Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat kasli na zivotnost!!! sa nenechaj takto poblaznit! ako by to bola jedina moznost :( nie nie je!
pekne sup sup sa snazit. Zivotnost bude dobra aj teraz uvidis, len tomu musis verit. Podla mna u Jonasa je uspesnost hlavne v hlave v nicom inom!!!! ze si tak presvedcena o tom ze to bude ze to je. Ale ak by si bola takto v pohode aj inokedy a o tom presvedcena tak to pojde rovnako.
@dadli vitaj 🙂 vsetky verime ze kazda z nas bude mat fazulku na prvy sup 🙂 drzime pace
@dadli áno, dobrá životnosť iba jedenkrát v roku - pri ostatných termínoch mám len určené pohlavie a či pôrod bude cez deň alebo v noci
Normálne teraz neviem čo robiť ... na druhej strane nechcem už viac zažiť ďalší potrat, ale čo ak sa mýli a nám to nevýjde, alebo zrovna vtedy MM nebude doma....
no paráda,krasne som sa pohádala s manzelom ako teraz odchadzal z domu do prace. Kricali sme po sebe ako cigáni ☹ kurnik ale ma vytočil! snad to nepočuli všetci susedia...
@zlatat ale zlatat to tak nie je ako si myslis. teda ja si myslim, ze je to tak, ze vtedy je NAJVYSSIA SANCA na zivotaschopne babo, NIE JEDINA! ja som to aspon tak pochopila. to teraz nemozes brat tak, ze ked otehotnies inokedy ze to skonci potratom. ja by som plodila pekne kazdy mesiac a hotovo. pripadne ak chces dievcatko, tak na dievcatko vyskusaj. ja mam teraz termin na konci januara a akurat mam plodne dni. no i tak to skusime a hotovo.... ja nebudem cakat do konca aprila. ak sa nam nepodari dovtedy tak pockam aj na ten termin. ja ti nechcem nijako radit, ale myslim si ze ten september nie je jediny termin na babatko!
@twistybaby dakujem 😵 a inak aj my sa tak hadame s drahym. nehadame sa casto, ale ked hej, tak ma to uz decibely 😀
@twistybaby niekedy je treba.... mna to caka ked dojde z roboty. bordelar jeden
ved to,my sa nehadame skoro vôbec, mozno dva razy do roka ale ked už, tak poriadne.... tak ma vytočil so svojou lenivostou a pohodlnostou ze som myslela zo ho prizabijem medzi dvermi.... mal odniest jednu žiadost riaditelke do škôlky ale povedal ze nema čas lebo sa musi najest a potom do roboty (školku má poceste), ale vonku je výchrica jak svňa a ja mam obliekat male decko,ist kilometer pešo vo výchrici lebo on je pohodlny a nebavi ho niečo vybavovat. jáááj tak by som si kopla do niečoho!!!!
@twistybaby blby zaciatok dnes...to ja som zase spala tuto noc sama a chlap v obyvacke... 😝 tak som mu troska prečistila žaludok rano
Ak poznáte nejaký dobrý link na Jonáša, šup s ním sem
dakujem pekne
@somsa u nas to byva opačne, ked sa ja nahnevam tak na protest odchadzam z postele ja na gauč 😀 ale mame pohodlny rozkladaci, takze mi to je jedno a aspon nemusim pocuvat to jeho chrapanie 😀 a potom chodi rano odprosovat 😀
No baby nechcem byt hnusna, ale vykaslite sa vy na vsetky vypocty - sexujte co najviac a raz to musi vyjst bez ohladu kedy bola ovulka, hlien alebo Jonas
@twistybaby tak kvoli chrapaniu som sa uz aj ja par krat presunula do obyvacky..ale my sme sa teraz ani nepohadali...som si sla lahnut a sa ho pytam ci nejde aj on...bola asi 1 hodina..a rano o 5 siel do roboty..a on ze nie ze sa mu nechce spat...( a ja som chcela sex ..hih) ze pride neskor..a rano sa zobudim a videla som ze tam ani nespal..tak mu volam do roboty ze akoze ci spal v obyvacke tak ze hej...no do mna ako keby nakopali...tak som mu povedla co je vo veci no...ale tak este si to bude musiet odmakat
