Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@mauerka tak to doverne poznam 🙂 sme v dome 3 roky 🙂 a doteraz nie je vsetko dokoncene, ale viac-menej to dolezite uz ano. A poviem ti, ze uplne vsetky cenove odhady boli vzdy skoro raz tak prekrocene. Napriklad zahradny altanok - nic nobl, klasika....krb, oblozene kamenom....ked sme to spocitali od zakladovej platne az po krb a lavice so stolom tak to vyslo do 10tis.eur 😠 ked sme dostavali dom, predali sme 3-izbovy byt, ze to nam uz krasne vyjde na dokoncenie vsetkeho. A prdaljz....70tis len tak odislo ani nevieme ako 😝 ale zas dom je dom a ja to tu milujem. Chytila ma aj zahrada, hlavne teda okrasna aj ked mam mini policko kde mame aj ribezle, hrasok, jahody, mrkvu - bio je bio 😉 a mame uz aj dva psy a kocura. Keby bolo na mne - nemusela by som chodit ani do prace, bavilo by ma rypkat sa v zahrade, prechadzat so psami po lukach, rodit a starat sa o deti 😀
hmmm...musím sa Vám pochváliť robila som Vianočný pečený čaj 🙂 mňamky, .... taký fajnový, ide tam 1 kg ovocia, 1200 cukru, klinčeky, rum, škorica, citrón a pečieme v rúre, .... potom dáme do flaštičiek, otočíme hore dnom......a potom už stačí len 1 - 3 lyžičky zalejeme horúcou vodou a pijeme, vonia to ako na vianoce, ..... 🙂 afrodiziakum 🙂
@lavyrle ja som dala pomaranče, mandarínky, jablka, hrušky, s každého troška 🙂 ... je na Tebe, aké máš rada, a môžeš dať aj mrazené,... jablká a hrušky nemusíš šúpať, stačí len všetko pokrájať na kocky, + celý citrón k tomu - tiež pokrájať na kocečky, 3 klinčeky, 2 dcl rumu, a kilo aj niečo cukru cca 1200 g, + škoricu ..... premiešaš, dáš na hlbší pekáč, na 45 min. na 220 st.... ale každý má inú rúru, ja som to mala skoro 1 hod. a mám teplovzdušnú, medzi tým si to 2 x premiešaj, pekne vidno ako sa to varí, pečie, vonia celý dom 🙂 😉
@lavyrle na www.lilypie.com 🙂 je to super 🙂
baby, neviem ci mi uz trosku nezacina sibat, ale druhy den sa mi toci hlava, som vyhadzana ako pubertacka (pritom roky to mam tak, ze vyrazka u mna signalizuje PMS) a mam pocit skor ako pred menzesom nez po menzese 😝 aky je zatazovy stupen? Cislo 10? Som ako mechom udreta. Aj vcera, aj dnes som poobede spala ako babatko. A ozaj - uz aj druhe dieta ma oddnes kiahne (prve uz dokiahnovalo 😀 )
@daniwaugh a kde si si dala ten tickier? Tu sa to nikde neda dat, nie? Inak som pozerala tvoje foto - ty si bola taka krasna tehulka 😉 a aj decka, aj tie naramky, aj foto - no radost pozerat. Ak budem teraz tehotna (rozumej teraz hned akoze uz) a budem mat dievca, tak to ty budes na vine a tak si objednam naramok 😝 😀
@lavyrle Mam rovnake pocity ako ty - a hlavne co sa tych vyrazok tyka, teda vazne nemavam tento problem, ale teraz mam rovno 3ks na ksichte - rano si pripadam pred odchodom do prace v kupelni pred zrkadlom jak "maliar natierac", aby som vobec bola schopna sa na "svetlo bozie" ukazat. Ja mam dostat ms o dva dni, takze to asi suvisi s tym, ale nemavam take prejavy bezne ☹
A kiahne - nezavidim ti... syn mal sice pred 10 rokmi, ale este teraz si pamatam...brrrr
@mauerka juj to je super, ze uz o dva dni, lebo to uz budes vediet co a ako 😉 a kiahne - no ja som naopak aj rada, ze uz budeme mat pokoj. A ze to vyjde do Vianoc, pretoze chceme ist aj niekam lyzovat a tym padom by si krpec moc nezalyzoval, kedze po kiahnach aj 10 dni by sa este nemali namahat. Jedine co mi vadi je, ze starsi tak na dlho vypadne z treningov, on chodi na plavanie a akurat v piatok mal prvy trening aj mladsi 😒 no co uz
@lavyrle :D :D ty lichotnicka :D :D
no ten lilypie si mozes dat na fb, ako podpis na gmail/hotmail atd alebo aj na pracovnu plochu pocitaca (tam to odratava mne) a na kopu inych miest este 🙂)
naramky robim povacsine z lasky 🙂 este som za ziadny nebrala peniaze 🙂 ani za tie "dudlaky" (snurka na dudel - inak mega uzitocna vec!)
my sme kiahne este nemali, tak sa "tesim" kedy to prepadne nas 😀 😀 😀
a sak uz si tehu len o tom este nevies, he!
Aj mi planujeme na buduci rok babetko nehorazne sa tešim ale zaroven aj bojim =(
@matula0006 preco sa bojis?
No teda ahoj žienky, snažilky 🙂 zhrniem sa : mam uz dva a pol ročneho synčeka a chceli by sme mu surodenca zamiesit , tak sme v septembri začali a hned aj neuspešne po 2tt spontanny potrat ... ale nezufame a snazilkujeme dalej.momentalne mam 16dpo a nevydrzala som tak som testovala ale zatial negativ, som nedockava co uz 😅 tak sa pridávam 🙂
@twistybaby no vitaj - jasne, ze mozes - budeme len radi, ked nas bude vela a jedna za druhou budeme dvojciarkove 😀
ja mam za sebou MA v 11tt v auguste 😒 tuto jedna pani mi poradila Jonasovu metodu na minuly piatok, tak sme skusili,ale inak este nesnazilkujeme 😎 chceme zacat od konca decembra. Inak mam dvoch synov a jeden ma akurat kiahne - ludia, on je sama bodka 😝

@lavyrle Ale kdeze, staviame, ufff...