icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
5. jan 2013

@twistybaby aj ty? 😅

zlatat
5. jan 2013

@twistybaby no ja do GA mám asi 8 km ale častejšie chodím do Šale - to je tých cca 12 km

somsa
Odpoveď bola odstránená
giuska
5. jan 2013

@lavyrle dobreeeeeeeeeeee dam sa do kludu 😀 tak ja za 9 dni moooožem? 😀

twistybaby
5. jan 2013

@zlatat no z galantskeho okresu mam manzela ja som zo seneckeho okresu.... z manzelovho rodneho domu cize od svokrovcov je to asi 20km.... asi si z opacneho konca galantskeho okresu predpokladam 🙂

tatanka1
5. jan 2013

no uz sa to tu rozbieha 🙂

tatanka1
5. jan 2013

som si lahka na chvilu po vareni a nakupe. este chcem ist s detmi von na hodinku a potom upratat detsku... vytriedit hracky 😖

lavyrle
5. jan 2013

@tatanka1 no bodaj by 😕 ja zacinam stracat nadej. Mohol tam byt aspon naznak 😒

laja77
5. jan 2013

@lavyrle kasli na to, dobre vies, ze nic nie je stratene . A len tak mimochodom, kdesi som tu ciatala ze Rapiclear nie je dobry test 🙂 , ale to nie je moja skusenost, len viem, ze som to tu niekde videla 🙂 . Len pekne cakaj a ver v pozitivny vysledok

zlatat
5. jan 2013

@lavyrle
@laja77 mne Rapiclear nikdy takto skoro neukázal dušíka, vždy max. v deň očakávanej MS

tatanka1
5. jan 2013

@lavyrle moja vyckaj teda do stredy pekne ked mas dostat MS a potom testuj. Do vtedy na to nemysli a venuj sa cinnostiam ktore ta bavia a rozptylia 😉
nesmies takto stresovat ved to babo vylakas 🙂.

lavyrle
5. jan 2013

@laja77 no ved aj ja som sa to uz docitala, ale nechcem sa utesovat zlym testom 😖

@tatanka1
@zlatat
@laja77 vsak vyckam, nic ine mi nezostava 😒 je fakt, ze sa nadalej citim tehotne. Keby som nezazila 4 tehu tak by som pochybovala, ale nechce sa mi verit, ze by som to nedokazala rozoznat, aj ked vieme asi vsetky, ze aj hormony a aj ta tuzba byt tehu dokazu divy....no a tiez priznaky sa az moc prelinaju s tymi mrchovymi....ale zas tak skoro? A ta teplota? No som nachylna verit nadalej tomu, ze som tehu 🙂

zlatat
5. jan 2013

@lavyrle pamätáš sa ako si mi nechcela veriť, že tak skoro som cítila tehu príznaky? Ja som dokonca aj nevoľnosti mala pred očakávanou MS a raz dokonca aj zvracala, čo som fakt nemala z čoho - len žiaľ, asi sa to neudržalo ... takže kľudne môžeš mať takto skoro tehu príznaky

lavyrle
5. jan 2013

@zlatat ved prave, ze priznaky zacali skoro na mrchu - mrchove zacinaju tak dva-tri dni pred a tieto mi zacali asi tyzden po ovu

zlatat
5. jan 2013

@lavyrle no veď aj u mňa ... 6-7 DPo to začalo a na mrchu je to až veľmi skoro. Práve preto som presvedčená, že sa šošovička neudržala a odišla s MS - no veď teraz si to budem vedieť porovnať, lebo žiaľ tento cyklus nesnažilkujeme

lavyrle
5. jan 2013

@zlatat a kedy sa muzik vrati?

lavyrle
5. jan 2013

@zlatat a ozaj ten vytok uz je uplne biely a hustejsi

lavyrle
5. jan 2013

@pingu1 kasli uz na testy. Ja si myslim, ze ty sa uz len tes a pestuj si fazulku v brusku !!!!!! 🙂 🙂 ja , ked som objavila // tak uz sim nikdy potom netestovala. Na co? 😉

lavyrle
5. jan 2013

@tatanka1 a uz si bola u lekara? Ci az 9.1? Tento datum sa mi mari 🙂

lavyrle
5. jan 2013

Inak citam, ze rapiclear je najhorsi z testov, ze ukaze najskor v den meskania mrchy a casto neukaze ani vtedy, ked je zena tehu 😒 a ja musim mat prave rapiclear 😠 kde ste kto?

tatanka1
5. jan 2013

@lavyrle nie nebola 🙂 presne az 9.1. idem 🙂 a to uz budem v polke 9. tt 🙂 tak sa tesakujem

tatanka1
5. jan 2013

@lavyrle uvidis ze to uz bude pozitivne len vyckaj na spravny cas 🙂

zlatat
5. jan 2013

@lavyrle o týždeň

lavyrle
5. jan 2013

@tatanka1 a to je kedy teda? V pondelok? Skusim...ak ma prist mrcha v utorok alebo stredu tak uz by tam nieco mohlo byt

veeeron
5. jan 2013

@zoyuska no tak to je takto asi aj u nás ...už viem prečo stále nemôžem otehotnieť...bývame so svokrovcami...🙂..a do toho manželíkovi zistili nejaký zápal..teraz v pondelok ide na kontrolu..tak snád už bude všetko v poriadku a už sa nám to tento rok podarí...snažíme sa od augusta 2011

zlatat
5. jan 2013

@lavyrle počítala si si začiatok MS v čase, kedy sa spustilo krvácanie?

daniwaugh
5. jan 2013

@lavyrle ako sme na tom? myslela som ze cez vikend testujes? teraz sme dosli a horim nedockavostou!!!!!!!!!!!

daniwaugh
5. jan 2013

@lavyrle jaj tak som precitala.. aaaaaaaaaa mrchavy test mas! uplne ze nic tam???

lavyrle
5. jan 2013

@zlatat pocitala som zaciatok ms, ked som zacala spinit....ak by som to mala pocitat od zacatia riadneho krvacania tak potom mi pride teraz mrcha az v stredu 😖 som pisala, ze som to mala dako divne - nie a nie sa spustit a ten 26denny cyklus sa predlzil na 28denny

@daniwaugh no nic, po 3 minutach som ho vyhodila. Na prd je to. Nevyzera to velmi slubne

tatanka1
5. jan 2013

@lavyrle testuj az. v stredu! pockaj do vtedy.