icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
3. jan 2013

@mauerka tak tak @twistybaby vodu kazde a vino pije ze ? 😀

dadli
3. jan 2013

@giuska ahoj my mame tiez podobne plemeno, byt, planujeme dieta. pes je dospely nedali by sme ho za nic. ja som toho nazoru, ze kto nechce hlada dovody a kto chce hlada sposoby. ale ked sa na to necitis a pes je taky maly, tak ho radsej podaruj. cim skor tym lepsie.

@fila1985 ahoj niekedy za 2 dni aj spermie nedorazia kam maju , musis pockat 😵 drzim palce
@ckatka drzim palce, posielam vela plodnej energie 🙂
@zlatat jejda ty to mas zlozite s tym chudnutim a hormonom, ani neviem co to je 😅 a s tou knihou mam skusenosti. no, je to riadna makacka, stale som len struhala, varila , cistila. verim, ze to zvladnes!

fila1985
3. jan 2013

@twistybaby pekne povedane 🙂

giuska
3. jan 2013

@lavyrle maš pravdu

tatanka1
3. jan 2013

@lavyrle ja som merala BT posledne 3 dni 🙂 a to bola stale vysoka 🙂
nestresuj! ja som si pozerala grafy - je tu tema ze vitazne grafiky 🙂 a tam zvykla trosku klesnut teolita ale len mierne a potom opat vystupil apo 1-2 dnoch a drzala sa dokocna tj. 8-9 den mierne klesl ale 10- a dalej stupla naspat aja vyssie ako predtym.
ja som sa testovala. den ked mi mala prist MS. po obede. a potom druhy na dalsi den rano a tam to bolo silnejsie vidiet .
Drzkaj sa! ta teplota moze jemne kolisat, ale asi nie hore dole 1 C alebo tak

tatanka1
3. jan 2013

@lavyrle hlavne teraz nestresuj, potrebujes pokoj a teraz rozpravaj babetku ze aby sa oekne uhniezdilo a akosi mupripravila pohodlnu "postielku"🙂
ja mam 26dc a testovala som na 26. den 🙂. chcela som povodne na 28 den ale nevydrzala som🙂.

pingu1
3. jan 2013

@lavyrle ja mam take divne pohyby v podbrusku. 4 testy doma. budem stat patek, sobota, nedela... 😠 😠 mam na seba nervy, ale nemozem si pomoct
inak spinim a je mi nejak divne. take navaly a unava... kramy idu

daniwaugh
3. jan 2013

ked vas nestiham citat tak aspon dam dalsiu celenku :D

daniwaugh
3. jan 2013

a uz len 5dniiii ja sa neviem dockaaaaaat
uz som pisala aj jonasovi ze co, ked nemam ms tak som zvedava co mi odpovie...

daniwaugh
3. jan 2013

a uz mam aj odpoved:
Vážená pani xxx,

presne ako píšete. Pokiaľ nemáte menštruáciu, nemáte ani "zelené" dni.
Plodné "červené" dni sú stále platné. Príromnosť, či neprítomnosť menštruácie nemajú na ne žiadny vplyv.

s pozdravom
stella jonasova

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

twistybaby
4. jan 2013

@daniwaugh tak super! pustite sa do toho! ;)

nikaniko
4. jan 2013

@twistybaby no nie nepobolieva ma brusko. len krýža teda skor dole pri ladvinách ma bolí sem tam posledné 2dničky.prsa naliatučké ale vobec nebolá ani bradavka nebolí. výtok bielucky aj ráno teraz som pozerala. a ako odsledovat ten hlien?? co ak to neuvidím??nikdy som to nevidela také nieco co opisuješ ako má vyzerat. a už mám syna 6ročného a ani neviem kedy sa to stalo heh. asi stastie.no som zvedavá. a my sexujeme a sexujeme a nic stoho ovulka teprv príde jaj...

daniwaugh
4. jan 2013

ranecko zenskeee :D
ta moja tabulka je zomna zmatena, stupla mi teplota, tak si zasa mysli, ze som ovu nemala 22.12 ale 31.12 (nie, nemala, to viem naisto - ziadny hlien/bolesti/zduena maternica/krcok) sranda no

daniwaugh
4. jan 2013

@twistybaby sak este 4dni 🙂)

mauerka
4. jan 2013

@daniwaugh Dievca, ja som taka zvedava na teba... musis slubit, ze sa budes ozyvat aj ako tehu a hlavne po porode, ked uz pohlavie bute 100%tne 🙂 Samozrejme prajem modelku na vynosenie krasnych hackovanych veciciek...

