Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
inak baby ktora z vás ma mobil s androidom? lebo ja mam taku aplikáciu co sa volá MY DAYS a tam si vies pekne krasnevsetko zapisat ,aj bazalnu teplotu ,aj hlien,aj ovulaciu a kopu inych veci,je to super prehladne a zadarmo 🙂 okrem ineho to mate vsade so sebou 🙂
@twistybaby Kosice 🙂 ale pridavam sa
@katarinka_brnka ja sa pridavam do skupinky zaciname v 2013, necitala som predchadzajuce prispevky, tak dufam, ze som na spravnom mieste 🙂
@fila82 ahoj vitám ta aj ja 🙂 si tu správne. vpored upozornujem moje prispevky ani necitaj,dokazem tu ludi znechutit 😀 😀
@emka9
@twistybaby dakujem a budem citat aj tvoje prispevky
a inac mam od jonas vypocet takze od januara zaciname podla neho, tak som sama zvedava 😀
inak kočky ktora z vás ma doma stary negativny tehu test? ja som si odlozila ten z rana a zas je tam duch,ale do 30 minut tam nebol ked som ho robila,az teraz vecer som si to vsimla....je taky ako predvcerom. je to po limite a to sa uz nema ratat ja viem ale chcem vediet ci to je testom, alebo je to normalne? 🙂
@fila82 super, drzim prsty .... verim, ze nam to vsetkym vyjde a budeme tehulky sup sup 🙂 ja zacinam uz od predvcera, kedze mozme .... a som 8 DC, podla netu by som mala mat plodne dni od 2 - 8.1.2013, tak snad sa zadari 🙂 ... inak tolko veci som sa tu dozvedela, ze DC a DPO .... baby v tom uz maju prax a ja len citam, citam, potom to tlmocim muzickovi, .... 🙂

caute. ja tiez tlacim cas... kurnik, uz nech je 4.1. a mozem otestovat