Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby prepac, nechcem strasit, len som tu take nieco citala na MK:-X ale hovorim, lauritka je taka zabehana v tychto veciach, skus sa jej spytat. Mozno ak to nemas takto kazdy mesiac, tak odchylky medzi mesiacmi mozu byt😉
@twistybaby a to je co za sy? Co to znamena v praxi?
@lavyrle ja samozrejme verim v pozitivnejsie vysledky ako v negativne diagnozy🙂 drzim palce vsetkym kockam aj @twistybaby
@lavyrle mne nekazali nic len som sa opytala ci uz po prvej ms mozme znova a ze jasne a v juny som mala MA
@bubu25 dokelu potrebujem cigarety aka som teraz nervozna! och preco som len prestala fajčit?! kurnik šopa!!!! hned v stredu idem doktorovi nech mi pekne zoberie krv na vysetrenie hormonalneho profilu !!!
@lavyrle Ja som neni tehu !!!!! JA TO VIEM NA 100% . necitim sa ako tehotna ,naozaj nie kočky.... a vsetko som si merala spravne a svoje telo poznam. viem ze to nevyslo,citila by som to kebyze ano... 😉 uz ma s tym nedrazdite prosim 🙄 🤐 😔
@twistybaby netaraj ! Ake fajcenie? Vsak o par dni sa idete zas snazit ! Ziadne fajcenie, ziadne hormony. Vsak mas kopec casu, my sme tu vacsina o 10 rokov starsich - to je zas ina kava. Nic ti nie je. Kolko zien tu otehotnelo na prvy sup? Vsak ani prveho si nespravila hned a aha tu je a aky krasny. Tak neries a sexuj a nefajci. Iba ak muzovi 🤐
tiez pijem alchemilku aj som pila ,mama mi poslala 😀 ,ale teraz uz nepomaha ,asi to chce total klud ,zabudnut na vsetko,na vsetky problemy a zit dalej bez myslienok z minulosti ,nie je tu niekto zo zahranicia?inak vas tu musi byt vela ked tak rychlo moc popisete 😀
@twistybaby dokelu, som si mohla nechat svoje "odborne" komentare a mozne diagnozy☹ pozri, dopredu sa nestresuj aj tak tym nic nevyriesis. A pre pokoj v dusi si mozes vysetrenie dat urobit, aspon budes kludnejsia, ked bude vsetko ok😉 aj ja idem v januari do toho🙂 neboj😉
@happyfrog80 hej vela nas je a su tu aj baby zo zahranicia 🙂 a odvtedy sa snazite? Od augusta?
@lavyrle ty este tuez nemas deti?
Koncerny pekný silvester vám prajem hlavne nech nám to všetkymvijde😀:*)
@lavyrle hej od augusta, som potratila 3 dni pred narodkami ,som neverila ze by mi taky hnusny darcek priroda chcela dat ale dala
@lavyrle nie tu nejde o to ze sa bojim ze by som neotehotnela.... ale polycystické vaječníky spôsobuju kopu problemov vratane endometriazy (zrasty v maternici) ,mastna plet,priberanie,bolesti v podbrusku,stale silny ovulacný test kôli nadmernej celocyklovej produkcii LH hormonu,padanie a rednutie vlasov,nepravidelný cyklus atd.... to vsetko na mna sedi do bodky,tolko sa snazim prist na to co mi je a preco sa moje telo behom roka tak velmi zmenilo a mam to cely cas rovno pod nosom !! otehotniet mozes aj tak,ale ma to kopu inych vedlajsich prejavov....
@twistybaby fakt? No ak mas tento pocit , tak nedas nic za to, ked o tom podebatis so svojim gynciarom
@happyfrog80 a si 80tka rocnik? Ja mam dve deti
koceny, krasneho Silvestra a v novom roku zdravie, pohodu, lasku, sikovnych plavcov, silne vajko a hlavne krasne zdrave babatko 🙂
Dievcata, vidim, ze tu ubudate (ja som zatial tu, manzel s detmi hodil slofika 😀 )
Prajem vsetkym veseleho Silvestra v novom roku najma zdravie, lasku a vytuzene zdrave babatka !!!!
@lavyrle ved hej...ale ani by ma to nenapadlo nebyt @bubu25 a pritom som o tom uz pocula len som si to nikdy takto nespajala.... asi na tom nieco bude.ovulacny test poobedny a zas pozitivny.... druha ciarka rovnaka ako kontrolna.... rano bola este silnejsia ale myslim ze pozitivny je pozitivne. a ovulaciu nemozem mat cely mesiac na 100%..
@twistybaby a teda fakt to nemoze znamenat tehotenstvo, hej? Lebo predsa priznaky si nemala ani v prvom tehu...ale uz som ticho. Ak mas aj ostatne priznaky a mas ten pocit, tak to ries
no ste ma pobavili s tymi spermusami do mrazaku 😀, podla mna sa museli nejako normalne trafit... isto nemaju doma taky mrazak, kde by to tie spermuse prezili, v centrach asistovanej reprodukcie sa spermie mrazia v tekutom dusiku, pri ovela nizsej teplote ako ma bezny domaci mrazak... prepacte ale asi vas sklamem, tato metoda nemoze vyjst :D
@lavyrle nemala som pri prvom synovi ,az po 14dpo som zacala mat točáky,a žaludok na vode,neboleli ma prsia ani nic take,ale silna migrena v jednom kuse kazdy den... ,a v posledom tehu co dopadlo potratom som od 8dpo citila ze som tehu ,zaludok na vode,nizky tlak,vkuse unava aj ked domace testy boli negativne a ai prsia ma neboleli,nakoniec to krv potvrdila ze som .... aj ked to skoncilo zle....
teraz citim ze niesom....
@twistybaby jejda ved pri kazdom to je ine! pri prvom som ani nevedela ze tehu a druhe cele tehu som preklinala od zaciatku do konca same problemy bolesti nevolnosti a neviem co.. takze toto vobec nie je znak. a nehovorim ze si ci niesi ale ze to proste sa neda podla toho urcit
@daniwaugh to mas pravdu ja viem ale ten "pocit", ktory mas ked to čakáš, tam neni... ani keby som sa neviem ako snazila nenajdem na sebe ani jeden jediny znak tehotnosti....
Holky, tak stastny Novy rok, aby sa KAZDEJ z naj postastilo a aby sme tu mohli sediet aj o rok a bavit sa o tehotenstve, kt. co preziva ,alebo pripadne uz o malych mrnousoch :D
@twistybaby jaaaj Ty neanalyzuj radsej, zbytocne sa stresujes! ja som nemala ziadne pocity ani pri jednom :D tak vidis!
baby ja vas nestiham ciatat :(
Este mi napada jedna vec - tie ovu testy co mas - nie su nahodou 10-tkove? Lebo ak ano, to moze byt problem, su prilis citlive. Preto je lepsie ovu testy kupovat 20tkove, tie ti zachytia az skutocne zmenenu hladinu LH. Samozrejme opacne to plati u tehotenskych testov. LH mas v tele stale, HCG iba ked si tehu @twistybaby

@zlatat
@twistybaby no tak to ani nestraste tu s diagnozami.
@twistybaby je bud tehotna a nevie o tom este alebo si to zle meria a bude tehotna o mesiac