Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle no šak to, že tehu príznaku sú podobné ako PMS... mne aj môjmu partnerovi sa minulú noc snívalo, že som bola tehotná, tak dúfam,že áno 🙂 my tiež snažilkujeme iba prvý mesiac, a ešte som po vysadení HAK, tak nechcem sa moc na to spoliehať, pretože viem, že organizmus je úplne pomýlený... už len vydržať do toho budúceho týždna 🙂
@lavyrle ja odtialto,a platila som 2,70 za 20 testov,platila som iba za postovne.lebo mamicka je zas tehotna a tak daruje,uz ich nepotrebuje a ostatne z www.najlekaren.eu
@somsa tehu testov som si objednala dokopy 10 krabiciek a v kazom su 2ks takze 20 je ich 😀 😀 😀
@denisa87 ja mam dvoch certov a tiez by sme radi sestricku nech ich da trosku do poriadku 🙂
@twistybaby diky, pozriem sa na to, ale radsej by som bola keby nebolo uz treba 🙂
@twistybaby 😨 😨 ja mam z Teba dost 😉
@pingu1 nacosa ty testujes 23dc prosim ta? najskorej 26!!!!
@twistybaby no nechodim ked a hodinu napisete tri strany, nestiiiham :D
@bibinkaleo gratulacie 🙂
@fila82 ano cakam na jonasa 🙂
@dadli hehe jak to mas nastudovane 🙂 ale ano, presne ako si napisala :D
niektoré robíte riadne zásoby testov 😀 🙂
@bibinkaleo super - gratulujem !!!
@twistybaby ja som si chcela ovu testy Predictor Fertility ale neviem sa rozhodnut...no a navyse po vianociach mam vybieleny učet :D
@somsa tak mas dneska ovulacny den. 6-24 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste nastava ovulacia. vtedy prudko klesa aj teplota 😉
@twistybaby ale ja mam stale rovnaku teplotu..uz 3 dni
@twistybaby Ovu testy predictor fertility mam aj ja,okrem toho ze su sialene drahe ich mam pozitivne uz od zaciatku ovulacie a to som uz 14dpo... su asi velmi citlive... klasicke rapiclear mi ukazali presnejsie ako tieto kazetove
@twistybaby ja som zistial, že najlepšie sú s citlivosťo 25 - tie mi ukázali // iba krátko pred ovulkou a potom už nič - aspoň som v tom mala jasno.
@twistybaby kolko stoja rapiclear? lebo ja mam teraz len pepino z DMka ale mam prvy krat tak uvidim ci sa to bude zhodovat s BT..lebo boli neg. a teraz 14 15DC pozitivne a 16DC uz neg. ale aj tak sa mi zdaju dost drahe..tak dufam ze su aspon funkcne :D
@somsa tak s tou teplotou neviem,az tak sa do toho nevyznam... nepozivas graf na nete?
@twistybaby neviem, poslala mi ich @mauerka majú citlivosť tuším 20
takže baby som ztoho nanic. prsícka pobolievaju mierne skor napetie vnych a biely hustý výtok este vetší. no hruza ale menzes som mala. som nanic. ten výtok je už dost
@twistybaby Ja sa z teba pos...riem 😀 - toť reakcia na foto 🙂
@mauerka Dakujem dakujem! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kočky čo to? 😕 😕 ja mám hnedé špinenie, čo to znamená,nikdy predtym som to pred ms nemala! 😕 😲 je to normalne??? do ms mam este tri dni!!!!
@twistybaby aj tebe sa uhniezduje? ja mam vzdy pred ms taky vytok. tento mesiac mam dost krvavy od ovulky, takze aj ja nechapem
Letmo som vas docitala - baby blaznive 🙂 To bolo z lasky a s usmevom
Takze: 20tka citlivost na ovu je uplne postacujuca. Su aj 10tky, ale to mnohym ukazuje ciarku cely cyklus a je to matuce. Ja dnes 15.DC vcera slabucka ciarka /1.krat v tomto cykle/, dnes poobede - jasne pozitivny test, zajtra pocitam zase so slabou ciarkou a potom uz bielo. BT dnes este nizko, zajtra, pozajtra cakam vzostup.Takze z vlastnej skusenosti - tie testy funguju, zadrhel bude asi niekde inde.
Veronika, teraz su dve moznosti - bud ti zajtra vyskoci teplota, alebo zostane dole a udialo by sa presne to, o com sme sa bavili vcera - telo hormon na uvolnenie vaja vylucilo, ale - bud nebolo dostatocne dozrete ziadne vajko, alebo neprasklo, alebo... x pricin, preco ovula neprebehla. Verim, ze zajtra stupnes - min. 5 hodin spanku, merat v posteli,...ved vies. @somsa @zlatat

@lavyrle ja som objednavala z DOC SIMON- internetová lekáren,su suverenne najlacnejsi,presla som vsetky na nete.... ;)