pingu1
4. jan 2013

ahojte, no na mna ide uz mrcha. som dnes 23 dc. rano som testovala a nic tam neni.. 😔

giuska
4. jan 2013

dobre ranko snažilky akooooooo?

twistybaby
4. jan 2013

@daniwaugh sak ano nevadi, ty sem aj tak malo chodis furt len štrikujes tak prajem dopredu vela zdaru 😉 😀

twistybaby
4. jan 2013

ja som totalne v dyme, mne zase stupa BT, predvcerom 36,43,vcera 36,54, dneska 36,64.... co to dokelu je ked uz mam mat kramy???? 😕

bibinkaleo
4. jan 2013

vcera vecer duch ale viditelny nemusin pod lampou..a dnes rano tiez dusik Ms mam dostat az nedelu pondelok tak uvidim ci bude silit..a ruzoviet viac a viac...

zlatat
4. jan 2013

dobré ráno
@daniwaugh dívče strašne som na teba zvedavá ... moc ti držím palce, aby ti to vyšlo ... to bude aj pre mňa nádej, že možno to aj mne potom výjde. Som zvedavá, kedy mi to pošlú a hlavne aké termíny mi určia

fila82
4. jan 2013

@daniwaugh cakas na vhodny den podla jonasa? aj ja mam od neho vypocet, len tak, lebo ja viem kedy mam ovulku, citim boless aj hlien je pritomny....a ten jeho vypocet sa presne s mojimi pocitmi a vypoctami zhoduje, takze o par dni ideme na to 😀 som strasne zvedava

twistybaby
4. jan 2013

@fila82 ale podla jonáša nesmieš vtedy ked maš ovulku... či sa mylim @daniwaugh?

fila82
4. jan 2013

@twistybaby no neviem ale mne podla jonasa vychadza ze sa mame snazit den pred ovulaciou, ktoru on vypocital a ja viem, ze mam. Tak si materaz zmiatla 😀

zlatat
4. jan 2013

@fila82 veď aj ja viem, kedy mávam ovulku, ale čo keď nám to nejde a nedarí sa? 😢 A veľakrát MM ani cez ovulku nie je doma, tak ma napadlo, že možno sú termíny, kedy by nám to mohlo výjsť aj mimo ovulky
Jeho termíny sa zhodujú s tvojou ovulkou? Tiež som vedela tak, že nesmieš mať v tom čase ovulku - plodné dni ... teda že sa ti zelené dni nesmú prekrývať s jeho červenými termínmi @twistybaby

zlatat
4. jan 2013

waw, práve mi prišli výpočty 😕 😕 😕 Idem študovať

dadli
4. jan 2013

@daniwaugh drzim palce. myslim si spravne, ze mas 2ch chlapcov a chces dievcatko a teraz ti jonas vypocital, ze? a nemas MS lebo kojis? Drzim palec! urcite to bude dievcatko! 😵
@fila82 ked ides podla jonasa nemozes mat plodne dni! inak to neplati!!! cele caro jonasa je v tom urobit to pocas neplodnych dni. na milion percent! to mas chybne informacie ked si myslis, ze to mas byt cez ovulaciu a plodne dni....asi nemas vypocet od jonasa, ze? to len z tej stranky, nie?
baby prajem krasne dobre ranko. este som sa ani nespytala, mozem sa k vam vlastne pridat? 😅 mam 27, straaaasne by som uz chcela babenko. nemame ziadne problemy, musime vyckat uz len jednu mrchu a potom ideme na to. verim, ze s to podari na prvy sup.

dadli
4. jan 2013

@zlatat daj vediet kedy pojdete na to 🙂

zlatat
4. jan 2013

@dadli do kelu - dobrá životnosť mi vyšla iba na september 😖 tak teraz neviem ...

dadli
4. jan 2013

@zlatat iba jeden krat za rok ti ju vypocital? lebo mne 4 krat a z toho len jeden krat mi to vychadza na neplodne dni...