icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle ja som objednavala z DOC SIMON- internetová lekáren,su suverenne najlacnejsi,presla som vsetky na nete.... ;)

denisa87
4. jan 2013

@lavyrle mi uz rok,uz mame jedneho 3,5 rocneho certíka a chcela by som prenho sestricku 😉 posledne 3 mesiace sa snazime s ovu testami,dufam ze to vyslo,aj vám,drzim palce 😀

1aduliatko1
4. jan 2013

lavyrle no šak to, že tehu príznaku sú podobné ako PMS... mne aj môjmu partnerovi sa minulú noc snívalo, že som bola tehotná, tak dúfam,že áno 🙂 my tiež snažilkujeme iba prvý mesiac, a ešte som po vysadení HAK, tak nechcem sa moc na to spoliehať, pretože viem, že organizmus je úplne pomýlený... už len vydržať do toho budúceho týždna 🙂

denisa87
4. jan 2013

@lavyrle ja odtialto,a platila som 2,70 za 20 testov,platila som iba za postovne.lebo mamicka je zas tehotna a tak daruje,uz ich nepotrebuje a ostatne z www.najlekaren.eu

twistybaby
4. jan 2013

@somsa tehu testov som si objednala dokopy 10 krabiciek a v kazom su 2ks takze 20 je ich 😀 😀 😀

lavyrle
4. jan 2013

@denisa87 ja mam dvoch certov a tiez by sme radi sestricku nech ich da trosku do poriadku 🙂
@twistybaby diky, pozriem sa na to, ale radsej by som bola keby nebolo uz treba 🙂

laja77
4. jan 2013

@twistybaby 😨 😨 ja mam z Teba dost 😉

daniwaugh
4. jan 2013

@pingu1 nacosa ty testujes 23dc prosim ta? najskorej 26!!!!
@twistybaby no nechodim ked a hodinu napisete tri strany, nestiiiham :D
@bibinkaleo gratulacie 🙂
@fila82 ano cakam na jonasa 🙂
@dadli hehe jak to mas nastudovane 🙂 ale ano, presne ako si napisala :D

1aduliatko1
4. jan 2013

niektoré robíte riadne zásoby testov 😀 🙂

lavyrle
4. jan 2013

@bibinkaleo super - gratulujem !!!

laja77
4. jan 2013

@zlatat tak vidis, hlavu hore a ideme dalej, nam to vyjde, neboj 🙂

emka9
4. jan 2013

@daniwaugh super, tak idete na to, verim, ze sa zadari 🙂 aj my sa snazime dokolecka dokola 🙂)))

somsa
4. jan 2013

@twistybaby ja som si chcela ovu testy Predictor Fertility ale neviem sa rozhodnut...no a navyse po vianociach mam vybieleny učet :D

somsa
4. jan 2013

@mauerka @zlatat
tak a som z toho zase debil...dnes rano BT stale nizko ale teraz poobede ovu test negativny
- 14 a 15 DC bol pozitivny

...a teraz babo raď

twistybaby
4. jan 2013

@somsa tak mas dneska ovulacny den. 6-24 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste nastava ovulacia. vtedy prudko klesa aj teplota 😉

somsa
4. jan 2013

@twistybaby ale ja mam stale rovnaku teplotu..uz 3 dni

twistybaby
4. jan 2013

@twistybaby Ovu testy predictor fertility mam aj ja,okrem toho ze su sialene drahe ich mam pozitivne uz od zaciatku ovulacie a to som uz 14dpo... su asi velmi citlive... klasicke rapiclear mi ukazali presnejsie ako tieto kazetove

zlatat
4. jan 2013

@somsa je možné, že ovulka bude dnes a zajtra ti stúpne teplota ... moje testy sú tiež nejaké divné. Od MS do 10DC som mala čiarku ( ani silná ani slabá ), včera nič a teraz slabá čiaročka .... akoby mi včera klesol LH a od dnes začne pomalinky stúpať ...

zlatat
4. jan 2013

@twistybaby ja som zistial, že najlepšie sú s citlivosťo 25 - tie mi ukázali // iba krátko pred ovulkou a potom už nič - aspoň som v tom mala jasno.

somsa
4. jan 2013

@twistybaby kolko stoja rapiclear? lebo ja mam teraz len pepino z DMka ale mam prvy krat tak uvidim ci sa to bude zhodovat s BT..lebo boli neg. a teraz 14 15DC pozitivne a 16DC uz neg. ale aj tak sa mi zdaju dost drahe..tak dufam ze su aspon funkcne :D

twistybaby
4. jan 2013

@somsa rapiclear ako kde, u nas v lekarni sunpharma stoja 4,5 a je ich tam 5ks.... mala som aj woman secret ale tie mi neukzali ovulku vobec,to su smejdy....

@zlatat akej značky mas ovu testy???

twistybaby
4. jan 2013

@somsa tak s tou teplotou neviem,az tak sa do toho nevyznam... nepozivas graf na nete?

zlatat
4. jan 2013

@twistybaby neviem, poslala mi ich @mauerka majú citlivosť tuším 20

nikaniko
4. jan 2013

takže baby som ztoho nanic. prsícka pobolievaju mierne skor napetie vnych a biely hustý výtok este vetší. no hruza ale menzes som mala. som nanic. ten výtok je už dost

pingu1
4. jan 2013

@lavyrle daj, testni, som zvedava. ak ti vyde pozitivny, tak ja som tehu urcite neni.

mauerka
4. jan 2013

@twistybaby Ja sa z teba pos...riem 😀 - toť reakcia na foto 🙂

twistybaby
4. jan 2013

@mauerka Dakujem dakujem! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Kočky čo to? 😕 😕 ja mám hnedé špinenie, čo to znamená,nikdy predtym som to pred ms nemala! 😕 😲 je to normalne??? do ms mam este tri dni!!!!

pingu1
4. jan 2013

@twistybaby aj tebe sa uhniezduje? ja mam vzdy pred ms taky vytok. tento mesiac mam dost krvavy od ovulky, takze aj ja nechapem

mauerka
4. jan 2013

Letmo som vas docitala - baby blaznive 🙂 To bolo z lasky a s usmevom
Takze: 20tka citlivost na ovu je uplne postacujuca. Su aj 10tky, ale to mnohym ukazuje ciarku cely cyklus a je to matuce. Ja dnes 15.DC vcera slabucka ciarka /1.krat v tomto cykle/, dnes poobede - jasne pozitivny test, zajtra pocitam zase so slabou ciarkou a potom uz bielo. BT dnes este nizko, zajtra, pozajtra cakam vzostup.Takze z vlastnej skusenosti - tie testy funguju, zadrhel bude asi niekde inde.
Veronika, teraz su dve moznosti - bud ti zajtra vyskoci teplota, alebo zostane dole a udialo by sa presne to, o com sme sa bavili vcera - telo hormon na uvolnenie vaja vylucilo, ale - bud nebolo dostatocne dozrete ziadne vajko, alebo neprasklo, alebo... x pricin, preco ovula neprebehla. Verim, ze zajtra stupnes - min. 5 hodin spanku, merat v posteli,...ved vies. @somsa @zlatat