Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Tak ja som prisla z babskej oslavy u susedy - podozvedala som sa kopec pikosiek a dala som si jeden pohar vynikajuceho cerveneho vina - tak ak po nom do rana nepride ms - tak som tehotna 🙂 a aspon som prisla na ine myslienky, lebo naozaj uz myslim len na to
@zlatat veru - @twistybaby ma pravdu - sila myslienok je nekonecna, skus si zohnat knihu "TAJOMSTVO" myslim, ze tak sa vola. Ja ked som precitala, zostala som ako zhypnotizovana. To na co myslis, pritahujes. Ak sa bojis, ze babatko odide - tak odide, lebo na to myslis. Takze vsetko musis aj v hlave orientovat pozitivne a ono sa to stane 😉 ja si fakt teraz povinne kazdy vecer predstavujem ako som porodila dceru, ako ju vozim v kociku a tak 😎no nie som sibnuta, proste si chcem vsugerovat, ze bude a hotovo
@giuska no moja zlata, ved tebe nemoze byt nic vidno este. Nechaj pekne nas, ktore stojime v rade pred tebou nech si uzijeme svoju chvilku testovania 😝az potom ides na rad, tak sa nepredbiehaj
dakujem ...zatial ale neverim ...idem zajtra hned do lekarne a vykupim vsetky testy.. uvidime ci bude ciarocka silniet....
@somsa Tesim sa, ze som mohla troskou prispiet k tomuto pocitu 🙂 Vydrz este do toho aprila /jasne, ze nie na dovci/ nech mas s cim porovnat. A este som rada, ze tu pribudne snazilka, ktora ma jasno vo veciach okolo ovu, testovania... NIEZE SA NIEKEDY DEN PO PLODENI SPYTAS, CI UZ MOZES TESTOVAT! 🙂
@somsa Jaj, tak ja som to pochopila, ze v aprili, teraz uz chapem, ze vtedy sa zacnete snazit. Ak je to tak, dovol, aby som ta trochu "nahlodala". Ja osobne by som sla na letecku dovolenku radsej /ak uz/ PO 3 mesiaci t. Hoci uz s bruskom, ale radsej tak. Ved vies - riziko potratov v prvych 3 mesiacoch je podstatne vyssie ako neskor.
@mauerka ja som nad tym aj uvazovala tiez ale chcem este v marci skocik ku dokymu a popytat sa ho a ak mi povie ze radsej nie tak pockam az na dovolenku alebo tak nejak lebo skor ako v aprili nechcem lebo to by sa drobatko narodilo pred januarom a v januari mam posledne skuskove tak by som to rada doklepat a potom sa drobcovi venovat a pomaly sa na statnice pripravovat...lebo na tie mozem potom ist uz aj v auguste ak nebudem stihat ale tak skusky a semester chcem mat uz urobeny ...heh..tie moje plány..a uplne nepredpokladam ze by sa nam hned na prvy sup v aprili podarilo
ja som si nasla duchaaaa. ale po pol hodke. mam testnut esteraz?
a testla som zas a je tam dalsiiiiiiiiiii
@pingu1 ja som testla a niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic 😖 ale ja som to vyhodila po par minutach - teda pozerala som to po troch ako je v navode. Mam RapiClear. Inak BT zas vyssia 36,9, dnes 25DC, ale to nie je celkom iste - vobec neviem ako to mam pocitat, kedze vtedy som zacala spinit a az o dva dni a to je 13.12 som zacala riadne krvacat. No ja to pocitam aj s tym spinenim. Tak neviem - uvidime 🙂
A tebe gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!!!!!!! To je super ! Uz, ked je tam duch, tak je to tam
@lavyrle aj mne sa veľakrát snívalo, že som sa prechádzala s kočíkom, že som šla k našej Dr. a ona dcérke prepichovala ušká na náušničky, dnes sa mi snívalo, že som bola u Dr. a som jej hovorila, že som dosť proti očkovaniu, že nechcem, aby malú očkovala a sme to predebatovali ... to všetko vo sne ... takže pomalinky sa aj ja dopracovávam k tomu o čom hovoríte s @tatanka
Mám kdesi uložený link na dokument Secret ... ešte som všetky diely nevidela - myslíš na to isté?
Inak testovala si asi ešte skoro, inak MS sa počítam prvým dňom, kedy sa spustí krvácanie - nie špinením ... špinenie sa nepočíta ako začiatok MS
@lavyrle testovala si sa skoroto nic neznamena,testuj az ked ti bude meskat...a teplota stupa,to je dobre,ona nesmie klesnut tak ako u mna dnes rano- to je uz definitivne ze som mala z 36,68 dnes len 36,34.... teta z ameriky asi zavita uz dnes.... akurat mame rodinnu oslavu ako kazdy rok tak to bude "super".....
takze ja zacinam nanovo... bodaj by boli tie kramy -ked dojdu- iba 5dni.... ☹
@pingu1 supeer!!! drzime palce aby silnela ciarocka!!! 😉
@twistybaby este citam na nete, ze najpresnejsie su tie testy co si ty kupila - mamatest a nie tie co mam ja 😒 ale kaslem na to, ved je to jedno - bud som tehotna alebo nie som a coskoro sa to dozviem ci s testom ci bez neho 🙂 🙂
@pingu1 juj, ale s tebou sa velmi tesim !!!!! To je super, ze dalsia tehulka - to nam dava motivaciu 🙂 a nie, ze sa zabudnes v septembrovkach 😉
@lavyrle to by uz boli pre @pingu1 oktobrovky myslim....
ano na mamatesty su same dobre ohlasy preto som si ich kupila...u nas v 3 lekarnach v meste ich nedostat vobec a v dalsich 2 su take drahe ze tu cenu si cez net kupim 3 krabicky.... preto som ich kupila takto a v predstihu....
a viete co? aspon pre mna pozitivna sprava ze vcera vecer som uz nemala jasno pozitivny ovu test.... ta druha ciarka tam stale je ale je badatelnejsie slabsia co sa mi nesmierne ulavilo....
och privolajte na mna niekto menzes nech uz to mam zasebou prosim ! 😒

@zlatat neboj sa nic vsetko co bolo pust za hlavu nech v minulosti. Ty musis pripravit pre nove babo seba - srdce, hlavu , mysel. Uvidis ze ono pride a bude u teba v brusku stastne, ale musis vsetko zle a stare nech minulosti.
Dnes je novy den a zajtra bude tiez a su tu pripravene uzasne veci aj pre teba. Tak si nekaz novy radostn den starymi starostami. Mala si to tazke a muselo to boliet. Ale teraz je novy den nove tehu a novy cas a nova radost!!!