím to vážne 😉
@twistybaby 20?? To ake testy tolko stali? No co uz...v tychto veciach sme nedockave ako pubertacky asi vsetky 😖 ale raz to vyjde !!!! A teda na to, aby sme rodili v roku 2013 uz vela toho casu nezostava....aj oktober je pekny mesiac, nie? S tym planovanim letneho dietata som uz aj ja skoncila - je to ako pokusanie osudu. Budeme si my vazit aj zimne, aj jesenne aj jarne 🙂 len, aby bolo
@laja77 ja by som to chcela stihnut do 35ky, v aprili mam 34, tak mam tak polroka na otehu. Ono sa to nezda, ale dako rychlo to leti
@lavyrle ale ja som si ich kupila vela. v kazdom baleni su dva a jedno balenie stoji 4,5€.... ☹ a ktomu aj jeden clearblue digitalny.ten som este ani nepouzila....
@twistybaby a mrcha ma zajtra prist? No co....ked clovek musi, tak musi 😒 ja uz vyrabam teplotnu tabulku 😝 a to som este prevcerom tvrdila, ze nic merat nebudem 😀
@lavyrle ja mam 39 dnovy cyklus, v 21DC som mala ovulku a dneska je 30DC... cize dneska som 9 DPO....
@laja77 no super presne tak aj ja. Už keď mala dcéra 5 rokov tak sme sa začali snažiť o druhé a teraz má 8 a nič, takže som chcela ja rodiť v 31. NO ja neviem, ale som tak vnútorne presvedčená, že tento rok sa to určite podarí, tak nech aspoň rodím do 35, takže do marca sa to musí podariť a potom to ešte stíham.
@twistybaby no tak preco sa vlastne testujes a stresujes??? Vsak tehu testy sa ukazuju pozitivne tak mozno 11DPO a neskor......
Ja mam v priemere 27dnovy cyklus, ovulka bola teraz 25.12 a teda som 5DPO.....a testovat chcem najskor buduci vikend
@lavyrle nie to neni o tom, ja som len tak skusila testnut predvcerom a mala som ducha, a odvtedy ma zarazilo ze uz ani vcera ani dnes ziaden nebol... hnevaju ma ovu testy ktore su furt silne a ja neviem co uz so sebou ako som nervozna lebo som ta doho ducha uz raz videla...
tak takto nejak to vyzera u mna 😀
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
@twistybaby no neviem, ale ked tam uz bol......no neurychlime to nijak. Ty mas teda tuto lutealnu fazu dlhu ci ako? To mas fakt daky dlhy cyklus
@lavyrle nemavala som ho dlhy...to len od potratu sa to nejako rozhadzalo.predtym bol tak max 33 dnovy....
@twistybaby ja som mavala predtym od 13tich rokov 27-28 dnovy. Po potrate som mala 3x 26dnovy a teraz posledne 28dnovy.....tak mam normalne pocit, ze to telo naozaj potrebovalo tie tri cykly na znormalizovanie sa
@lavyrle no asi ano...ja som sa uz zmierila s tym ze to proste nema zmysel tlacit,ten test sa mi nezafarbi na požiadanie,sice som chcela dat manzelovi krasny novorocny darcek o polnoci ale mozem dalej snivat. dalsie bejby mozem skusat az vo februari aby to bola holka... takze si dva cykly musim pockat co ma neskutocne zerie ale co uz.... citim ze niesom tehotna. to je nejaky vnutorny pocit ze to naozaj teraz nevyslo. Ked som potratila naposledy, tak som vedela ze som tehu ,aj ked som mala vsetky testy negativne,snehobiele aj na 8 DPO. 10 DPO mi brali krv a mala som 817hcg... o dva dni uz nulu 😢
@daniwaugh ale prd...mne to otvara moje 😀 tak co to? Pockaj pozriem
@twistybaby nuz ja by som vobec neriesila, ze dva mesiace treba pockat, aby to bola baba.....a ak to nevyjde a Jonas poradi cakat polroka, budes cakat? Babatko pride, ked bude jeho cas a cim viac to chceme planovat do detailov, tym menej to podla mna vychadza. Uz len preto, aby sme pochopili, ze niektore veci su fakt mimo nas a nasich planov. Ale tak drzim palec 🙂 😉
@lavyrle uvidime... ja to uz nechcem riesit...proste uvidim ako sa budem citit....ked budem chciet budem sa snazit trebars aj v januari.... neviem momentalne mam naladu pod psa a je mi vsetko jedno aj keby hviezdy padali zneba....
@daniwaugh
@twistybaby vsak vy ste mlade, mate kopec casu 😀
Juuuj a ja som prave dostala chut na klobasu. Idem si uvarit. Kraliciu, domacu 🙂
@lavyrle nie nemame... chcela som surodenca pre syna teraz,aby mal s kym vyrastat,s kym sa hrat , aby si boli blízky. Ked bude o 6 rokov starsi tazko si budu blizky... okrem ineho nechcela som nastupit do prace,aby to nebolo tak ,ze som tam mesiac a zase otehotniem a budem musiet odist...mam pracu ktora sa v mojom pripade v tehotenstve nemôže vykonávať .... chcela som tam potom nastupit uz na stálo,proste si odkrutit dve deti 6 rokov doma za sebou....
@twistybaby tak potom neries, skus si uzivat co najviac a uvidis, ze sa podari a ake to bude pohlavie je v inych rukach 😉 ak to bude chlapcek - bude mat brasko braska a budu sa spolu hrat 🙂 mne vobec nevadi, ze mam dvoch chlapcov. Stale si myslim, ze keby sa toto dalo ovladat tak by sa to uz vo velkom vyuzivalo - ale neda sa 😉
@lavyrle asi ano.... ale proste to ze som nedočkavy človek ani sama neviem zmenit.jeden den si poviem ze vsetko ma cas a ved sa uvidi a na druhy den by som to chcela vediet hned a moje druhe ja ma uz nezastavy 😀 proste schyzo 😀

@ceresnicka1990 no u mna t bol len falošny pop,ach,takze sklamanie... nemam rada duchov ktorí sa zjavia ale neostanú ani na kávicku.... 😠 no a to stretko snad bude už pre všetky - bruškaté 🙂