icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
3. jan 2013

@zlatat nasla som, ze v tehu moze byt aj zlty vytok.....tak dufam, ze hej

kiki6
3. jan 2013

lavyrle a ostat. babi, viem, že ste to tu minimál. 100 x už popísali ale predsa, aký má byť hlien keď máte resp. myslíte yi, že máte ovu ? Lebo ja som v tom, že ju mám asi tesne po krámoch a mala som ako bielok také 3 dni, aj vtedy som mala brutálnu chuť, že sme museli až 2x a nebola som stále uspokojená - no sorry ale napíšem to ako to je a teraz mám asi 10- deň po mrche a mám taký žltkastý výtok ale skôr hrudkovitý. Tak teraz neviem.... lebo u mňa to s tou ovu nie je 100 % a skôr mi pripadá, že ju mám už aj keď mi končia krámy.

zlatat
3. jan 2013

@kiki6 ja po MS mávam najprv suchoty niekoľko dní, potom nastúpi taký biely hustý hlien 1 deň a potom taký fajný ťahavý ako vaječný bielok - to ako kedy, niekedy 3-4 dni,niekedy ledva 1 deň a ovulka nastane u mňa keď mi tento bielkový hlien skončí ( samozrejme sledujem aj BT, ktorá mi potvrdí, či ovu nastala alebo nie

zlatat
3. jan 2013

@somsa váhy? No ako bábätko skvelý, fakt opak staršieho škorpióna. Teraz sa ako keby vymenili - nervák, keď nie je tak, ako chce on, začne dupať nohami, vreští ako pavián,... ale nehnevá sa dlho, po chvíľke ho to prejde. Inak celkom pokojné dieťa, ale dlho váha a rozhoduje sa - napr. keď sa ho spýtam, čo si prosí jesť, tak sa nevie aj polhodinu rozhodnúť, čo by si želal na večeru, obed,...

daniwaugh
3. jan 2013

@zlatat termin mame 8-11 a @mauerka u nas to neplati lebo muz mal transfuziu krvi...
a to nie je ze verim v dievcatko, sak ak nebude tak dakomu dam, ja len nechcem necinne sediet ked chalani spia :D

daniwaugh
3. jan 2013

@pingu1 ja som chcela skorpiona a raka (november a jun/jul) a skorpik mi vysiel a rak nie, lebo sa narodil v maji, tak mam blizencov ale tak neva 🙂 a princezna mi bude jedno co bude 😎

somsa
3. jan 2013

@zlatat jooj..hlavne nech ma pohodu v zivote 🙂... Ja som mala dvoch byvalich vahy a som si povedala ze kombinacia muz-vaha nikdy viac...ale ked nad tym uvazijem mozno to ani nebolo znamenim len sa na mna lepili nejake individua depresivne stale :D

daniwaugh
3. jan 2013

@lavyrle hehe ty lichotnicka 🙂 a uz som aj boticky spachala aha :D
no ale uz prestanem s fotkami nech vas tu s tym neotravujem :D

kiki6
3. jan 2013

@zlatat s tou bazálnou teplotou, to viem, len sa mi to nechce, a nemám na to čas a muža by to len vytočilo, takže toto neriešim... Len ma napadlo, že či nemám tú ovu až dnes teda a nie keď mám ten bielkový hlien. A keby som dnes napr. mala, tak sa to podarí až o 2 dni, nie ? Také neičo som čítala

lavyrle
3. jan 2013

@somsa nas skorpion je omnoho kludnejsi a trpezlivejsi typ ako starsi kozorozec. V skolke ho chvalia, ze si da vysvetlit a aj ked ma svoju hlavu - vie si to zargumentovat, nie je zurivec. Naproti tomu starsi je kozorozec a je skor zurivy, ked sa mu nedari, nema trpezlivost - v tom je po mne 😀 takze ak to mam porovnat - zatial je jednoduchsie spoluzitie a komunikacia so skorpionom ako kozorozcom 😝

lavyrle
3. jan 2013

@daniwaugh kludne davaj foto - ja sa kocham. Nadherne veci ozaj
@kiki6 no pokial viem tak ovu kludne moze byt aj na konci ms

kiki6
3. jan 2013

@lavyrle jasné, to viem, len aký má byť ten hlien aby sa to podarilo, lebo už som mala bielok a teraz mám žltý hrudkový, takže či to nemôže byť aj teraz, a ja som v tom, že to bude ten bielkový, vieš, ši sa nesekám stále zbytočne....

