icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
1. jan 2013

@mauerka podľa tohto je najvyššia šanca na otehu 2 dni pred ovulkou 😉
ale čo sa mi páči, tak 5 dní pred ovu je takmer rovnaká šanca ako 1 deň pred 🙂
@somsa

lavyrle
1. jan 2013

@giuska drzim nam vsetky palce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja testujem s pingu a ty s @laja77 🙂 zacinam mat prehlad

Apropo - kavu pijete normalne? Lebo ja som vylucila alkohol, ale kavu pijem. No ak to nevyslo, asi sa opijem :D

giuska
1. jan 2013

@lavyrle tak ja som vipila teraz flašu šampusu tak ak som tehu tak mu bude hej

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle ja kávu nepijem už 10 rokov 🙂 ale v nedeľu som si prvýkrát dala 1 šálku

mauerka
1. jan 2013

@zlatat Tak nejak 🙂 Chcela som tym povedat, ze hlavne teda PRED ovu, nie az v den ovulacie, co si teda vela bab mysli - moja, vidim, ze obe mame teoriu totalne zmaknutu...a efekt sa raz dostavi, verim tomu. IUI neskusis? Ja by som aj hej...

mauerka
1. jan 2013

Tak ja som kavickarka jak vysita - 3-4 presska denne, proste mi chutiiiii

zlatat
1. jan 2013

@mauerka No veru, teóriu ovládame na 1* ale čo keď nám je to na prd ? Poisťovňa mi to nepreplatí a MM s tým nesúhlasí - on je názoru, že ak to v našom veku nejde prirodzene, tak tretie nebude - keby som bola mladšia a nemala deti tak by som na IUI išla, ale takto nie.
o 2 týždne idem na gyndu, uvidím, čo mi povie, možno dostanem clostil - už mi ho raz predpísal - koncom mája, a ani som ho nestihla začať brať, lebo MS nedošla

twistybaby
1. jan 2013

Ahoj @lavyrle ale nie, nejako ma nečítaš, už som asi 10x pisala ako to je somnou a s mojim cyklom. Ja mam momentalne 39 dnovy cyklus,teraz som 32 DC, a 11DPO, kramy maju prist az v pondelok bud. týžden cize o 6 dni. Ja som na silvester cakala,to ano,ale nie na kramy,ale na to ze sa prvy krat testnem a zistim ci som alebo neni som tehu lebo som si myslela ze by to uz mohlo ukazat... test som si nerobila.bola som u svokrovcov od silvestra a teraz som akurat dosla domov...
Z tehu nic nebude,uz ma intenzivne boli brucho a kazdy den si najdem vo výtoku zopar hnedých kvapiek aj vcera aj dnes take sa to pomaly rozbieha... nevadi ja som s tym zmierena.... prinajlepsim budem testovat az buduci tyzden ak nedojde MS... nema to inak zmysel...

Idem si vas kocky vsetky precitat,vidim ze som toho vela zameskala za ten den... 😠

twistybaby
1. jan 2013

@mauerka nie su 25 ky... citlivejsie ovu testy ani neviem či vôbec existuju... a myslis ze by mi tie polycysticke vajecniky zistil podla usg? mne ani krv nebrali na hormonalny profil uz asi styri roky....

lavyrle
1. jan 2013

@twistybaby jaaaaaaaaaaj 😔 ja viem, ze mas dlhsi cyklus, ale uz som myslela, ze ma prist ms. A veru nevychadza to 😀 no nejak som to predtym nepocitala

zlatat
1. jan 2013

@twistybaby mne v živote Dr. nebral krv na hormonálny profil - a to chodím k primárovi

twistybaby
1. jan 2013

@somsa to ti toho manzela teda zavidim,chcela by som aby si mj manzel aspon prazenicu vedel urobit,to on ani nevie ako rozbit vajce bez toho aby nebolo po celej kuchyni 😠 ,
@lavyrle teplota nemusi stupat,staci ze sa drzi hore na jednom mieste 😉 a mozete si podat ruku s @ giuska no krasne tehu prinaky mate 🙂 drzim palce 🙂
-ja tu za blbu som, to uz viem,vytesovala som sa dopredu ako mala a teraz mi je jasne ze som sa asi tak trosku dost zosmiešnila.... 🙄
@zlatat silno ti drzim palce aby pockali tie male potvorky na to vajicko 🙂
@tusinka vitaj 🙂 aj tebe stastny novy rok a vsetko dobre nech sa tento rok zadari 😉

twistybaby
1. jan 2013

@zlatat no ono sa to pri preventivke robi nie? mne to uz raz robili ale davnoo...

