Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
babulky prosím vám mam štyry dni po menzese. trvaka 5 dní no 1den slabo a silno a potom slabo len hnedý výtok.chcem sa spýtat ci vám bolia po menzese prsia dalsie styry dni alebo viac. mna ani nebolia len ich cítím nejaké divné tažké. a mám strasne biely výtok nezapách je len uplne biely. ovulku mam až 13 ciže neviem .poradte mi ci je to normálne.
@dadli vidis, ty mas tiez stryka ktory ma v rodine dvojicky a ide to cez muzsku liniu...som zvedava na nas teda. Moc by som si dvojicky priala 🙂
chudnutie je tazke na nervy, gratulujem k dvom kilam ide ti to skvele. Ja idem na tu dukanovu kym nezhodim 10 kil, ved to neni taky problem, dva mesiace sebazaprenia a potom este udrzat je tazke...ale verim ze to dame spolocnymi silami ;)
@dadli ja mám aj problém so štítnou žľazou a zistila som, že sa mi podarí čo-to schudnúť len vtedy, keď mám TSH v strede referenčného pásma. Akonáhle ho mám na spodnej hranici normy ( ako teraz ) tak neschudnem ani keby som sa roztrhala, ba naopak, mám pocit, že priberám aj z vody.
Ale som si objednala knihu: Najedzme sa so štíhlosti, tak skúsim sa riadiť touto knihou. Možno sa stane zázrak a niečo zhodím.
@zlatat to mas tazke ked mas chudnut s problemami so stitnou zlazou. To potom neni uplne idealne. Ale ked tak citam, tak to zvladnes 🙂 ja nemam ziadne problemy, akurat tak samu seba a mojho diabla v tele ktory ma nuti jest vecer :( no ale sak ja s tym zatocim, teraz ked chcem realne byt tehula, tak by som mala mysliet hlavne na to malinke....aby som babo neohrozila. Raz som citala spoved kocky co otehotnela ked mala 93 kg a teda husiu kozu mi to nahnalo. Otvorene lekari aj sestricky o nej hovorili ako o tucnej, ze ohrozuje babo, ze ma v tele sami tuk, ze nebude babo zdrave, zdravotaci ze frflali ze ju maju prenasat a ze maleho citila az v 22 tyzdni prvy krat a chude kocky uz v 19 tyzdni a ze vsetci jej iba hovorili ako velmi pribrala a ze nikto ani len nepomyslel na to ze je tehotna a nie ze iba tucnie...no takto to nechcem :(
@giuska vsak to je tehu vytok !!!!!! Ja mam zas daky divny......bol do biela,ale ked zaschne zostava zlty 😒 prepacte za detaily, ale som z toho na nervy. Normalne, ze do zlta a pritom nijak nezapacha, nic ma nesrbi, neboli. Tehu vytok, ale byva do biela 😖 toto nie je dobre
@zlatat
@twistybaby asi som od teba chytila ten zapal 😀
@balli ja som pred rokom krasne schudla vsetky tehu kila nabrate - teda 10kg za tri mesiace a vobec som nemala pocit, ze postradam alebo sa obmedzujem. Zaklad je vela vela pit vodu, nesladene cajiky a tiez jest pravidelne - kazde tri hodiny. Ranajky musia byt (ja som roky neranajkovala) a ku kazdej porcii surova zeleninka. Samozrejme sladkosti vynechat. A vecer uz len bieloviny, takze masko alebo syr alebo ryba so zeleninovym salatom. Garantujem vysledky 🙂
@lavyrle ja viem ja viem ja vieeeem...len moja vola je pevna vo vsetkom len nie v jedeni. Ale inak mas pravdu, niekolko krat som takto krasne schudla aj ja tiez tymto stylom....ale ked mne to nikdy dlho nevydrzi :( ale aj to viem ze to su moje vyhovorky vsetko a viem ze sa da vsetko 🙂 urcite to dame do tehotenstva ved chcem byt pekna tehulka a chcem aby bolo babo v bezpeci a potom to musim tiez dat, ved nechcem aby malo babo skaredu maminku co tlaci kocik 🙂 hehe

@balli ano ano sme si podobne, no my v rodine nemame ziadne dvojicky, no vlastne hej, ale nijako to nesuvisi so mnou. ide o tetu ktorej sa narodili dvojicky, ale to len pre to, ze jej manzel (stryko) ma v rodine dvojicky. tak u nas jedine, ze by motyka vystrelila. Ja chcem tiez dat dole 10 kil, ale najlepsie hned 😀 drzim 90dnovu dietu, zatial 2 kila dole, tak uz "len" 7 kil... ale keby nie, tak nevadi, ved po porode schudnem 😉
@zlatat drzim palce ! chudnutie je uplna veda pre zeny, uz tazsie je len to plodenie deticiek, ze? 🤐