icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dadli
3. jan 2013

@lavyrle ja nerada davam falosne nadeje, ale ked som si toto precitala tak sa mi hned v pamati vynorilo, ako som muzovi hovorila, ze ja mam svalovicu na bruchu a neviem z coho. tak sme sa na tom smiali, ze asi som namesacna a robim v noci brusaky 😀 tiez som to doteraz nespajala s tehotenstvom, ale tak asi to bude priznak. drzim ti palce. kedy mas dostat ms?

twistybaby
3. jan 2013

@lavyrle

prvaze nie,mna boli iba v ten den co mi pride mrcha vzdy. trebars rano dostanem sialene bolesti,cely den prelezim a az vecer sa to krvacanie ukaze.... cely vecer som vcera skuvinala od bolesti brucha a krizov,mala som strasne ladove nohy a bola mi hrozna zima a nie a nie sa ani pod perinou zahriat.... kym som zaspala tak som sa 2 hodiny zvijala v krcoch a dneska rano sa zobudim a nic mi nieje. bolesti su prec ale ani kramy nedosli, a ja sa len skrabem na hlave ze co to dokelu bolo??? 😕 😕 mi to nedalo a zase som si ja krava spravila tehotensky test, a zase (ja krava) som smutna lebo je negativny.... mam podozrenie na nejaky zapal vajecnikov lebo ma viacej bolela prava ako lava strana....

lavyrle
3. jan 2013

@dadli v utorok

lavyrle
3. jan 2013

@twistybaby no netusim, ale aj giuska nieco take pisala, ze mala krce 😒 skus si dat magnezium....zapal - no nemal by tam byt aj daky dovny vytok alebo co?

dadli
3. jan 2013

@lavyrle super, vydrz a testni sa, to mas coby dup (ci ako sa to hovori ) 😉 dzim palce, aby to vyslo

twistybaby
3. jan 2013

@lavyrle neviem ako to chodi pri zapale,nikdy som ziaden nemala.... 😕

zlatat
3. jan 2013

@dadli
@lavyrle aj ja som mala tento pocit - presne akoby som mala nenormálnu svalovicu na bruchu ( podbruší ) a pritom som ju nemala z čoho mať

Inak baby, rozhodla som sa, že napíšem JOnášovi, nech mi spraví ten špeciálny výpočet - už som mu poslala mail. Ktovie, možno motykal vystrelí a nie je to až taká vysoká suma - dala som už kopec prachov na iné blbosti
mamka mi povedala, o koľkej som sa narodila, tak som mu to poslala - aj s informáciami o mojich potratoch a pôrodoch

lavyrle
3. jan 2013

@dadli dakujem 🙂 priznaky mam viacere - napriklad tie prsia su pre mna typicke, to som mala v kazdom tehu, ze to bola taka vyrazna bolest, ale to brucho je teraz pre mna novinka, ale uz to pocitujem par dni 🙂

@twistybaby ani ja neviem, tiez som este nemala. Co viem tak pri zapale je bolest, vytok, teplota - proste klasicke znamky zapalu. Skus sa nalievat cajom, oddychovat,ale ak hovoris, ze to uz dnes nemas tak pochybujem, ze by sa zapal sam a tak rychlo vyliecil. Tak to bude nieco ine 😉

giuska
3. jan 2013

@lavyrle no ja zapal nemam bo ked mi braly krv crp som mala 1.38takže magnezium treba papat

giuska
3. jan 2013

@twistybaby tak baby teraz važne to iste som mala včera žaludok na vode dala som si zazvorovy čaj porad som išla na zachod telefonovať 😀bolesti v podbrušku zima jak v rusku

twistybaby
3. jan 2013

@lavyrle tak ja neviem.... nikdy som nezazila take bolesti bez toho aby mi nedosli aj kramy.... nechapem 😕

twistybaby
3. jan 2013

@giuska len to je to ze ja zaludok na vode nemam, ty si ocividne tehotna, to je jasne 😉 ale môj pripad to asi nebude ☹

somsa
3. jan 2013

@lavyrle kamoska brala iba čiste železo..a vraj pomohlo

giuska
3. jan 2013

@twistybaby tak raz ho mam na vode potom som nafuknuta tak bud dostanem alebo neviem a od včera papam maličko preistotu vobec mi nechuti

lavyrle
3. jan 2013

@zlatat som zvedava co ti odpise a skus aj ten zinok. Som citala viacere baby, ze potom otehotneli hned 😉

A ake mate dnes plany?

