icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle pred ovu neviem,ale teraz posledne dni to bolo tak ze 36,43 predvcerom, vcera 36,54, a dnes 36,63...

lavyrle
4. jan 2013

@twistybaby no a keby sla ms tak by to klesalo, nie?

twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle ved ano... ale uz sa mi chce plakat z toho aka som unavena skumanim sa a cakanim.... proste bud nech hned a zaraz doju kramy alebo nech je test konecne pozitivny ale nech si uz to telo dokelu vyberie uz ma to nebavi!!! nechapem to hnede spinenie a nechapem tu teplotu!!!!!

twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle no teoreticky ano ale ved na tehu je to malo tych 36,63

vejvass
4. jan 2013

@twistybaby už si si robila test už by mohol ukázať ducha aj ked hcg stúpa u každej inak🙂ja tehu nebudem lebo nič necítim iba v tedy ked vás čítam😉

lavyrle
4. jan 2013

@twistybaby nejde o vysku, ale o to ci to klesa, stupa atd

vejvass
4. jan 2013

@lavyrle tehu test máš negatívny

lavyrle
4. jan 2013

@vejvass to si asi chcela napisat
@twistybaby 😉

vejvass
4. jan 2013

@lavyrle na test sa pýtam teba🙂

twistybaby
4. jan 2013

@vejvass robila som si,je negativny....

@lavyrle tak stupa,ale len malicko... a k tomu ten hnedy vytok,no nezda sa mi to 😒

lavyrle
4. jan 2013

@vejvass mna? Ja som si este nerobila. Skusim zajtra, ale ja mam mat ms az 9.1

@twistybaby no v podstate by mala klesat ak by to spinenie bol nastup ms......

lavyrle
4. jan 2013

Inak ja citim ako mrchove bolesti - neviem, neviem, ale asi pride ta potvora 😒

twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle dokelu ja som z toho jeleň!!!!! preco mi to ta priroda robi taketo komplikovane???? ☹ zajtra si zmerám a ak stupne tak uz neviem....

twistybaby
4. jan 2013

@lavyrle vies ze take bolesti su aj pri tehu tak co dávaš 😉

vejvass
4. jan 2013

@twistybaby teraz naposledy ked som bola tehu tak som mala hnedý výtok uvidíš či príde mrcha ja som spinila asi 4 dni v čase kedy mala nastúpiť mrcha

twistybaby
4. jan 2013

@vejvass a mala si uz vtedy pozitívny test?

zlatat
4. jan 2013

@mauerka hmm, mne vyšli dve čiarky aj tesne po MS akurát včera prvýkrát som mala bielo a dnes slabú čiarku, takže tipujem, že o 1-2 dni bude pozit. test ( dnes som 12DC ) ... hoci som tajne dúfala, že ovulka bude zajtra ale tak smola, budem rada, keď bude v pondelok a tým pádom ani spermijky už neprežijú toľko dní 😢 No nevadí, aspoň si odsledujem, ako sa bude moje telo správať po ovulke a tesne pred MS, či tiež budem mať také isté príznaky ako posledné dva cykly.

zlatat
4. jan 2013

@lavyrle nemusí, také bolesti som mala pred každým tehu ... teda ešte predtým ako som si našla //

vejvass
4. jan 2013

@lavyrle čiže za 5 dni a cyklus máš 28dnovy ak áno tiež duch by mohol byť už ale radšej počkať aby nebolo sklamanie nechápem niektoré baby píšu že im test ukázal až v 7-8tt to už ako?tak dlho testovať a nič

vejvass
4. jan 2013

@twistybaby neviem ja som si myslela že som mala mrchu bolo to presne na vianoce tak som mala zhon ale cca hneď za týždeň som už mala tusaka a čiarky už boli ale potom v 13 tt som mala ma:-/

laja77
4. jan 2013

@lavyrle jaaaj, tak ja som aka zvedava, ze aky bude Tvoj vysledok testu 🙂 sa neviem dockat skoro ako na Vianoce 😀

daniwaugh
4. jan 2013

za dve hodky tri strany, vzdavam to...

vejvass
4. jan 2013

No baby idem pozerať telku a dúfam že nenapisete 10 strán😉

twistybaby
4. jan 2013

@vejvass och to mi je luto.... no nic ja pockam ked nic tak buduci mesiac,snad to vyjde a nebudme v snazilkach 5 rokov 😒

laja77
4. jan 2013

@daniwaugh som hovorila babam nech pisu vtedy ked som tu, lebo potom kto ma tie 3-4 strany citat 😀

vejvass
4. jan 2013

@daniwaugh 🙂 už sa teším aj ja koľko popisete😉

twistybaby
4. jan 2013

@daniwaugh nic si z toho nerob,nic podstatne sa tu neudialo. @lavyrle ma dobre vyseldky z nejakych novych testov - janeviem čo to je ale proste su dobre co je super , ja spiním a neviem prečo, @zlatat bude mat o 2 dni ovulku a je sklaman ze to je uz neskoro lebo jej tolko sportovci nevydrzia, a inak za tie tri strany nic nove.... len sa dotahujeme 😀

laja77
4. jan 2013

@twistybaby
@daniwaugh este twisty zabudla napisat, ze ma slusnu zasobu tehu testov a mozno ich uz ani nebude potrebovat 🙂

twistybaby
4. jan 2013

@laja77 to silno pochybujem podla mna sa mi velice silno zidu este.... jaaaj ano,no to treba pozriet foto zo strany 161 @daniwaugh....

lavyrle
4. jan 2013

@twistybaby lebo chcem, aby ste ma utesovali 😀 😀 😀 😝 ale nie....co ja uz viem.....ja uz nic neviem, chcem, aby bol utorok 🙂
@zlatat no bodaj by 😉
@vejvass no ved mohol by byt duch, ale nemusi a tak nechcem stresovat...dnes vecer idem na taku babsku oslavu k susede, to mi prejde cas a rano otestujem