Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zase su tam lepsie pracovne moznosti
ahojte kočeny,
ako ste prežili silvestra? my super, boli sme u kamošov, takže bolo nás 6 plus 3 deti, nasmiali sme sa, mali sme krásny ohňostroj, deti mali zážitok.
Dnes poobede som mala slzavé údolie, nejak sa mi nič nedarilo, všetko mi padalo z rúk, no ak bude celý rok takýto tak amen-tma 😖 😖
No nakoniec sme na poslednú chvíľu dali rozlúčkový s.. ( ale aj tomu predchádzali slzy, lebo hodinu predtým ma MM odpinkal, lebo že má kŕče, od rána mu bolo blbo od žalúdka ... no mne z toho prišlo do plaču, že odchádza na skoro 2 týždne a ešte aj takto to skončí ... no čo budem hovoriť 😖 )
NO a teraz som si pozerala fertilityfriend galériu a si predstavte, našla som tam 2 grafy, kde holky snažilkovali jedna 5 dní pred ovulkou a druhá 6 dní pred ovulkou a nakoniec z toho bolo tehu 😕 😕 🙂 Tak ma to trošku povzbudilo že predsalen aj takto sa dá otehotnieť - toľko dní pred ovu 😵
ako pozerám, tých prípadov, kedy sa snažilkovali 5-6 dní pred ovulkou bolo viacej a predsa to skončilo tehu ... takže držte silno palčeky, aby ovu prišla najneskôr túto sobotu - môže aj skôr - neurazím sa 😀 😀 😀
Ahojte žienky, davno som sa neozvala, ale bola som na sviatky mimo a bez internetu.
Všetkým Vám spolusnažiacim sa želám krásny, šťastný a úspešný nový rok a nech nám to čo
najskôr výjde...
Ako to tu s vami vyzerá? Verím,že vás pár v snažilkovaní ubudlo a už začínate rátat týždne tehotenstva.
vsetci nazive?:D
nemáte niektorá skúsenosti s kys.listovou pred otehotnením?
@duda223 ja som pocula ze pred tehu je dobre aj zelezo...kamoska ako zacala brat tak za mesiac otehotnela..a skusala predtym asi 4 mesiace...ale kyselina listova pred tehu staci v strave...pridat potraviny ktore obsahuju kys.listovu a ked budes tehu tak doktor ti uz povie co uzivat a co nie
@duda223 mame, vsetkym nam ju kazali brat pred otehotnenim 😉
Inak baby ak budem tehu tak vam potom este prezradim co sa mi coraz castejsie deje 😕 ak nebudem - tak sa sama prihlasim na psychiatrii 😨 dovtedy si to radsej necham pre seba, lebo mam pocit, ze som uz fakt sibnuta
@giuska jasne, budem drzat. V tej dobe uz budem ja vytesena alebo nestastna 😒 😀
jaj a ja neviem ci na mna lezie nejaka choroba alebo som len nevyspata 😒 , vsetko ma boli 😖 . A nechcem si nic davat, ak to nahodou vyslo 🙂
BABULE BOLIA VáS NADOTYK PO MENZESE PRSIA A MATE ICH NALIATE??
@lavyrle vies co, ani nie, ale tak ja som len 14DC, takze na priznaky mam asi casu dost, aspon myslim teda 🙂 . Inac mne sa toto tazko hodnoti, lebo ked som pri druhom otehotnela v podstate neplanovane 🙂 , nemala som nejake extra priznaky, iba tak ten pocit, ze som tehotna 😀 a vlastne az ked mi vynechala MS a testy boli negativne, mozno dvakrat som mala pocit na zvracanie a stale sa mi chcelo spat 🙂 a to som uz vedela, ze je to ono 🙂 . Teraz ked sa snazim, tak vidim vsade same priznaky na sebe, tak radsej sa uz tak nesledujem 🙂 😕

@giuska to je tajomstvo 🙂 som tu v utajeni 😀 na vychode to nie je