icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
nikaniko
3. jan 2013

fuha dva dni po meškaný menzesu. a vysiel negatív a dosla menzes 32den

nikaniko
3. jan 2013

@somsa dva dni po meškaní menzesu. a potom hned za dva dni som ich dostala

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle asi tak. ja tiez. ale nechapem ten krvavy jednodnovy vytok. takto sa mi hniezdila moja trojrocna buchta.... uvidime. som si kupila pepino a tam je napisane, ze uz 2 dni po oplodneni sa moze robit... co je podla mna blbost jak mraky. a ak by to aj pravda bola, tak urcite by nestal 1 euro

nikaniko
3. jan 2013

@somsa nemožem mat rakovinu alebo tak??? ja mam fakt strach

pingu1
3. jan 2013

baby, riesite aj nejak znamenia, ktore by ste mali mat resp. chceli? ja sa snazim vyhnut skorpikovi /to som ja/ a baranovi

pingu1
3. jan 2013

@nikaniko jaku rakovinu? boze moj s cim tu strasis? rakovina neboli.

pingu1
3. jan 2013

inak ja mam take divne stavy v podbrusku, akoby sa mi chcelo cikat, ale nechce sa mi. pocit, akoby sa mi maternica roztahovala.

nikaniko
3. jan 2013

@pingu1 ja nevim mam divné napetie v prsiach možno svalovicu nevim a sem tam ma pichne. a mam biely hustý výtok nie moc ale bol tam na nohavickách.malo ho podla mna nebolo.mam strach

pingu1
3. jan 2013

@nikaniko nemas nejaku mykozu? nahodou? na raka ani nepomysli. ty, mozes byt tehu.. ja ked som bola tehu, tak som mala hentaky vytok jak ty cele tehu

nikaniko
3. jan 2013

mykozu nemám nic ma nepáli nesvrbí ani výtok nezapáchá. tehotná nemože byt dostala som menzez. mam styry dni ponej

nikaniko
3. jan 2013

@pingu1 ta predtým správa patrý tebe si ju precitaj zabudla som dat tvoje meno

lavyrle
3. jan 2013

@nikaniko takto sa rakovina neprejavuje 😉 to by ani nenapadlo. Ked tak nejaka mykoza, ale ani to nie. Pockaj par dni, prejde to
@pingu1 super - podla mna to su jasne tehu priznaky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ten test - jasne, ze blbost ako mraky 🙂 najskor tak 9-10dpo, ale kludne aj neskor. Mna teraz zas mata ten vytok do zlta 😒

nikaniko
3. jan 2013

@lavyrle ale nemám mykozu ziadnu. a prsa bych nemala také zvlásné nie??? ako keby naliate a horučku vnych neviem. žeby aj svalovica??ja už nevim

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle no aj to je priznak 😉

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle odkial si?

majinka29
3. jan 2013

ahojte neviete mi poradit nejake vitamíny pre snažilky?

pingu1
3. jan 2013

@majinka29 pestra strava a kyselina listova. viac ti netreba. vsetky tie calibrum atd su obyc vitaminy len za raz taku cenu, lebo je babyboom

somsa
3. jan 2013

@nikaniko pytam sa lebo mne moj doktor povedal ze ak nemas normalu MS tak to ze niesi tehotna mozes pidla testu zisti tak max 10 dni meskania...takze vydrz..uvidis ako ti bude bud. tyzden (mozno na teba chripka lezie -nie rakovina,nestresuj) a ak by sa objavili nejake ine priznaky urob si este test alebo chod k doktorovi aby si mala dusu na mieste..sama si pisala ze si nemala MS taku ako bezne..a tym ze mas dlhy cyklus mohla si mat ovu neskor a test nemusel tehu hormon zachytit...nechcem ti davat falosne nadeje ale jednodnova mrcha a citlive naliate prsia mozu byt priznak...hlavne klud,pohoda,venuj sa malemu a uvidis ako ti bude

lavyrle
3. jan 2013

@pingu1 ved hej, ale myli ma ta farba. Aj ked bola som teraz na WCku a on je taky bielo-zlty vodavy a je ho dost 😕 nie je celkom priesvitny, je aj do zlta - hlavne po zaschnuti. Trosku som googlila a nasla som, ze je to v pohode pokial nic nesvrbi, nepali, nezapacha a to nie...tak hadam je to ok

Odkial som? Napisem ti ss

somsa
3. jan 2013

@pingu1
@majinka29 tie baby vitaminy su reklamne vytahovace penazi...tak ako tehu testy po 2dnoch od oplodnenia..ale ked velmi chceme tak podlahneme (ja mam v zasuvke tiez ovu aj tehu testy a aj calibrum babyplan) ale najucinnejsi na otehotnenie je SEX

lavyrle
3. jan 2013

@majinka29 mne doky kazal brat normalne vitaminy pre tehotne - pytaj v lekarni. Ide hlavne o kyselinu listovu

nikaniko
3. jan 2013

@somsa aha ale tak trvalo to pet dný.prvý den porád kuse isli somna a potom len hnedý tmavo hnedý výtok alebolo ho dost. no neviem. ale prsa citím fakt divne. styk sme mali 5 decembra,21decembra,27 a 31. takže neviem co stoho bude.asi nic.hm??

zlatat
3. jan 2013

@pingu1 hihi ja mám doma jedného škorpióna, ja som baran, MM je kozorožec a druhý je váhy ... celkom pekná zbierka 😀 ale ešte sme sa nepobili 😀 😀

somsa
3. jan 2013

@nikaniko ja neviem...niesom gynekolog ani baba jaga ale naozaj sa tak nestresuj..nic vazne to urcite nebude

nikaniko
3. jan 2013

@somsa nebudem stresovat teda uvidím ci sa nebude na prsiach niečo menit. dakujem za pomoc. ak prsia neprestanu byt naliate a zacnu boliet pojdem doktorovi. dakujem moc.som rada že si mi odpísala a poradila

lavyrle
3. jan 2013

my byk-kozorozec-blizenci-skorpion a teraz by sa mi hodila panna 🙂

lavyrle
3. jan 2013

@nikaniko rakovina to, ale urcite nie je

somsa
3. jan 2013

@zlatat my sme ja kozorozec a drahy lev...a podla vsetkych astrologov nieje sanca ani nato aby sme sa vobec dali dokopy...a to spolu uz 3/4 roka aj zijeme :D... A ak by babo vaslo ma prvy sup, bolo by ako ja kozorozec
...a tvoj maly vahy je aky?

majinka29
3. jan 2013

diky baby.. skusim kys. listovu cistu teda.. lebo som vegetarianka a uz berem magnezium, a chyba mi toho viac..

pingu1
3. jan 2013

@zlatat aj mm je kozoroh 😀