icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dadli
3. jan 2013

@balli ano ano sme si podobne, no my v rodine nemame ziadne dvojicky, no vlastne hej, ale nijako to nesuvisi so mnou. ide o tetu ktorej sa narodili dvojicky, ale to len pre to, ze jej manzel (stryko) ma v rodine dvojicky. tak u nas jedine, ze by motyka vystrelila. Ja chcem tiez dat dole 10 kil, ale najlepsie hned 😀 drzim 90dnovu dietu, zatial 2 kila dole, tak uz "len" 7 kil... ale keby nie, tak nevadi, ved po porode schudnem 😉
@zlatat drzim palce ! chudnutie je uplna veda pre zeny, uz tazsie je len to plodenie deticiek, ze? 🤐

nikaniko
3. jan 2013

babulky prosím vám mam štyry dni po menzese. trvaka 5 dní no 1den slabo a silno a potom slabo len hnedý výtok.chcem sa spýtat ci vám bolia po menzese prsia dalsie styry dni alebo viac. mna ani nebolia len ich cítím nejaké divné tažké. a mám strasne biely výtok nezapách je len uplne biely. ovulku mam až 13 ciže neviem .poradte mi ci je to normálne.

balli
3. jan 2013

@dadli vidis, ty mas tiez stryka ktory ma v rodine dvojicky a ide to cez muzsku liniu...som zvedava na nas teda. Moc by som si dvojicky priala 🙂

chudnutie je tazke na nervy, gratulujem k dvom kilam ide ti to skvele. Ja idem na tu dukanovu kym nezhodim 10 kil, ved to neni taky problem, dva mesiace sebazaprenia a potom este udrzat je tazke...ale verim ze to dame spolocnymi silami ;)

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle ja tak isto

zlatat
3. jan 2013

@dadli ja mám aj problém so štítnou žľazou a zistila som, že sa mi podarí čo-to schudnúť len vtedy, keď mám TSH v strede referenčného pásma. Akonáhle ho mám na spodnej hranici normy ( ako teraz ) tak neschudnem ani keby som sa roztrhala, ba naopak, mám pocit, že priberám aj z vody.
Ale som si objednala knihu: Najedzme sa so štíhlosti, tak skúsim sa riadiť touto knihou. Možno sa stane zázrak a niečo zhodím.

balli
3. jan 2013

@zlatat to mas tazke ked mas chudnut s problemami so stitnou zlazou. To potom neni uplne idealne. Ale ked tak citam, tak to zvladnes 🙂 ja nemam ziadne problemy, akurat tak samu seba a mojho diabla v tele ktory ma nuti jest vecer :( no ale sak ja s tym zatocim, teraz ked chcem realne byt tehula, tak by som mala mysliet hlavne na to malinke....aby som babo neohrozila. Raz som citala spoved kocky co otehotnela ked mala 93 kg a teda husiu kozu mi to nahnalo. Otvorene lekari aj sestricky o nej hovorili ako o tucnej, ze ohrozuje babo, ze ma v tele sami tuk, ze nebude babo zdrave, zdravotaci ze frflali ze ju maju prenasat a ze maleho citila az v 22 tyzdni prvy krat a chude kocky uz v 19 tyzdni a ze vsetci jej iba hovorili ako velmi pribrala a ze nikto ani len nepomyslel na to ze je tehotna a nie ze iba tucnie...no takto to nechcem :(

zlatat
3. jan 2013

@daniwaugh krása, si veľká šikuľka, potom ťa "zamestnám", ak sa nám podarí bábenko - ozaj už ste snažilkovali, či termín podľa J. máš neskôr? Nepamätám si.
Dnes som mu poslala vyplnený dotazník aj zaplatila tak budem čakať, čo mi vyráta ...

lavyrle
3. jan 2013

@zlatat to je super, len nech ovu pekne pride 🙂
@mauerka nakoniec nemeral, lebo ja som si zmerala svojim 😀 v tejto faze cyklu uz nemam potrebu toooooolko sexovat 😎 kto vie cim to bude 😀

lavyrle
3. jan 2013

@giuska vsak to je tehu vytok !!!!!! Ja mam zas daky divny......bol do biela,ale ked zaschne zostava zlty 😒 prepacte za detaily, ale som z toho na nervy. Normalne, ze do zlta a pritom nijak nezapacha, nic ma nesrbi, neboli. Tehu vytok, ale byva do biela 😖 toto nie je dobre