@twistybaby inač aj ja sa už druhz den hadam neviem či su na vine hormonz ale dnes som ho poslala k jeho mame 😀 ale nešiel radšej mi dal pusu a povyniesol sa nad mojimi naladami 😝
ja som hus hlupa...ignoruje moje spravy..nechcem tu kydat na svojho chlapa...len som vytocena (a prepačte za vyraz ale aj nadržana)
@tatanka1 no ja som uz mala BT aj 36,9, ale potom klesla na 36,7, potom zas 36,8 a dnes zas 36,8 - proste sa to drzi na tej jednej urovni, ale tak ja som dnes 23dc a do ms je este 5 dni.....co som pozerala ja tie grafy tak aj tehulky mali takete teploty a az tesne v case mrchy (alebo 1-2-3dni pred)im vyletele vyssie alebo naopak netehulkam klesla dole. Takze z tohto sa to vobec neda urcit
Dnes ako som sedela v kancli oproti tej pani inspektorke 😠 a este jednej pani z mesta - tak som mala sekundy na odpadnutie - normalne som myslela, ze tam odpadnem. Ale to bolo mozno zo stresu - aj ked nebola som nejak extra v strese. Vytok je stale taky vodavy raz priesvitny, inokdy s nadychom do zlta, ale najviac citim tie prsia - uz sa na to aj budim, ze ma proste bolia hrozne. Nepamatam si, ze by ma boleli napriklad minuly mesiac pred ms 😒 a to podbrusko ako svalovka a aj tazoba na zaludku byva podvecer a vecer....
@twistybaby moj ma tiez vie paradne nastvat 😠 ja sa potrebujem vyhukat a on ked je nastavaty tak je ticho a ingoruje ma a to ma vytaca zo vsetkeho najviac 😀 ale teraz mame lepsie obdobie - mysli si, ze som tehotna - tak sa snazi 🙂 🙂
@somsa
@lavyrle z vlastnej skusenosti viem ako je to na nevydrzanie, ale ked budes ratat s tym, ze to moze vyjst negativne len pre to ,ze testujes velmi skoro,a nebudes sklamana, tak skus,ale jak raz zacnes neda sa to zastavit 😀 mozno tam budes mat ducha,mozno nie, 9dpo ti ale nic viac ako slabulilinkeho ducha ukazat nemoze....
@dadli myslíš že je to tak? Že keď budeme skúšať iné termíny a náhodou sa to podarí, tak bábo bude zdravé ? Ak by to tak bolo, tak ideme na to 25.1. - to mám prvý termín na dievčatko a vraj pôrod v noci 😕 ... hmm, to by ale znamenalo nejaké komplikácie, lebo ja budem mať plánovanú sekciu a na noc sa sekcie neplánujú
@lavyrle aj moj byva vecsinou ticho,najviac ma vie nastvat to jeho flegmaticke monotonne "ale dobre" a " ukludni sa"....!!!!! to by som vrazdila!!!!!
mozno budem za mrchu a mamičky ma tu ukamenuju,ale prave som si obtelefonovala a vydupala miesto pre maleho v skôlke. pani riaditelka si mysli ze tí ktorí jej nedaju do vačku 300€ maju smolu,ale to nieeee, to takto nepojde,pekne som zavolala starostovi (kamarát), a vysvetlila mu vo-co-go, maly mi pojde od marca do škôlky,zrazu vysvitlo ze pani riaditelka sa pomýlila,a ono sa tam predsa len este jedno volne miestecko najde! 😀
@twistybaby
@zlatat ved som si aj myslela. Skusim asi az rano v nedelu, aj zajtra to este nejak vydrzim. Vsak zmenit to nezmenim
Inak - teraz uz budem uplne nechutna, ale ked som na WCku ( a to som si vsimla uz par dni dozadu) tak vzdy mam pocit ako keby sa mi uz pustili kramy a potom pozriem na papier a tam fakt dost toho vytoku, ale taky priesvitny natahajuci 😝 je to normalne?
@twistybaby a s tou skolkou si to dobre urobila. Vsak maly ide mat tri roky, potrebuje aj rovesnikov a ucenie sa v skolke

@zlatat ufffff..... ☹