Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@pingu1 vieš čo? tento cyklus mi nič iné neostáva, lebo zajtra poobede MM ide na služobku a príde až koncom budúceho týždňa, no a dnes som už 8 DC - ovulku mávam 12-16DC ... teraz asi bude skôr 15-16 DC lebo som aj mršku mala dlhšie trvajúcu ako zvyknem, takže drahý nebude doma v správnom čase 😢 😢 😢 😢 tak som si povedala, že skúsim Jonáša - to mi vychádza na 26.1. a vtedy budem asi 6-7 DC takže to budem po mrške
@pingu1 teraz pozerám že som to blbo napísala - nie cyklus, ale tento mesiac mi to blbo vychádza - lebo túto ovulku premeškáme a potom najbližšia obulka bude až začiatkom februára ... no a ja by som nebola proti, keby aj tretie bábo bolo októbrové ako moji dvaja chalani ... no a to musíme stihnúť do Valentína
VESELEHO SILVESTRA, baby!
Alkoholove kalorie budu, to je jasne, ale mam tajny zavazok NEROZOZRAT sa po pohari vina a zajtra pekne krasne eliptical aspon tu osvedcenu hodinku @somsa @twistybaby
@twistybaby Uz kasli na LH 🙂
@mauerka kaslem uz na secko , rezignovala som. nic nenasvedcuje tehotenstvu,tak sa idem od zialu opit dnes.... a uz len dufat ze kramy sa dostavia co najrychlejsie aby sme mohli zacat odznova 🙂 Idem ja oslavovat svokrovcom .majte sa tu zatim 🙂
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK VÁM PRAJEM KOČENY MOJE!!!! HLAVNE TEDA VELA ZDARU V SNAŽILKOVANÍ 🙂 NECH SME KAŽDÁ KRÁSNE PUPKATÁ 🙂
@mauerka nie 😢 😢 😢 zajtra ide MM preč, plánujem ho ešte zviesť pred cestou, takže to budem 9 DC - jedine kebz sa stal zázrak a ovulka prišla skôr na 12DC to by šlo, ale to by mi už teraz musel nastúpiť plodný hlien, no myslím, že nakoľko MS trvala neobvyklých 5 dní a na 6.ty slabé špinenie ( zvyčajne mám MS iba 4 dni ) tak ovulka príde neskôr 😢
no čo už, asi nám nie je súdené skoro počať malinké ... ako mi kamoška písala, na dobré sa dlho čaká ☹
@lavyrle
@zlatat baby mozno vám to bude znieť "choré",ale jedna známa sa pokusala s priatelom o dieta uz tri roky, je mladá má len 28,vysetrenia u doktora mali obaja v poriadku a nie a nie otehotniet. Jej manzel rozvaza tovar po celej europe a je doma tak raz týždenne a tak im to nikdy nevychádzalo so sexom a plodnými dnami...no a zacali to robit tak ze si manzel "odkladal" spermie do kelimku a daval do mrazničky a vzdy ked nebol doma a ona mala plodne dni tak si ich vybrala,nehala rozmrazit a injekcnou striekackou zavádzala no ved viete kam 😕 nevidela som ju uz dlho ale pocula som ze je tehotná, neviem či otehotnela praktizovanim týchto metód, alebo sa raz trafili , no ale kazdopadne ako vychodiskove riesenie to za pokus stoji 😀 😅
@twistybaby tak presne toto napadlo aj mňa s kamoškou, sme sa rehotali, keď sme to vymýšľali 😀 😀 😀
@twistybaby ahoj, myslim, ze ked je stale pozitivny ovu test, tak moze ist o syndrom PCO.. skus sa spytat @lauritka
@bubu25 no dokelu! nestras ma! och 😕 😨
@twistybaby
@zlatat a vies, ze som aj nad tym rozmyslala ci sa to neda dako odlozit??? No je to urcite komplikovanejsie takto, ked nie je manzel doma stale. Ale tak raz sa musi zadarit a zas fakt, ze oni tam potvorky nejaky cas vydrzia. Urcite ho treba zajra zlakat a potom nohy hore aj na tri dni 😉
Co je to PCO???
@zlatat no vidiš,za pokus to stoji,mozno to asi vyslo aj u nej ale to by som klamala pretože to neviem naisto.... 😉
@lavyrle Syndróm polycystických vaječníkov... kurnik a ja sa cudujem ze priberam ako prasa..dokelu toto neni dobre znamenie 😨

@lavyrle no bola som si aj dnes kupit test.... uvidime, do kedy to vydrziiim. inak mne sa zda ze to nevyslo. 😖
lebo podla tehotenskakalkulacka.sk som mala mat ovu 26. tak sme sa snazili 25. 27. tusim. uz si presne nepamatam a 28.. sa mi spustil krvavy vytok. ci bol ovulacny, alebo co to bolo vobec neviem. doteraz som to nemala. mala som take pred prvym tehu, ale vculeky nie....no spermie su schopne prezit aj 48 hodin, co by zodpovedalo, ale spoliehat sa na take blbosti nema vyznam.
ty si mi poslala darceeek?