@zlatat
@twistybaby asi som od teba chytila ten zapal 😀

lavyrle
3. jan 2013

@pingu1 co takisto? Citis sa tehu? Mam pretrhnutu nit - vzdy, ked odidem tak baby pisu ako o zivot

lavyrle
3. jan 2013

@daniwaugh chcem byt tvoja dcera a mat taketo saty 🙂

lavyrle
3. jan 2013

@balli ja som pred rokom krasne schudla vsetky tehu kila nabrate - teda 10kg za tri mesiace a vobec som nemala pocit, ze postradam alebo sa obmedzujem. Zaklad je vela vela pit vodu, nesladene cajiky a tiez jest pravidelne - kazde tri hodiny. Ranajky musia byt (ja som roky neranajkovala) a ku kazdej porcii surova zeleninka. Samozrejme sladkosti vynechat. A vecer uz len bieloviny, takze masko alebo syr alebo ryba so zeleninovym salatom. Garantujem vysledky 🙂

somsa
3. jan 2013

@mauerka prosím ťa, ako je to s tým grepom na hlien? to naozaj? alebo je to len taká rada ako že keď menej solím splodím dievča?

zlatat
3. jan 2013

@lavyrle už to len dodržať, keď máš bezmliečnu diétu - každý deň mäso alebo ryby nemusím - blééé, men stačí mäso 2x týždenne 😒 😒
Hmm čo ten tvoj výtok znamená netuším, ale tá farba neveští nič dobré

somsa
3. jan 2013

@nikaniko sa mi zda ze ti nik neodpoveda, vsak?...su tu uz baby odborníčky čo majú deti a ja som len začiatočník ale nieje možné že by si bola tehu? že to nebola MS ale len krvacanie z uhniezdovania?

balli
3. jan 2013

@lavyrle ja viem ja viem ja vieeeem...len moja vola je pevna vo vsetkom len nie v jedeni. Ale inak mas pravdu, niekolko krat som takto krasne schudla aj ja tiez tymto stylom....ale ked mne to nikdy dlho nevydrzi :( ale aj to viem ze to su moje vyhovorky vsetko a viem ze sa da vsetko 🙂 urcite to dame do tehotenstva ved chcem byt pekna tehulka a chcem aby bolo babo v bezpeci a potom to musim tiez dat, ved nechcem aby malo babo skaredu maminku co tlaci kocik 🙂 hehe

lavyrle
3. jan 2013

@zlatat no viem 😒 jeden den je do biela, ale potom zas do zlta. Ale nic ma neboli. No, aby to nebol predmrchovy vytok daky.
A ano to je problem pri chudnuti, ze potrebujes viac bielkovin

lavyrle
3. jan 2013

@nikaniko no ja to takto po mrche nemavam. Netusim ci je to normalne, ale si si ista, ze nie si tehu?

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle mne furt nieco kope v podbrusku... mam tam taky pocit steklivy. neviem to opisat nejak. podla mna som neni.

lavyrle
3. jan 2013

@pingu1 a kedy chces testovat? V sobotu rano? Ja asi hej ak mi dovtedy nepride mrcha 😖 pretoze tieto moje pocity ak nie su tehu tak musia byt predmrchove 😒

nikaniko
3. jan 2013

@somsa neviem asi nie lebo prvý den somna isli kuse krvy. na druhý den hnedý silný výtok.trval styry dni. takže nevím

nikaniko
3. jan 2013

@lavyrle som si istá dva testý ukázali negatív este na 31cyklus

lavyrle
3. jan 2013

@nikaniko tak netusim co by to mohlo byt

nikaniko
3. jan 2013

@somsa
@lavyrle bojím sa ci niečo skor nemám neviem babulky. mam ist doktorovi???

lavyrle
3. jan 2013

@nikaniko ja neviem, ja by som pockala. Biely vytok by nemal znacit nic dramaticke a tie prsia, no neviem....pockaj par dni a uvidis

nikaniko
3. jan 2013

@lavyrle mam vnych také napetie obcas ma pichne slabunko z boku na prsi. neviem dufám že to nic nebude. a ten výtok krásný bielucky no hruza. ale ovulka až 13 ma príst takže som stoho nejak mimo. snad niekdo kdo to zazil sa najde a napise mi

somsa
3. jan 2013

@nikaniko a kolky DC si mala ovu?

nikaniko
3. jan 2013

@somsa no 7 decembra ciže minulý mesiac no mala som dlhý až 32 cyklus.tak mi vychádza ovulka 13 ale citím v prsiach akoby horučku mali. mam strach

somsa
3. jan 2013

@nikaniko a kedy si si robila test? kolko DPO?

giuska
3. jan 2013

@lavyrle čo nove ?nech som v obraze 😀