Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@pingu1 nie mne sa nemože nič uhniezdovat,ja som 13 alebo 14 DPO .... 😕
@mauerka nizky progesteron??? nestras!!!! ☹
@twistybaby Kedze viem, ze si stresman 🙂 tak som do zatvorky alibisticky napisala aj to, co som napisala
@mauerka ja som to pochopila 😉 ale teoreticky ten progesteron neni dobre mat nizky,tak predsa neotehotniem ?!?!?!?
Ja som dnes bola na take "moderne" vysetrenie na kvantovom rezonančnom magnetickom analyzátore - 38 zdravotných správ a 261 analýz zdravia...
No a to som si o sebe myslela, ze ako zdravo zijem! Vyhodilo mi to par veci /hlavne cievny system/, takze som nechala v lekarni 100€ ☹ Boze, peniaze hybu svetom!
@twistybaby Progesteron tiez stupa a klesa pocas cyklu, v tvojom pripade by si ho teraz mala mat vela /vzhladom na DC/, ale nestresuj, pamataj, nemusi to byt z toho
baby, ja si vas asi ani nemozem citat, co tu pisete, lebo uz aj prsia ma zacali boliet, vytok mam tiez 😀 😀 😀 to na mna prenasate, ci co? 😅
BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, prisli mi vysledky z HEMATKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.....som zdrava ako repa 🙂 🙂
A pan primar mi odkazuje, ze podla doterajsich znalosti antitromboticka profylazia v gravidite zeny po dvoch vcasnych potratoch bez zistenia trombofilneho stavu neovplyvnuje vysledok tehoetnosti a preto nie je indikovana 😀 to na margo toho, ze som sa pytala na preventivne uzivanie anopyrinu - ze som o tom citala na nete, ze to tak robia v zahranici 😎 inak primar je 40tnik, ziadny starigan. Juj, tesiiiiiiiiiiiiiiim sa a ak by som bola tehotna - tak tento zdrap papiera akoby mi to mal "povolit" - asi mi nerozumiete. Sibe mi
btw, kde ste vsetky, ked som tu? Vratim sa sem za dve hodinky a zase ma budu cakat 3 strany na citanie 😎
@laja77 ja som tu ja vas citam 😉
no kde su vsetky ked ja sa tesim z vysledkov???
@laja77
A tu moju krv skumali az v BA 😅 pre tych znalejsich tejto problematiky V-Leiden nepritomny, faktor Prothrombin nepritomny, , ziadna trombofilna mutacia nepritomna, antifosfolipidove protilatky nezistene.....vsetky vysledky v norme, jedine co pozeram tak fibrinogen je norma 1.5-3.5 a ja mam 3.56 - pritom je hviezdicka, ale zaver je taky ako som napisala. Tak uz nejdem riesit. Bala som sa toho, kedze vsade baby pisu, ze ak toto zacnu vysetrovat tak kazdej druhej daco zistia 😒
@laja77 kočky,ale uprimne,aka je pravdepodobnost ze by som cisto teoreticky mohla byt tehu ked mam BT 36,63 rano, hnede spinenie ale negativny test ked som uz 13DPO? ??? asi nulova ze??? to uz by mi test ukazal.... ☹
@lavyrle a k čomu sluzia tie vysledky? preco ti ich robili tie testy? kôli tomu potratu?
Ja váš čítam ale pc mám obsadený malým a cez mobil píšem kraviny🙂
@twistybaby kt.si dc?
@twistybaby no oni nechceli, ale ja som si to nejako vybojovala. Pisali sme si o tom so zlatat a este dalsimi babami - aj jej zistili problemy so zrazanlivostou. V podstate mozu byt vrodene - tie sa nas netykaju, lebo uz mame deti a ziskane. Vznikaju tromby a tie nedovolia vyzivovat plod a ten odumiera, avsak su to velmi narocne testy a tak sa robia az po 3.potrate. No, lenze ja som mala 1, potom dve deti a potom druhy a to sa pocita ako keby som mala len jeden. Ale tak uz mam srdce na mieste 🙂 moj gyndos o tom ani nevie. Ten mi povedal, ze som uplne ok, mam chvilu pockat a prist az tehotna a nemam nic riesit
@twistybaby vies, tak ja neviem co by som Ti k tomu napisala, lebo ja BT nemeriam a nemam skusenosti ani s tym spinenim pred mens. 😖 , ale aj na testoch pisu, ze testovat treba az v den ocakavanej MS 😎 , ale tak ja viem, ze to je tazke vydrzat 😕
a pozeram ine tabulky tak tam je uz fibrinogen 1,8 - 3,6 g/L...tak som v norme 🙂 🙂 Boze, teraz uz len otehotniet a uz verim, ze to bola len nahoda
@twistybaby ja som citala aj baby, ktorym tehu test ukazal tehu v 8tt 😕 ta BT je stale rovnaka? Lenze nevies aka bola pred ovu?
@vejvass ja mam 38 dnovy cyklus asi tento mesiac (kazdy mesiac inak) a momentalne som 35 DC a 13 dni po ovulacii....
@twistybaby ved sme na to skoro rovnako. Ja 10DPO 🙂 🙂 podla mna test vobec nemusi byt pozit, lebo ty to mas cele inak a dolezita je ta lutealna faza, nie?

@twistybaby Bud ti pride skor ms alebo nizky progesteron /alebo aj nic 🙂 /