Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat ahoj tak tohto som sa bála aj ja ale kašli na výpočet na stránke chlapec dievčatko tiež robia výpočet a tam je napísané že aj ostatné dni mozu byť životaschopné skús si to prečítať aspoň tá to upokojí.a ja som tiež taká všetkému úvermi ale už som sa poznačila ked som potratila tak som sa dala vrátiť dvaja vrátili že som znovu trhu a pri nebola som a betónu už skoro rok tretia mi povedala že tehu budem až v roku 2013v tedy mi to prišlo neskutocne ďaleko no ale zatiaľ som teda fakt neotehotnela a teraz si výber 😉
Juk to ako píšem ako do kelu aj s mobilom idem na pc to prečítať lebo tomu ani ja nechápem čo som napisala😀
@lavyrle 😀 😀 😀
no uz som na PC mam mobil nastaveny na spisovne slova a akonahle nieco zacnem pisat tak mi hlada slovicka vsak to asi poznate a potom z toho vznikne takyto chauz 😀
chcela som napisat ze som sa dala tesne po potrate vestit a dvaja vestci mi povedali ze uz som tehotna tak ja som dufala a testovala a prd nebola som tehu a niesom az do teraz a jedna mi zase povedala ze otehotniem az vroku 2013 tak teda cakam a cakam.Ale tiez ma upozornila ze to nemam skusat skor no to som si ani nepripustila lebo to bolo asi tak v aprili alebo v maji a do dalsieho roka sa mi to zdalo ako vecnost ale som ju aj tak neposluchla ale ako pisem tak ci tak sa nam nedarilo pocat tak uvidim teda na tento rok 😉
@laja77 je to tak - som si to dala spätne z tej nemeckej stránky vyrátať a všetky svoje deti ( aj anjelikov aj mojich dvoch chlapcov ) počala mimo jeho určených dní ... dokonca čo som si porovnávala termíny s FF kde si zapisujem grafy, tak 2x sme sa dokonca trafili do jeho termínov ale neotehotnela som z toho.
@denisa87 mne to vychadza, ze som 9DPO - dala by som ruku do ohna, ze ovu bola 25.12, ale nemam to nijak potvrdene. Z priznakov - ako prve ma zacali kazdym dnom viac a viac boliet prsia, mam taky vodavy vytok a tlaky v podbrusku ako ked je svalovka, ale teda u mna nema byt z coho a zaludok ako na vode, ale nie cely den - vacsinou len podvecer a vecer 😒 no mozno by sa to dalo cele zobrat aj ako PMS syndrom, ale nezda sa mi to - minuly cyklus ma urcite neboleli prsia - si pamatam, ze som to pisala 😀 a ty mas ake?
@lavyrle mas osobnu vesticu? 😀 ten vytok je fajn,v mudrom googli sa píše ze ked je po ovulacii vela výtoku (nech je akýkolvek len nesmie svrbet a pálit) tak to moze znacit tehu 😉 moze byt biely,zlty,ruzovy,priehladný akykolvek len ked je ho vela....
lavyrle ahoj, tak ja som na tom podobne ako ty 🙂 poslednú MS som mala 11.12.2012, takže som dnes 25 DC (ak to dobre rátam). S priateľom sme sa snažili celý mesiac, tak dúfam,že plodné dni sme trafili 😉
bolí ma dosť podbruško už asi týžden, akoby mala prísť MS, bradavky mám citlivé a dosť sa mi točí hlava v priebehu dňa. V noci nemôžem spávať, stále sa budím, čo sa mne nestáva 😅 no nič mi neostáva len počkať do budúceho týždňa 😠 no strašne moc dúfam,že mrcha nepríde....
@twistybaby ty koňo...to načo toľko tehu testov?
@twistybaby aj ja som si dnes objednala,20 testov odtialto,1mamatest a 1 digi clearblue 😀 😀 😀 v pondelok mi pridu,je dobre vediet ze nie iba ja som "maniacka " 😀 😀 😀
@denisa87 jaj, pockaj uz som 10DPO 😀 26,27,28,29,30,31,1,2,3,4. 10 🙂 my sa snazime prvy mesiac 😎 a vy?
@1aduliatko1 no presne take nejake pocity ako pred mrchou mam aj ja, aj zlostna som 😀 ale to vsetko mozu byt aj PMS priznaky, takze......ale co je cudne - tak uz dvaja ludia sa ma opytali ci nahodou nemam daku novinku - teda ci nie som tehotna 😕 no tak neviem ci som taka tucna alebo len tak skusaju alebo vyzeram inak? A jedna kamoska mi rovno povedala, ze som daka divna, lebo sa mi lesknu oci asi budem tehotna, ale nikto nevie, ze sa uz snazime
@somsa šak vieš ako mam maniu stale sa testovat 😀 to iste m urcite chyti aj buduci mesiac po ovulke tak som sa zasobila, na nete vyjde jedna krabicka mamatestu kde su dva testy vnutri iba 1,18€ co je neporovnatelne lacnejsie. za bazalny teplomer microlife som dala iba 5 € a za femibion iba 12€... tak porovnaj, v lekarni ma mamates vyjde 3,5, telomer na dve desatinne cisla v nasom meste v ziadnej lekarni nemali a femibion u nas stoji 15€.... 😉
@denisa87 a to ste si kde objednali??? Kolko to stalo? Aj ja chcem 😎 ale uz teraz musim testy zasivat a moj muz zas nasiel a uz sa usmieva ako mesiacik na hnoji, ze jeeeej, coze to tu zase mame?
@twistybaby
@denisa87 jasne,kazda sme taka,vsetky by sme testovali ako maniacky,len niektore to popieraju 😀 😀 😀 ja sa verejne priznavam 😀
@twistybaby no nekup to !!!! 😀 hod link. Pockam do utorka a objednam aj ja

@zlatat mimochodom ak by mal pan Jonas pravdu, tak vsetci sme boli pocati mimo plodne dni? Lebo tak som Vas pochopila, ze podla neho to musi byt mimo plodne dni. A ja tomu jednoducho z medicinskeho hladiska nemozem uverit 😕 , no co uz so mnou 😀