Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle a ostat. babi, viem, že ste to tu minimál. 100 x už popísali ale predsa, aký má byť hlien keď máte resp. myslíte yi, že máte ovu ? Lebo ja som v tom, že ju mám asi tesne po krámoch a mala som ako bielok také 3 dni, aj vtedy som mala brutálnu chuť, že sme museli až 2x a nebola som stále uspokojená - no sorry ale napíšem to ako to je a teraz mám asi 10- deň po mrche a mám taký žltkastý výtok ale skôr hrudkovitý. Tak teraz neviem.... lebo u mňa to s tou ovu nie je 100 % a skôr mi pripadá, že ju mám už aj keď mi končia krámy.
@kiki6 ja po MS mávam najprv suchoty niekoľko dní, potom nastúpi taký biely hustý hlien 1 deň a potom taký fajný ťahavý ako vaječný bielok - to ako kedy, niekedy 3-4 dni,niekedy ledva 1 deň a ovulka nastane u mňa keď mi tento bielkový hlien skončí ( samozrejme sledujem aj BT, ktorá mi potvrdí, či ovu nastala alebo nie
@somsa váhy? No ako bábätko skvelý, fakt opak staršieho škorpióna. Teraz sa ako keby vymenili - nervák, keď nie je tak, ako chce on, začne dupať nohami, vreští ako pavián,... ale nehnevá sa dlho, po chvíľke ho to prejde. Inak celkom pokojné dieťa, ale dlho váha a rozhoduje sa - napr. keď sa ho spýtam, čo si prosí jesť, tak sa nevie aj polhodinu rozhodnúť, čo by si želal na večeru, obed,...
@zlatat s tou bazálnou teplotou, to viem, len sa mi to nechce, a nemám na to čas a muža by to len vytočilo, takže toto neriešim... Len ma napadlo, že či nemám tú ovu až dnes teda a nie keď mám ten bielkový hlien. A keby som dnes napr. mala, tak sa to podarí až o 2 dni, nie ? Také neičo som čítala
@somsa nas skorpion je omnoho kludnejsi a trpezlivejsi typ ako starsi kozorozec. V skolke ho chvalia, ze si da vysvetlit a aj ked ma svoju hlavu - vie si to zargumentovat, nie je zurivec. Naproti tomu starsi je kozorozec a je skor zurivy, ked sa mu nedari, nema trpezlivost - v tom je po mne 😀 takze ak to mam porovnat - zatial je jednoduchsie spoluzitie a komunikacia so skorpionom ako kozorozcom 😝
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomoooooc! to čo ste tu popisali za tie štyri hodiny co som tu nebola? to ako sa vam tri strany podarili?!?!?!?!?!?!?? kurnik šopa zase pojdem spat o tretej rano kym vas dočítam.. 😠
Nejaký výcuc,nikto? nikomu kto tu bol cely cas sa nechce zhrnut mi body tychto stran? bola by som vdacna 🙂 ja lenivec 😀 😅
Inak kočeny prave som dosla od gynekologa,spravil mi preventivku a povedal ze secko vyzera ok, povedala som mu aj o tych mojich bolestiach ,ale prehmatal mi brucho a vravel ze vaječniky su ok ? 😕 (nechapem ako to po hmate vedel zistit ale ok ) no a vravel ze ovu testy su stavane tak,aby po ovulke boli furt pozitivne,co sa mi ale nezda lebo minuly mesiac som ich pozitivne nemala ale nejako ma nepocuval a hundral si svoje....
Kazdopadne ze sa mozeme zacat snazit a uvidime.... 🙂
@twistybaby tak supeeeeeeeeeeer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja zas riesim vytok jemne do zlta. Mohla si sa ho opytat 😀 ja akonahle napisem, ze idem prec tak baby sem pridu ako osy a napisu 3 strany
@twistybaby to je blbosť, ja som nikdy nemala po ovulke pozitívne ovu testy - čiaročka slabá tam bola ale nie rovnako silná ako kontrolná
Inak aj môj gyndoš je taký, že z 90% ma vôbec nepočúva a hundre si svoje :-/
@twistybaby ked to docitas, mozes to zhrnut aj pre mna, len som to preletela ocami 😎
@zlatat
@twistybaby aj moj gyndos je taky. Resp. sa na mna pozera a usmieva a zas si povie svoje a ja si potom pripadam ako truba tupa, ze co sa to pytam 😠
@lavyrle to je asi väčšina lekárov taká 😠 😠 😠 😠
táák som sa napráskala - akože neboal večera moc zdravá ale mne chudila. Dala som si párky Zipserky - bože tie sú tak dobré, strašne mi pripomínajú staré dobré spišské párky, taká fajné šťavnaté, mňam. K tomu kopec zeleniny a celozrnnú žemličku
@lavyrle
@zlatat
NO a ja som si myslela ze len ja mam na takeho stastie,to je uz treti ktoremu chodim a vobec ma neneha dohovorit,ako by vedel co chcem povedat hned mi skoci do reči a poučuje ma ako sprostú 15 ročnú soplanu... občas mam chut mu vrazit to jeho pero do oka ale inak je to dobry odbornik tak sa spolieham na jeho otravný úsudok...
@zlatat no ved ani ja som nikdy nemala pozitivne ale ked si mysli ze je to normalne a nereagoval na moju poznamku o tom že to u mna predtym tak nebolo.... nevadi, ked mi nedojdu kramy pojdem to znovu reklamovat....
furt ma boli to sproste brucho 😠

@zlatat nasla som, ze v tehu moze byt aj zlty vytok.....tak dufam, ze hej