icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
18. nov 2012

@lavyrle Ale kdeze, staviame, ufff...

lavyrle
18. nov 2012

@mauerka tak to doverne poznam 🙂 sme v dome 3 roky 🙂 a doteraz nie je vsetko dokoncene, ale viac-menej to dolezite uz ano. A poviem ti, ze uplne vsetky cenove odhady boli vzdy skoro raz tak prekrocene. Napriklad zahradny altanok - nic nobl, klasika....krb, oblozene kamenom....ked sme to spocitali od zakladovej platne az po krb a lavice so stolom tak to vyslo do 10tis.eur 😠 ked sme dostavali dom, predali sme 3-izbovy byt, ze to nam uz krasne vyjde na dokoncenie vsetkeho. A prdaljz....70tis len tak odislo ani nevieme ako 😝 ale zas dom je dom a ja to tu milujem. Chytila ma aj zahrada, hlavne teda okrasna aj ked mam mini policko kde mame aj ribezle, hrasok, jahody, mrkvu - bio je bio 😉 a mame uz aj dva psy a kocura. Keby bolo na mne - nemusela by som chodit ani do prace, bavilo by ma rypkat sa v zahrade, prechadzat so psami po lukach, rodit a starat sa o deti 😀

lavyrle
18. nov 2012

@daniwaugh to je realizmus 😉

emka9
18. nov 2012

@mauerka Nech Vám to vyjde 🙂

emka9
18. nov 2012

hmmm...musím sa Vám pochváliť robila som Vianočný pečený čaj 🙂 mňamky, .... taký fajnový, ide tam 1 kg ovocia, 1200 cukru, klinčeky, rum, škorica, citrón a pečieme v rúre, .... potom dáme do flaštičiek, otočíme hore dnom......a potom už stačí len 1 - 3 lyžičky zalejeme horúcou vodou a pijeme, vonia to ako na vianoce, ..... 🙂 afrodiziakum 🙂

lavyrle
18. nov 2012

@emka9 to znie vyborne ! Musim vyskusat. Hocijake ovocie? A ako dlho a pri akej teplote sa to pecie? To som este nepocula

daniwaugh
18. nov 2012

ja mam navsteve ocinka, takze som tu moc nie je ale na teba @lavyrle myslim nech si uz cakatelka 🙂 mne tu desktop oznamuje ze este 1mesiac 2tyzdne 6dni do TCC (trying to conceive) ... zblaznim saaaaaa

lavyrle
18. nov 2012

@daniwaugh a to si si kde zadala datum, ze odkedy zacnes snazilkovat? Aj ja chcem

lavyrle
18. nov 2012

@daniwaugh kazdopadne na mna kladies velke naroky - otehotniet na prvy sup v neplodne dni 😀 ale tak mysliet na mna mozes 😉

emka9
19. nov 2012

@lavyrle ja som dala pomaranče, mandarínky, jablka, hrušky, s každého troška 🙂 ... je na Tebe, aké máš rada, a môžeš dať aj mrazené,... jablká a hrušky nemusíš šúpať, stačí len všetko pokrájať na kocky, + celý citrón k tomu - tiež pokrájať na kocečky, 3 klinčeky, 2 dcl rumu, a kilo aj niečo cukru cca 1200 g, + škoricu ..... premiešaš, dáš na hlbší pekáč, na 45 min. na 220 st.... ale každý má inú rúru, ja som to mala skoro 1 hod. a mám teplovzdušnú, medzi tým si to 2 x premiešaj, pekne vidno ako sa to varí, pečie, vonia celý dom 🙂 😉

lavyrle
19. nov 2012

@emka9 urcite to vyskusam, diky

daniwaugh
20. nov 2012

@lavyrle na www.lilypie.com 🙂 je to super 🙂

lavyrle
20. nov 2012

baby, neviem ci mi uz trosku nezacina sibat, ale druhy den sa mi toci hlava, som vyhadzana ako pubertacka (pritom roky to mam tak, ze vyrazka u mna signalizuje PMS) a mam pocit skor ako pred menzesom nez po menzese 😝 aky je zatazovy stupen? Cislo 10? Som ako mechom udreta. Aj vcera, aj dnes som poobede spala ako babatko. A ozaj - uz aj druhe dieta ma oddnes kiahne (prve uz dokiahnovalo 😀 )

lavyrle
20. nov 2012

@daniwaugh a kde si si dala ten tickier? Tu sa to nikde neda dat, nie? Inak som pozerala tvoje foto - ty si bola taka krasna tehulka 😉 a aj decka, aj tie naramky, aj foto - no radost pozerat. Ak budem teraz tehotna (rozumej teraz hned akoze uz) a budem mat dievca, tak to ty budes na vine a tak si objednam naramok 😝 😀

