Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle asi tak. ja tiez. ale nechapem ten krvavy jednodnovy vytok. takto sa mi hniezdila moja trojrocna buchta.... uvidime. som si kupila pepino a tam je napisane, ze uz 2 dni po oplodneni sa moze robit... co je podla mna blbost jak mraky. a ak by to aj pravda bola, tak urcite by nestal 1 euro
baby, riesite aj nejak znamenia, ktore by ste mali mat resp. chceli? ja sa snazim vyhnut skorpikovi /to som ja/ a baranovi
inak ja mam take divne stavy v podbrusku, akoby sa mi chcelo cikat, ale nechce sa mi. pocit, akoby sa mi maternica roztahovala.
mykozu nemám nic ma nepáli nesvrbí ani výtok nezapáchá. tehotná nemože byt dostala som menzez. mam styry dni ponej
@nikaniko takto sa rakovina neprejavuje 😉 to by ani nenapadlo. Ked tak nejaka mykoza, ale ani to nie. Pockaj par dni, prejde to
@pingu1 super - podla mna to su jasne tehu priznaky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ten test - jasne, ze blbost ako mraky 🙂 najskor tak 9-10dpo, ale kludne aj neskor. Mna teraz zas mata ten vytok do zlta 😒
ahojte neviete mi poradit nejake vitamíny pre snažilky?
@nikaniko pytam sa lebo mne moj doktor povedal ze ak nemas normalu MS tak to ze niesi tehotna mozes pidla testu zisti tak max 10 dni meskania...takze vydrz..uvidis ako ti bude bud. tyzden (mozno na teba chripka lezie -nie rakovina,nestresuj) a ak by sa objavili nejake ine priznaky urob si este test alebo chod k doktorovi aby si mala dusu na mieste..sama si pisala ze si nemala MS taku ako bezne..a tym ze mas dlhy cyklus mohla si mat ovu neskor a test nemusel tehu hormon zachytit...nechcem ti davat falosne nadeje ale jednodnova mrcha a citlive naliate prsia mozu byt priznak...hlavne klud,pohoda,venuj sa malemu a uvidis ako ti bude
@pingu1 ved hej, ale myli ma ta farba. Aj ked bola som teraz na WCku a on je taky bielo-zlty vodavy a je ho dost 😕 nie je celkom priesvitny, je aj do zlta - hlavne po zaschnuti. Trosku som googlila a nasla som, ze je to v pohode pokial nic nesvrbi, nepali, nezapacha a to nie...tak hadam je to ok
Odkial som? Napisem ti ss
my byk-kozorozec-blizenci-skorpion a teraz by sa mi hodila panna 🙂
diky baby.. skusim kys. listovu cistu teda.. lebo som vegetarianka a uz berem magnezium, a chyba mi toho viac..

fuha dva dni po meškaný menzesu. a vysiel negatív a dosla menzes 32den