My sa ideme korculovat - mame tu urobeny taky lad aj s mantinelmi, celkom velky. Mame sa tam stretnut s kamoskami a ich detmi a potom idu vsetci ku nam. Takze sa tu ukazem najskor podvecer. Prajem teda pekny den

vejvass
3. jan 2013

ahojte dievcata prosim vas neviete niektora co znamena na tejto stranke tie zelene fajvocky vedla terminu pocatria ty skudci.vypocet vraj na chlp sedi s jonasovim vypoctom len neviem co znamenaju ty skudci musite si to tam zadat do vypoctu a ked vam vyhodi terminy pocatia tak vedla su take znamenia a kazde je bud oznacene fajockou alebo aj bez fajvocky.prosim kuknite si to ak sa v tom niekto vyzna mne vychadzal termin pocatia na 30.12 tak som zvedava aj ked to som uz bola 34dc ale u mna to zrejme vobec nevadi lebo moj uzasny cyklus od potratu sa zmenil na cca 42dc.

Tu je ta stranka:http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-poceti

Dakujem uz tiez neviem co mam robit vobec sa nam nedari a uz ani vobec neviem ci vlastne mam ovulaciu ci ako ☹

lavyrle
3. jan 2013

@giuska nic nedostanes, iba ak tehu knizku 😉 pfuj-pfuj-pfuj pre stastie

emka9
3. jan 2013

@laja77 Prave som prisla od dokyho, tak na yajtra mam celodennku, a pytala som, ze co by som mohla brat, kebyze som tehu, tak povedal NIC ----- len cibulu , alebo teple mlieko s maslom a cesnako, ale kedze ja nemozem ani ani, lebo by som hodila sablu ..... tak len vitaminy, a ani kvapky nemam brat, ani paralen, nic .... tak teraz si vyber, ..... 😅 ci brat, alebo nebrat ...... skore uzdravenie

vejvass
3. jan 2013

@zlatat ahoj ak ti pride jonasov vypocet poravnas si ho s tou strankou?
😉 a das mi vediet cisa ti to bude zhodovat? 😉

twistybaby
3. jan 2013

@giuska no jooo to známe 🙂 co si neurobis test? vecsinou ked uz su taketo priznaky vyjde aj pozitivny 🙂

giuska
3. jan 2013

@lavyrle neviem akurat som bbola na wc a mam nejaky biely vytok takže asi dostanem ms ,aaj to brucho to podla mna može byt aj psychicke lebo stale na to myslim ,ale ked na to sa neda prestat mysliet,ale takato ista šibnuta som bola pri tretom hned prvy tyžden som citila že som tehu furt som si robila testy a nič až v piatom tyždny sa mi ukazaly dve čiarky 😀

zlatat
3. jan 2013

@vejvass jasné, dám vedieť ... mne ide hlavne o dobrú životnosť a z tej stránky sa vysomáriť neviem

zlatat
3. jan 2013

@emka9 ja som v druhom tehu hneď na začiatku brala ATB lebo som mala zápal priedušiek - ale som poprosila Dr. nech mi predpíše také, čo sa môžu v tehu a pozri, mám zdravého synčeka.
Mne povedal, že paralen sa môže ale v polovičných dávkach ako za normálnych okolností - tak si vyber

giuska
3. jan 2013

@twistybaby nebudem si už robiť test počkam do14teho kašlem na to stoji to majlant

vejvass
3. jan 2013

@zlatat hmmm ved aj mne ale sabojim mu napisat lebo sa asi zblaznim ak mi urci len jeden termin na dobry zivotaschopny plod a aj to nieked na konci roka 2013 a co budem do vtedy robit? ☹
uz zacinam byt zufala ale myslim si ze na tej stranke to zrejme nebudu tie fajvocky znamenat zivotaschopnost plodu nie?ja este do toho mam aj ten cyklus vzdy taky dlhy asi ma porazi vask dnes som uz 38dc 😒

emka9
3. jan 2013

@zlatat @lavyrle no co na to povedat, ... uz som bez slov .... opat bludim po nete a hladam DOKYHO ....

zlatat
3. jan 2013

@vejvass vraj sa treba snažiť deň pred tým dátumom, ktorý ti vyšiel na tej stránke a tie zelené fajočky, to je podľa mňa OK, ale tým škodcom nejaknerozumiem, preto som si dala spraviť výpočet - stojí to cca 21€ ( ten špeciálny výpočet ) a to zase nie je tak veľa

Inak aj mňa trepne, ak mi vypočíta jeden termín niekedy na konci roka ... my sa snažíme už 5 rokov neúspešne a nič ( teda iba potraty ) a už mi ťahá na 40 ☹ ☹ Stratili sme toľko času - och...

emka9
3. jan 2013

@zlatat ach no neviem, ja som fakt asi blba a divna, ale neviem, 🙂
Kazdopadne drzim prsty s Jonasom, verim, ze to vyjde, 😉

zlatat
3. jan 2013

@emka9 hihi len ma ešte viac trepne, ak mi určí nejaký termín a MM vtedy bude týždeň na služobke 😒

vejvass
3. jan 2013

@zlatat no super den pred tym terminom tak zase nic my sme snazilkovali v ten den 😠 kedy si mala MA?Ja tomu bude uz skoro rok a od vtedy sa snazime a vobec nic bola som v 13tt ked prestalo bit srdiecko.