Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mam za sebou strasnu noc, tak choroba sa mi zrejme nakoniec rozbehla 😠 , v noci som mala zimnicu, ale taku ze brutalnu 😒 , nikdy som nic podobne nemala, ledva som si vytiahla Paralen (chlapov doma nemam, este prazdninuju- aspon dufam, ze to tiez nedostanu 😖 ) na teplotu a aby toho nebolo malo, neskutocne ma bolelo podbrusko, ale som len 16DC, tak PMS to este nebolo hadam a ani ovu bolesti takto u mna nevyzeraju 😒 , nechapem co to bolo. Ten Paralen ma hneva, ze som si ho dala, ale bolo to neznesitelne, myslela som ze odpadnem 😖 . Som zvedava, co bude cez den, este aj pracovat uz musim, aspon ze mozem doma za PC 😒 . Tak som sa aspon vystazovala trochu, no 😖
teraz kukam, ze som to riadne osmajlovala 🙂
baby, kde ste vsetkyyyyyyyyyyy??? Mozem si dat este ten Paralen, ci radsej nie? Neviete?
@laja77 Ahoj, juuj, ty si taka chora ☹ ale ved paralen predsa mozes ... ja som dnes 14 DC a tiez na mna ide choroba, ale nie az taka, ako na Teba, sice je mozne, ze sa to este rozbehne, no aj tak dufam, ze nie, ved o chvilku mame DPO 🙂 musíme sa dáko preliečiť, aby to celé len šťastne a zdravo dopadlo 🙂 ... skus sa nadopovať pomarančami, medikom, citronikom, 😀
... a este BONUS, chystala som sa k novej DOKY a tej prva otazka znela, odkial idete, a aku mate poistovnu ? (komunikovali sme cez email) .... nemusim ani hovorit, ze som prave od 1.1. presla na novu poistovnu, presne kvoli tomu, lebo terajsia mala problemy na GYNDE a jej jednoducha odpoved len znela, oooo je mi luto, ale z vasou poistovnou mame plno, nemoze ma teda zobrat ☹ .... jasne, emocie ma dostali tak som si porevala, ze to nemoze byt ani pravda, ... vsetko robim preto, aby neboli problemy, snazim sa najst DOKY, ktory bude mat citlive pristroje a neoznaci moje zive dietatko za dieta ktoremu nebije srdiecko a teraz toto ... ale DOST, mam toho akurat dost .... ale co si pomozem, neostava nic ine len hladat, ak by ste niekto mali dobre skusenosti ohladne DOKY v KE, dajte mi prosim echo ... ☹
@laja77 prajem rychle vyliecenie 😒 aj svokra mi vcera volala, ze je chora a popisovala presne to co ty - asi nejaka virozicka
@emka9 to nemyslis vazne 😠 ja som sa este nestretla s tymto, ze by na zaklade poistovne niekto nieco nechcel urobit, aj ked aj ja mam na prd poistovnu. Ale som leniva to zmenit 😒
@twistybaby a zvykne ta takto boliet pred mrchou? Nie az prvy den mrchy?
baby, ja som asi vadna, ale mna furt nieco stucha v bruchu.... kurnik 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@emka9 tak radsej by som si ho nedavala, ale od rana mam teplotu skoro 38°C a to rano byva pri chorobe teplota najnizsia, jaj take nervy mam na to. A ovocie mi donesie kamaratka, esteze ju mam 🙂 , lebo svokrovci su tiez chori, tak ich nechcem otravovat. S tymi poistovnami to je sila, clovek si plati zdravotne poistenie a nakoniec Ta este dr nechce zobrat kvoli ich podarenym limitom...
@lavyrle dakujem, snad to rychle prejde. Vsetci v rodine boli tuto cez sviatky chori, najprv svagor so svagrinou a neterou, potom to chytilo svokra, to sme uz nastastie isli k nasim, tak som dufala, ze ma to obide 😖 . A vcera som sa ja vratila domov a svokra chora, druhy svagor chory,..proste uzasne
Rano o 7 si meriam teplotu a zapipal mi teplomer ked som ho vypinala..a este sme spali..som sa zobudila lan na meranie, a chlap sa pyta "tak co? ako teplota?" aniodpovedat som nevedela...a co mu poviem? este nestupla,ovu este nebola 😀 ...ale taky je snazivy ze mi az sanka pada
Dobé ránko,
my sme pred chvíľkou vyliezli z postele - no ako nám je fajne 😀
@lavyrle keď je meraná o hodinu skôr, tak to nie je zlé - za polhodinu zvykne teplota stúpnuť o 0,05 st. ale to nie je pravidlo - niekedy sa mi stalo, že mi za hodinu nestúpla, dokonca aj klesla, a inokedy zase stúpla o viac ako 0,1 st. takže uvidíme čo bude ďalej.
A inak pssst..ale uz asi mame meno pre babiku... Anička 🙂 ..chlapec to byt nemoze lebo by bol bez mena (alebo mu dam Helmut :D) chudatko
tak uz mame krasne saty, krasne mena, krasne kociky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 teraz by uz mohli prist na rad tie babatka
@pingu1 rano som sa zobudila na bolest prs - normalne, ze ma bolia ako kone. A v podbrusku citim stale taky ako tlak -nie je to bolest, ale taky tlak ako ked je svalovka alebo co - ale na mojom brucho nema byt z coho 😀 a obcas tam aj ja citim taky tik - ako pohyb, ale to uz je vazne uplne OFF 😀 😀 dala by som ruku do ohna, ze som tehu. Tak ak nebudem, strcim tu ruku do krbu a uz budem ticho az kym nebudem v 5.mesiaci 🙄
ozaj a chcela som sa opytat ci niektore beriete zinok. Ze vraj to je fakt dobre, ked chce zena otehotniet
tak ja som sa prave vratila od doktorky a verdikt znie jasna porucha menstruacneho cyklu ☹ prve dve fazy ok a potom sa to stoplo 😠 ,zajra rano mi urobí hormonalny profil a potom ak bude ok nasadi Duphaston a pichne vyvolavačku ale ak nie tak budem musiet absolvovat potrebne vysetrenia podla vysledku z hor.profilu 😒,strasne si zelam aby to bolo ok ale sestri maju problemi z hormonmi tak asi niesom vynimka ☹

holky mna strasne boli podbrusko ale hrozneee ☹ ☹ uz neviem čo mam robit, vidim to tak ze mrcha mrchatá dojde asi o dni skorej ☹