lavyrle
3. jan 2013

@zlatat
@somsa inak strasne nerozhodny je aj blizenec moj muz - mna to privadza do nepricetnosti. Ma stastie, ze ma mna za zenu - ja sa zas niekedy aj zbrklo rozhodujem 😀 takze on ma kroti a ja ho zas nakopavam 😅

lavyrle
3. jan 2013

@kiki6 no zlty hrudkovity by asi nemal byt vobec.....no ja sa moc nevyznam. Skus vygooglit

kiki6
3. jan 2013

@lavyrle no veď totok...ja som to už predtým veľa googlila a teraz sa mi už nechce, lebo som si o tom počítala už na mraky, tak som myslela, že si niekto spomenie. Tak dávam túto dilemu do éteru....

laja77
3. jan 2013

@balli Dukanovu nieeee, zo zdravotneho hladiska nevhodne a uz vobec ked chces otehotniet 😉

lavyrle
3. jan 2013

@kiki6 boli, svrbi, pali ta nieco?

twistybaby
3. jan 2013

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomoooooc! to čo ste tu popisali za tie štyri hodiny co som tu nebola? to ako sa vam tri strany podarili?!?!?!?!?!?!?? kurnik šopa zase pojdem spat o tretej rano kym vas dočítam.. 😠

Nejaký výcuc,nikto? nikomu kto tu bol cely cas sa nechce zhrnut mi body tychto stran? bola by som vdacna 🙂 ja lenivec 😀 😅

Inak kočeny prave som dosla od gynekologa,spravil mi preventivku a povedal ze secko vyzera ok, povedala som mu aj o tych mojich bolestiach ,ale prehmatal mi brucho a vravel ze vaječniky su ok ? 😕 (nechapem ako to po hmate vedel zistit ale ok ) no a vravel ze ovu testy su stavane tak,aby po ovulke boli furt pozitivne,co sa mi ale nezda lebo minuly mesiac som ich pozitivne nemala ale nejako ma nepocuval a hundral si svoje....

Kazdopadne ze sa mozeme zacat snazit a uvidime.... 🙂

laja77
3. jan 2013

@somsa ja som tiez vahy 🙂 , vyborne znamenie 😝

lavyrle
3. jan 2013

@giuska prehliadla som ta dako. Ja ani neviem, prisla som len podvecer 🙂 a ty ako? Krce nemas? Ten vytok je super - dolezity priznak

lavyrle
3. jan 2013

@twistybaby tak supeeeeeeeeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja zas riesim vytok jemne do zlta. Mohla si sa ho opytat 😀 ja akonahle napisem, ze idem prec tak baby sem pridu ako osy a napisu 3 strany

zlatat
3. jan 2013

@lavyrle aj ja som príšerne nerozhodná - a to som baran 😀 😀

zlatat
3. jan 2013

@twistybaby to je blbosť, ja som nikdy nemala po ovulke pozitívne ovu testy - čiaročka slabá tam bola ale nie rovnako silná ako kontrolná
Inak aj môj gyndoš je taký, že z 90% ma vôbec nepočúva a hundre si svoje :-/

laja77
3. jan 2013

@twistybaby ked to docitas, mozes to zhrnut aj pre mna, len som to preletela ocami 😎

lavyrle
3. jan 2013

@zlatat
@twistybaby aj moj gyndos je taky. Resp. sa na mna pozera a usmieva a zas si povie svoje a ja si potom pripadam ako truba tupa, ze co sa to pytam 😠

zlatat
3. jan 2013

@daniwaugh strašne som zvedavá, či ti to podľa J výjde - dúfam,ž e áno, lebo to by mi vlialo ešte väčšiu nádej - ozaj, po koľkých dňoch od poslania prihlášky ti prišiel ten kalendár či ako to nazvať? Ja som mu poslala aj výpis z IB o úhrade.

zlatat
3. jan 2013

@lavyrle to je asi väčšina lekárov taká 😠 😠 😠 😠

táák som sa napráskala - akože neboal večera moc zdravá ale mne chudila. Dala som si párky Zipserky - bože tie sú tak dobré, strašne mi pripomínajú staré dobré spišské párky, taká fajné šťavnaté, mňam. K tomu kopec zeleniny a celozrnnú žemličku

kiki6
3. jan 2013

@lavyrle ne ne, nič také

twistybaby
3. jan 2013

@lavyrle
@zlatat
NO a ja som si myslela ze len ja mam na takeho stastie,to je uz treti ktoremu chodim a vobec ma neneha dohovorit,ako by vedel co chcem povedat hned mi skoci do reči a poučuje ma ako sprostú 15 ročnú soplanu... občas mam chut mu vrazit to jeho pero do oka ale inak je to dobry odbornik tak sa spolieham na jeho otravný úsudok...

twistybaby
3. jan 2013

@zlatat no ved ani ja som nikdy nemala pozitivne ale ked si mysli ze je to normalne a nereagoval na moju poznamku o tom že to u mna predtym tak nebolo.... nevadi, ked mi nedojdu kramy pojdem to znovu reklamovat....

furt ma boli to sproste brucho 😠