lavyrle
1. jan 2013

@twistybaby ale prd - vobec to tak neberiem u druhych. Len ja sa aj bojim nieco povedat, lebo moj muz mi hned povie, ze nemam nic hovorit, len to zakriknem 😕 tak jedine miesto kde to mozem hovorit je tu - no 😉 Ono je to take asi klamlive, lebo tie predmenstruacne priznaky a priznaky tehu sa aj dost prelinaju

somsa
1. jan 2013

@zlatat mozno ani teraz nestihnes zacat brat

zlatat
1. jan 2013

@twistybaby mne to ani raz nerobil pri preventívke - vtedy len stery, sono a to je všetko 😒 Raz za 1-2 roky ma pošle na sono prsníkov

lavyrle
1. jan 2013

@twistybaby mne nikdy nebrali hormonalny profil. Pri pereventivke ti zobere zdola ster, urobi sono, vysetri ta rucne strucne a hotovo

zlatat
1. jan 2013

@twistybaby ďakujem ♥

twistybaby
1. jan 2013

@lavyrle
@zlatat neviem baby ale mne to robil,vravel ze to je preventivne ... neviem opytam sa ho,ale Doc. MUDr. Martin Redecha, PhD z Antolskej vyzerá ze sa v tom vyzná ked ma tolko titulov... 😀 😨

zlatat
1. jan 2013

@twistybaby to máš super lekára 😉

twistybaby
1. jan 2013

@zlatat mam ho rada,je velmi milý a bol super ked som lezala na antolskej pocas prveho tehu.dost mi pomohl aj s docentom Korbelom 🙂

lavyrle
1. jan 2013

@twistybaby moj este nie je Doc, ale je MUDr.Peter Bielik PhD a je to primar 🙂 tiez verim, ze sa vyzna, ale teda toto mi nikdy nebral. Som si ista

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle ono to asi závisí od lekára 😒

Och kočky, asi si pôjdem ľahnúť - nenormálne ma bolí hlava ... asi z toho fňukania ☹

lavyrle
1. jan 2013

@zlatat nakoniec zistim, ze je na prd aj ten lekar 😒 uz som taka nahnuta byt na neho nastvata, kedze nebol absolutne nakloneny riesit nieco navyse po tom MA a teraz este aj toto 😖

zlatat
1. jan 2013

@lavyrle no a môj? Ti vravím, chodím k nemu už 10 rokov a za celý ten čas mi nikdy nespravil hormonálny profil - a to sa o bábo snažíme 5.rok ... ale na druhej strane mi zachránil Radka - keby sa hneď nerozhodol pre sekciu, sama by som ho neporodila - alebo porodila, no neprežil by.
MOžno si povedal, že keď viem otehotnieť, tak mám hormóny v poriadku 😖 No a môj to začal riešiť až po 2.potrate - až vtedy ma poslal na hematku.
Ozaj a ty si kedy budeš mať výsledky z hematky? Bola si tam nie? Nejako strácam prehľad

lavyrle
1. jan 2013

@zlatat hej bola a aj ten hematolog - dalsi primar nebol velmi nahnuty mi nieco brat - chytal mi nohy, prezrel cely chorobopis a nakoniec vyhlasil., ze keby bol kazdy taky zdravy ako ja - tak by mohol skakat od stastia 😕 no na to som mu ja povedala, ze ked som taka zdrava ako je mozne, ze som potratila. A on, ze na toto mi nikto neda odpoved - takto konci 40% tehotenstiev v rannom stadiu 😕 zacala som sa citit ako krava, ze vymyslam a tak som mu povedala, ze netuzim zbytocne chodit po lekaroch a zobronit o vysetrenie a ak mi povie, ze tam jednoducho neexistuje sanca, ze toto mohol byt dovod - tak pojdem prec a nebudem nic riesit. A zrazu mu preplo a povedal, ze mi teda tu krv vezme a zobral aj na geneticke vysetrenie, aj na zrazanlivost - no bolo tam asi 5 skratiek. Vysledok by mal byt kazdu chvilu - mesiac az dva. No mesiac uz presiel 🙂

lavyrle
1. jan 2013

hladam aj na nete, ale nikde nevidim, ze by hormonalny profil bol beznou sucastou gyn.vysetrenia. Raz za rok je tam kultivacia, cytologia, vysetrenie palpacne a sono maternice, krcka, posvy.....krv sa bezne vobec neberie predsa a inak sa to zistit neda. A ak sa mu nieco nezda tak nasledne sa robia specializovane vysetrenie. Mne este nikdy nerobili ani vysetrenie prsnikov. Vam hej?

daniwaugh
1. jan 2013

@mauerka no teeeeda 🙂 krasne! tak aj ja to spravim :D

daniwaugh
1. jan 2013

@twistybaby ty nevymyslaj, vobec si sa nezosmiesnila! sak este stale nevieme za A a za B aj keby nie tak na tom nie je nic zahanbujuce! tak sa netrap!

daniwaugh
1. jan 2013

@mauerka hmm tak nic, to je pletenie, ja hackujem 😀 😀