Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby no ja do GA mám asi 8 km ale častejšie chodím do Šale - to je tých cca 12 km
@zlatat no z galantskeho okresu mam manzela ja som zo seneckeho okresu.... z manzelovho rodneho domu cize od svokrovcov je to asi 20km.... asi si z opacneho konca galantskeho okresu predpokladam 🙂
no uz sa to tu rozbieha 🙂
som si lahka na chvilu po vareni a nakupe. este chcem ist s detmi von na hodinku a potom upratat detsku... vytriedit hracky 😖
@laja77 no ved aj ja som sa to uz docitala, ale nechcem sa utesovat zlym testom 😖
@tatanka1
@zlatat
@laja77 vsak vyckam, nic ine mi nezostava 😒 je fakt, ze sa nadalej citim tehotne. Keby som nezazila 4 tehu tak by som pochybovala, ale nechce sa mi verit, ze by som to nedokazala rozoznat, aj ked vieme asi vsetky, ze aj hormony a aj ta tuzba byt tehu dokazu divy....no a tiez priznaky sa az moc prelinaju s tymi mrchovymi....ale zas tak skoro? A ta teplota? No som nachylna verit nadalej tomu, ze som tehu 🙂
Inak citam, ze rapiclear je najhorsi z testov, ze ukaze najskor v den meskania mrchy a casto neukaze ani vtedy, ked je zena tehu 😒 a ja musim mat prave rapiclear 😠 kde ste kto?
@zoyuska no tak to je takto asi aj u nás ...už viem prečo stále nemôžem otehotnieť...bývame so svokrovcami...🙂..a do toho manželíkovi zistili nejaký zápal..teraz v pondelok ide na kontrolu..tak snád už bude všetko v poriadku a už sa nám to tento rok podarí...snažíme sa od augusta 2011
@zlatat pocitala som zaciatok ms, ked som zacala spinit....ak by som to mala pocitat od zacatia riadneho krvacania tak potom mi pride teraz mrcha az v stredu 😖 som pisala, ze som to mala dako divne - nie a nie sa spustit a ten 26denny cyklus sa predlzil na 28denny
@daniwaugh no nic, po 3 minutach som ho vyhodila. Na prd je to. Nevyzera to velmi slubne

@twistybaby aj ty? 😅