mauerka
20. nov 2012

@lavyrle Mam rovnake pocity ako ty - a hlavne co sa tych vyrazok tyka, teda vazne nemavam tento problem, ale teraz mam rovno 3ks na ksichte - rano si pripadam pred odchodom do prace v kupelni pred zrkadlom jak "maliar natierac", aby som vobec bola schopna sa na "svetlo bozie" ukazat. Ja mam dostat ms o dva dni, takze to asi suvisi s tym, ale nemavam take prejavy bezne ☹
A kiahne - nezavidim ti... syn mal sice pred 10 rokmi, ale este teraz si pamatam...brrrr

lavyrle
20. nov 2012

@mauerka juj to je super, ze uz o dva dni, lebo to uz budes vediet co a ako 😉 a kiahne - no ja som naopak aj rada, ze uz budeme mat pokoj. A ze to vyjde do Vianoc, pretoze chceme ist aj niekam lyzovat a tym padom by si krpec moc nezalyzoval, kedze po kiahnach aj 10 dni by sa este nemali namahat. Jedine co mi vadi je, ze starsi tak na dlho vypadne z treningov, on chodi na plavanie a akurat v piatok mal prvy trening aj mladsi 😒 no co uz

daniwaugh
20. nov 2012

@lavyrle :D :D ty lichotnicka :D :D
no ten lilypie si mozes dat na fb, ako podpis na gmail/hotmail atd alebo aj na pracovnu plochu pocitaca (tam to odratava mne) a na kopu inych miest este 🙂)
naramky robim povacsine z lasky 🙂 este som za ziadny nebrala peniaze 🙂 ani za tie "dudlaky" (snurka na dudel - inak mega uzitocna vec!)
my sme kiahne este nemali, tak sa "tesim" kedy to prepadne nas 😀 😀 😀
a sak uz si tehu len o tom este nevies, he!

lavyrle
20. nov 2012

@daniwaugh 😀 to iste. Poslem kiahne za naramok, chces? 😝

daniwaugh
20. nov 2012

@lavyrle nemas lepsi deal? 😀 😀 😀 😀

mauerka
20. nov 2012

Ja uz viem aj dva dni pred ocakavanou ms "co a ako" - brucho zdute, bolestive, bradavky idu vyskocit a pojedla som vsetky keksiky doma...takze jasne 🙂 @lavyrle

daniwaugh
20. nov 2012

@mauerka hehe ja nemusim mat ani ms a ani niesom tehu a dneska som zozrala asi tonu vsetkeho a pila colu z chladnicky (inak colu nemam rada) a proste dosla mi chut na vsetko co bezne nemusim...

lavyrle
20. nov 2012

@mauerka jeeej, takze to znamena to co si myslim??????????????????? 🙂 tak radost, nie?

matula0006
20. nov 2012

Aj mi planujeme na buduci rok babetko nehorazne sa tešim ale zaroven aj bojim =(

daniwaugh
21. nov 2012

@matula0006 preco sa bojis?

mauerka
21. nov 2012

@lavyrle Tak sme sa asi nepochopili, ja mam vsetky uvedene priznaky, takze isto nie radost...to by som sa musela tesit z kramov 😒

lavyrle
21. nov 2012

@mauerka juj, ja som to brala ako tehu priznaky. Ja som napriklad mala pocit, ze ide menzes, ale neprisiel 😉

daniwaugh
21. nov 2012

@mauerka no ja by som sa z ms vela tesila lebo zatial nemam takze si nemam ako odskrtat zelene dni a januar sa blizi a ak nedostanem tak nemusime ani skusat lebo to nemam ako odsledovat :(

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle a ostatní, no tak sa pripájam teda ak smiem 🙂
@laja77 @besito idete sem? 😀

twistybaby
21. nov 2012

No teda ahoj žienky, snažilky 🙂 zhrniem sa : mam uz dva a pol ročneho synčeka a chceli by sme mu surodenca zamiesit , tak sme v septembri začali a hned aj neuspešne po 2tt spontanny potrat ... ale nezufame a snazilkujeme dalej.momentalne mam 16dpo a nevydrzala som tak som testovala ale zatial negativ, som nedockava co uz 😅 tak sa pridávam 🙂

lavyrle
21. nov 2012

@twistybaby no vitaj - jasne, ze mozes - budeme len radi, ked nas bude vela a jedna za druhou budeme dvojciarkove 😀
ja mam za sebou MA v 11tt v auguste 😒 tuto jedna pani mi poradila Jonasovu metodu na minuly piatok, tak sme skusili,ale inak este nesnazilkujeme 😎 chceme zacat od konca decembra. Inak mam dvoch synov a jeden ma akurat kiahne - ludia, on je sama bodka 😝