Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle .......... máš pravdu, ale keď sa to týka priamo mňa, tak to beriem inak, máš pravdu, je veľa problémov, komplikácii a iného, snáď sa cez to prekúšeme ... 😉 koľko času ešte musíš dočkať, už to veľa nebude, že ? 🙂 keď čakáme na vhodný čas strašne dlho sa to všetko ťahá, .... nedá mi a stále si kontrolujem v ktorom týždni by sme práve boli, je to neuveriteľné ale už v 17 tt .. keby .... tak ako píšeš, že aj ja mám strach ak sa nám zadarí, či to aj vydržíme do konca ... alebo či sa nám to nebude opakovať ☹ prepáčte nechcem Vás tu deptať, to určite nie, ale niekedy mi je strašne ťažko....... ale bude dobre, no nie? 😉
@emka9 juj moja - robim presne to iste. Pozeram na marcovky ako si bezstarostne pisu o tom ako ich deticky kopu, rastu. Ja by som uz bola v 24-25tt 😖 Potom si zas hovorim, ze vsetko je ako ma byt - urcite lepsie takto akoby sme mali zistit neskor, ze dietatko ma vazny zdravotny problem trebars nezlucitelny so zivotom. Potom zas pride tyzden pred mrchou a ja zas revem a hladam dovody kde som urobila chybu, co sa stalo....
A mas pravdu, je to lahke niekomu radit a ine je to prezivat. Teba vylakal streptokok a mna zas laka to, ze nic nezistili. Pretoze ty sa mozes liecit a prognoza je dobra. Lenze u mna je to zas o neistote 😒
A samozrejme - musime verit !!!!! Precitala som tu tolko smutnych pribehov, ktore nakoniec dopadli happy endom 🙂
hej baby ale vy podvádzate 🙂 začali ste skôr
Ahojte kočeny, pridávam sa s radosťou k Vám 19.1.2013 posledný odber krvi na HCG - som si 100% istá, že bude 0 a ide sa na babatkovanie 🙂
@bianka0111 Ahoj, a prečo chodíš na tie odbery ? (ak je to trápna otázka tak sa ospravedlnujem ale o tehotenstve toho viem minimum 🙂 )
no mozno budem meskat tak pre istotu na nas myslite do takej 19.18 😲
@lavyrle citaj daco tutok🙂
http://www.plodnost.szm.sk/
@daniwaugh ..... ejha, tak ak je pravda to čo píšeš, že môžeš otehotnieť aj keď nemáš plodné dni, tak to nebude pre mňa dobré .... ja som sa viac menej na to spoliehala a nedavali sme pozor 😔 ale keď od včera viem tie výsledky, ktoré mám, tak to nesmiem otehotnieť, lebo by sa história opakovala a MA ☹ .... a teraz tŕpnuť do mrchy .... hmm....... 😕
@briasr ahoj, v 11tt mi museli ukončit tehotenstvo, a teraz 3 mesiace mi budu sledovat hodnoty hcg - 3 x musia byt negatívne a potom sa možme snažilkovat opat 🙂

@emka9 a este nezabudni, ze liecit sa musi aj tvoj partner. Liecba je 2 tyzdne, takze snazilkovat budes moct kludne od noveho roka. Len pozor aj na toho partnera, aby bol prelieceny.