icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
5. jan 2013

@lavyrle podstatne je ze nemas testovat kym nezacne meskat mrcha najlepsie aspon 2 dni po tom.... vravela som tu uz vcera ze môj maly bol splodený normálne v polke cyklu na ovuláciu a test bol prvy krat slabulinko pozitývny az ked mi 20 týždne meškali krámy!!!! tak no stress, zabudni ze chces byt tehu,chod upratovat alebo zober deti na výlet a vyhod to z hlavy.spomen si az ked bude treba testovat 😉

vejvass
5. jan 2013

@zlatat ahoj nepozerala si či sa tí zhoduje ten výpočet s tou stránkou?

zlatat
5. jan 2013

@vejvass zhoduje

zlatat
5. jan 2013

hihi práve som si objednala FOlgravid ( lebo už mi pomaly končí listovka ) a 7 ks Mamatestov 2v1 😀 😀 😀

vejvass
5. jan 2013

@zlatat koľko ťa to vyšlo a odkiaľ si objednávala😉

vejvass
5. jan 2013

@zlatat takže mne by ani jonáš nepomohol lebo ak sa to zhoduje tak my to už dlhšie skúšame podľa tej stránky a nedarí sa ale skúsim snazilkovat deň pred dátumom

lavyrle
5. jan 2013

@twistybaby neboli 😉 ak nam to s pingu vyslo tak TP vychadza na 18-19.9 🙂

laja77
5. jan 2013

@lavyrle si ma nahlodala a mne cisto teoreticky vychádza 25.9.:-)

tatanka1
5. jan 2013

@pingu velka gratulka!!! a pekne tu s nami ostan 🙂. tu je super partia 🙂. ja so. sa sice prihlasila k augustovkam ale aj tak tam nechodim. nie je to take ako tu 🙂

twistybaby
5. jan 2013

@lavyrle jaaaaj ano prepac teraz som si vsimla ze september podla tabulky ,sorry 🙂

zlatat
5. jan 2013

@vejvass docsimon.sk ... kedysi som od nich objednávala ale potom jeden čas mali výpadok mamatestov a teraz ich majú zase za bezkonkurenčnú cenu 😅 😅
Ono treba skúšať 1-2 dni pred tým dátumom, tak možno preto vám to nevychádzalo ... ale ja som si dala aj spätný výpočet a 2x sme sa do toho termínu trafili a neotehotnela som vtedy

pingu1
5. jan 2013

juj baby, to tie lacaky boli pozitivne, ale teraz som si este kupila taky, co len ocikam. som zvedava. dnes ma mm narodky, kupila som take tricko 50 velkost a chcem mu to dat. len aby tam nieco bolo

zlatat
5. jan 2013

@tatanka1 no veď to by bolo, keby nám tu všetky tehuľky odišli ... kto by nám tu posielal tehu vírusíky aby sme sa nakazili 😅

twistybaby
5. jan 2013

@pingu1 drzim palce! len cikaj cikaj 😀 a je to 10tkový ten test?

zlatat
5. jan 2013

@vejvass 11,90 za 7 kusov mamatestov 2v1

somsa
5. jan 2013

@pingu1 ale ked si mala rano ducha tak naobed urcite nebude silnejsia...nestresuuuj..testni az v pondelok rano

somsa
5. jan 2013

@zlatat no ale to postovneeee

twistybaby
5. jan 2013

@somsa aj tak sa to stale oplati..jeden test je v priemere o dve eura lacnejsi ako v lekarni. postovne je 5,5 a ked si vyrátas 7 testov x 2€ tak ti vyjde 14€ a to je ovela viac ako postovne 😉

zlatat
5. jan 2013

@somsa ale aj tak sa ti to oplatí ... ja som minule za 1 test v lekárni ( mimochodom horko-ťažko som ho u nás zohnala ) platila vyše 3 € - takže to bolo cca o 2 € viac na 1 teste x 7 ... už je to hneď 14€

zlatat
5. jan 2013

@twistybaby jéj rovnako sme to vyrátali 😀 😀 len ty si bola rýchlejšia a ja som si rvoj príspevok nevšimla 😀

twistybaby
5. jan 2013

@zlatat no aspon vidno že nekecáme 😀 😀 😀

zlatat
5. jan 2013

@somsa a to ja do lekárne ešte musím ísť autom cca 12 km, takže aj benzín miniem

twistybaby
5. jan 2013

@zlatat ja to mam do lekarne 6 km tam a 6 naspät takze podobne 😉

sharmana
5. jan 2013

@somsa ahojky, ja síce ešte nesnažilkujem, ale plánujeme v lete 2013 začať... inak s tým testom, ja som si robila pri prvom dieťati rapid test ráno, bolo to den pred očakávanou ms a bola tam slabá druhá čiarka a poobede som si spravila mamatest a riadne kolaje, takže je to asi individuálne.. 🙂

twistybaby
5. jan 2013

@zlatat vidim že si z galantskeho okresu tak sme na tom skoro rovnako 😉

lavyrle
5. jan 2013

@pingu1 ziadny stres, bola tam ciarka - uz bude len silniet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mauerka
5. jan 2013

Tak ja mam tento cyklus definitivne posunutu ovu o 2 dni, tym padom bude aj cyklus kratsi.
Vcera jasne pozit. ovu test /15DC/, dnes naobed uz negativny a zaroven nastupili dost vyrazne ovu bolesti, takze dnes /16DC/ som jasna 🙂

@lavyrle Verim tym vasim bojovnikom, ved vies... takze pondelok rano

somsa
5. jan 2013

@daniwaugh
@zlatat
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
Tuto stranku ste skusali? inak nam vychadza taka zhoda ze by sme vooobec nemali byt spolu :D

zlatat
5. jan 2013

@somsa podľa tohto mi koncom mesiaca vychádza chalan a podľa Jonáša dievča
Ale dala som si to spätne a podľa neho sme mali mať dievčatko ( náš posledný anjelik ) a bol to chlapček

zlatat
5. jan 2013

@mauerka aj ja budem mať posunutú ovulku, ale tým pádom bude cyklus o čosi dlhší ... ja tipujem, že ovulka bude na 15DC v pondelok alebo v utorok na 16DC ... takže naši bojovníci nemajú šancu prežiť ☹