icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
15. nov 2012

@emka9 a este nezabudni, ze liecit sa musi aj tvoj partner. Liecba je 2 tyzdne, takze snazilkovat budes moct kludne od noveho roka. Len pozor aj na toho partnera, aby bol prelieceny.

emka9
15. nov 2012

@lavyrle .......... máš pravdu, ale keď sa to týka priamo mňa, tak to beriem inak, máš pravdu, je veľa problémov, komplikácii a iného, snáď sa cez to prekúšeme ... 😉 koľko času ešte musíš dočkať, už to veľa nebude, že ? 🙂 keď čakáme na vhodný čas strašne dlho sa to všetko ťahá, .... nedá mi a stále si kontrolujem v ktorom týždni by sme práve boli, je to neuveriteľné ale už v 17 tt .. keby .... tak ako píšeš, že aj ja mám strach ak sa nám zadarí, či to aj vydržíme do konca ... alebo či sa nám to nebude opakovať ☹ prepáčte nechcem Vás tu deptať, to určite nie, ale niekedy mi je strašne ťažko....... ale bude dobre, no nie? 😉

lavyrle
15. nov 2012

@emka9 juj moja - robim presne to iste. Pozeram na marcovky ako si bezstarostne pisu o tom ako ich deticky kopu, rastu. Ja by som uz bola v 24-25tt 😖 Potom si zas hovorim, ze vsetko je ako ma byt - urcite lepsie takto akoby sme mali zistit neskor, ze dietatko ma vazny zdravotny problem trebars nezlucitelny so zivotom. Potom zas pride tyzden pred mrchou a ja zas revem a hladam dovody kde som urobila chybu, co sa stalo....
A mas pravdu, je to lahke niekomu radit a ine je to prezivat. Teba vylakal streptokok a mna zas laka to, ze nic nezistili. Pretoze ty sa mozes liecit a prognoza je dobra. Lenze u mna je to zas o neistote 😒
A samozrejme - musime verit !!!!! Precitala som tu tolko smutnych pribehov, ktore nakoniec dopadli happy endom 🙂

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle ano aj cez mrchu 🙂 on hovori ze je to ok aj ked je to"nehygienicke" no ono je to asi od cloveka, ci mu to vadi alebo nie, my sme si vzdy dali pod nas uterak ked sme mali aj cez ms chut a potom sup do sprchy a v poho 😀 😀 😀 tak sup na to, ides! 🙂

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle ja som chodila na zumbu az do 4t pred porodom.. je to zvlastne ako to ta priroda cele zariaduje podla seba..

daniwaugh
15. nov 2012

@emka9 jejda no chlamy ano, to aj kamoska mala a nevedela a 2x potratila chuda kym jej na to dosli, tak sa preliecte obaja, to bola urcite ta pricina, no aspon vies a nabuduce uz sa to nezopakuje, uvidis..

daniwaugh
15. nov 2012

@emka9 vobec nedeptas, sme tu na to, aby sme pokecali, pomahali si takze sa netrap, bude dobre. a kludne sa vykecaj zo vsetkeho co ta trapi

lavyrle
15. nov 2012

@daniwaugh no len o siestej som este s krpatym na plavani 🙂 keby to mohlo byt vecer tak snad by som aj vyskusala 😀

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle ale podlamna to nemusi byt presne na hodinu 😀 😀 si predstav ze to mas 2:17 v noci :D uz vidim muza jak namna skoci.. jedine aby ma zahlusil za take blbe napady 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
15. nov 2012

@daniwaugh no snad vyskusame zajtra teda 😎 potom chcem este cakat normalne ako som aj chcela, tak aspon budem vediet overit v praxi - v podstate to urobim len pre potreby vyskumu 😔

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle a preco az zajtra ked ti to vravi ze dnes? 😀 😀 😀

lavyrle
15. nov 2012

@daniwaugh ake dnes? 16.11 o 18.33 😀

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle jaaaaaaaaaaaaaaaj tak sak super, parada 🙂))) hned by som menila 🙂 takto musim cakat 2mesiace!

briasr
15. nov 2012

hej baby ale vy podvádzate 🙂 začali ste skôr

bianka0111
15. nov 2012

Ahojte kočeny, pridávam sa s radosťou k Vám 19.1.2013 posledný odber krvi na HCG - som si 100% istá, že bude 0 a ide sa na babatkovanie 🙂

briasr
15. nov 2012

@bianka0111 Ahoj, a prečo chodíš na tie odbery ? (ak je to trápna otázka tak sa ospravedlnujem ale o tehotenstve toho viem minimum 🙂 )

kiki6
15. nov 2012

@lavyrle no možno to vyjde, ja sa už ničomu nečudujem, hlavlne nech to je, nech sa to uchytí a nech to v poriadku donosíme

kiki6
15. nov 2012

@lavyrle no ten Chuck Norris je dobrý výraz 😎

lavyrle
15. nov 2012

@briasr ale nie, nezacali. Ja len musim dokazat, ze otehotniet v neplodne dni sa neda 😎

mauerka
15. nov 2012

@lavyrle @daniwaugh @kiki6 Jeeej baby, tak je jasne, na koho sa budu zajtra vecer /16.11 o 18.33/ upierat nase myslienky 😀 Nech zije Chuck Norris!!!

lavyrle
15. nov 2012

no mozno budem meskat tak pre istotu na nas myslite do takej 19.18 😲

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle od 6tej do osmej posielame tehotensko-dcersku energiu :D

daniwaugh
15. nov 2012

@lavyrle cobysa nedalo, bud tam spermie pockaju nebo neco (aj ked to by sa nacakali) ale sak tolkym babam to vyslo ze proste sa da.. ja poznam osobne 3 baby co celkom mimo ovu otehotneli.

daniwaugh
15. nov 2012
emka9
16. nov 2012

@daniwaugh ..... ejha, tak ak je pravda to čo píšeš, že môžeš otehotnieť aj keď nemáš plodné dni, tak to nebude pre mňa dobré .... ja som sa viac menej na to spoliehala a nedavali sme pozor 😔 ale keď od včera viem tie výsledky, ktoré mám, tak to nesmiem otehotnieť, lebo by sa história opakovala a MA ☹ .... a teraz tŕpnuť do mrchy .... hmm....... 😕

emka9
16. nov 2012

@daniwaugh Ďakujem Ti za Tvoje slová ... v mojom okolí nehovorím ako sa mám, čo mi je, a tu sa človek zrazu cíti tak inak, v dobrom slova zmysle 🙂 ... je to úprimne... 🙂

emka9
16. nov 2012

@lavyrle A ako si pochodila s hematológiou ? Budete to ešte riešiť, alebo to necháte tak ? Ale veď už len pár týždňov a môžete snažilkovať 🙂 verím, že všetko dobre dopadne a potom si všetky dáme stretko aj s kinderkami 🙂

lavyrle
16. nov 2012

@emka9 na hematku idem 27.11. No nastastie - 3 cykly mam uz za sebou, takze keby daco uz by sme aj mohli 🙂

emka9
16. nov 2012

@lavyrle a vieš aj na čo sa zamerajú na hematke ? Pôjdu aj do genetiky ? Mne to robili hlavne preto, lebo v rodine máme porážky, trombofilné stavy, kedysi som mávala ja migrény ......
No veľmi som zvedavá, podľa toho čo hovorí 🙂 daniwaugh .... 😉

bianka0111
16. nov 2012

@briasr ahoj, v 11tt mi museli ukončit tehotenstvo, a teraz 3 mesiace mi budu sledovat hodnoty hcg - 3 x musia byt negatívne a potom sa možme snažilkovat opat 🙂