Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@somsa jaj ahááá tak takto 😀 to uz je ina vec 😀 😀 😀
ja uz stracam prehlad kedy mam ovu a kedy nie. jeden mesiac ma soplove vytoky silne jak svina a dalsi mesiac skoro nic...
@lavyrle velmi sa s tebou tesim a pevne verim ze tento mesiac to vyjde 🙂
@twistybaby nic nestresuj mas dobre teploty a verim ze to pojde k dobremu!!!
inac ja som sa teplejsoe obliekala a davala si aj teple kupele aby bolo telo teplucke- neviem preco som mala pocit ze to babetku pomoze 🙂
no ale ja som bola taka zimomriva a niekedy ma to este chyti a idem do super teplej sprchy 🙂.
@tatanka1 no este keby tie testy neboli furt snehobiele tak by to aj bolo fajn nie? 😒
@twistybaby ja po mojich posledných 3 tehu by som chcela už aj bábo - keby to tak šlo, že jeden deň bude počaté a raz-dva už bude pôrod - nie 9 mesiacov strachu, či bude všetko OK, či sa nezopakuje to čo bolo,.... ochhh
@zlatat ja viem, ty si si toho prezila naozaj asi vela.... nikdy by som nechcla zazit nieco take, je mi jasne ze by si prijala rovno babo.ale keby bolo tehu bez problemov tak by to bolo krasne....
@twistybaby júj tak to áno ... ale ja sa strašne bojím, že zase budem taká ustráchaná, a bábo to bude cítiť a zase odíde ☹ ... och, zase mám nejaké divné nálady - asi preto, že som tu sama, v telke nič nejde 😒 no na druhej strane by som už aj hneď chcela byť tehu ... nevšímajte si tie moje výlevy, mňa to o chvíľu prejde
nevydržala som a robila si test ako vždy negativny ☹
nerozumiem tomu ale ten hnedy vytok to bolo fakt cudne....asi na jednu intimku a potom to prestalo a teraz uz nic...uvidim zajtra co bude.... 😕
@giuska aaach jaj! tak vitaj v klube nedočkavých.... 🙂
@zlatat precitaj si knihu, zapni si DVD alebo štrikuj či lušti krizovku.... niečim sa zamestnaj lebo skoncis s depkou 🙂 🙂 hlavu hore slniečko ešte zasvieti 😉
ako povedal niekto mudry tu na MK, nemôžeš sa bát,musíš sa tešit a verit že bude zdrave,krasne a donosené 😉 zle myslienky plodia zle veci 😉
@twistybaby je to hrozneee to čakanie 😖 už nech to mam potvrdene a budem mat pokoj na duši.ale vždy ked si spravym test a je negativny nemam naladu na nič 😢
@giuska presne ako keby som o sebe citala.ja dnes 13 dpo a furt negativ.... uz ani nic necakam....
@twistybaby ja ešte 10dni do ms ale prestavam tomu verit aj ked mam naznaky tehu moc tomu neverim nevadi rok je dlhy budem skakat na mileho furt len dnes nemam naladu ten test všetko pokazi
@twistybaby idem, radšej haji tak sa majte moje snažilky 😝
@giuska hlavu hore moja,este je skoro na nejaké závery, vôbec neries. pri provom synovi som mala slabulinku druhu ciarku rano ked mi 2 týždne meškala mrcha... ja sa stale tým utešujem.... 😉
@twistybaby áno, máš pravdu - občas ťa budem potrebovať, aby si mi to pripomenula ♥
@zlatat budem tu 😉

neviem či to niekoho zaujima ale dnes 16DC už neg. ovu test a hlien hustý biely