Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@bianka0111 to mi je ľúto ☹, tak držím palce aby bolo všetko v poriadku a mohli ste začať odznovu, a urobiť si krásne dieťatko 🙂
@emka9 no skus si to dat vypocitat ze kedy by si teoreticky mimo cyklu mohla (aby si ne) otehotniet a tomu sa vyvarovat.. ako ja tomu verim, poznam baby co mimo ovu otehu a tak nie je vsetko len o spustani vajicka a keby to nefungovalo tak nie je tolko bab s jonasom spokojnych..
dufam ze vsetko bude ok, nesmies sa trapit, viem ze to je tazke, sice som to nezazila ale neviem si predstavit co by som robila. chapem ze nehovoris ludom v okoli o tom, to by som asi ani ja, ale tu sa vykecas a niekedy je mozno aj lepsie ze tych ludi tu nepoznas, clovek sa citi lepsie ked povie co a ako a nemusi celit pohladom okolia.. rozhodne sme tu pre teba ak bude treba..
@bianka0111 tak vo februari sup na krasne zdrave miminko
ono to moze byt aj tak, ze nie kazda zena ma pravidelny cyklus, aj ta ovu nemusi byt vzdy rovnako a presne. Ale tie zeny, ktore presne vedia kedy maju ovulaciu - tak logicky neviem ako by otehotneli trebars po nej. Este pred nou si to viem vysvetlit. Ja som napriklad naposledy otehotnela 23.6 (na 100%) a ovu som mala 29.6 (na 100%)....vieme, ze spermie dokazu v idealnom prostredi - teda v teple a vlhku - prezit aj niekolko dni. U mna teda az tyzden 😀 ale ked sa uz vajicko uvolni a ide prec - este by sa snad mohli niekde stretnut na polceste, ale ked uz ide von - tak potom neviem ako a vlastne co by tie spermie oplodnili 😅
@lavyrle ono tusim nie je mrtve ked ho menstruacia vyplavuje(och aka chutna tema, hahaha) takze ked su spermie pritomne aj vajicko aj za menstruacie tak zrejme tam k tomu moze dojst.. a nedostanes ms hned po ovu, tak vlastne to vajko si tam asi dakde hovie alebo smeruje von cely cas kym nedojde ms ci ne? ci uz som z toho debil? no ja rozhodne verim :D
@daniwaugh ok....tak ja budem vedecky pokus 😀
Ale nemas pravdu s tym mrtvym vajickom, ktore nie je mrtve. Vajicko prezije max.24hodin....spermie cca 5 dni a aj to k tomu potrebuju urcity hlien - to je ten, ktory signalizuje plodne dni. Teraz, ked mam mrchu tak sa vlastne cela maternica vycistila, teda odchadza vystelka, ktora by inak bola potrebna pre plod. Kedze plod nie je, vystelka odchadza, zacinaju stupat estrogeny a dozrievat vajicko. To potrva aj dva tyzdne 😉 verim-neverim, nema to pre mna ziadnu logiku. Jedine v tom pripade, ze zena ma nepravidelny cyklus, nevie kedy ma ovu - vtedy sa to moze vselijak pomiesat a kedze tie spermie preziju aj tyzden - moze sa stat, ze sa niekde stretnu. Vsak uvidime.
Svoju ulohu v nasom vyskume som dnes splnila cca s 20minutovym meskanim 😝
a ake mate vikendove plany? My dnes opat oslava, ale detska + asi dva pary rodicov 🙂 nasla som jednu super stranku na napady na detske obcerstvenie, tak sa idem zabavat s hruskami, jahodami, cherry paradajkami a menit ich na jezkov a panacikov 😲 pekny vikend dievcata
Ozaj, muzik sa zobudil s tym, ze ci to nejdeme poistit 😔 ale o tom Jonas nepisal 😀
@daniwaugh @lavyrle Jooooj, baby, ja som skor myslela, ze prichadzaju kramy, nie na tehu 🙂
My mame uz poupratovane, navstevy ziadne, este vyberiem riad z umyvacky a vyvesime pradlo a uz len budeme listovat v katalogoch interierov a kochat sa nad vecami, ktore su tak naaadherne a zaroven nepricetne drahe... napr. sme sa zhodli na jednej vani, ze teda fakt pekna, tak sme pohladali cenu - 3999€ - nenormalne ☹
No ak by som ja teraz zostala tehotna tak by to bol pre mna sok. Nepocitam s tym 🙂
No bohuzial alebo skor nastastie, nieco treba predsa len ponechat na prirodu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-na-to-ked-chceme-dievcatko/

@emka9 neviem. Ja tam idem na vlastnu ziadost - tiez mame v rodine aj porazky, aj trombofilne stavy, k tomu MA.....uvidime