Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
no nedalo mi to, urobila som ten rapicler a nieco tam vidim 😕 ked ho nahnem, je tam slaby duch 😨 ale tak zatial nic moc. Ked je v rovine, tak tam ani nic nevidno
a hned sa mi aj vsetky priznaky zvyraznili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale stale je v tele vyssia hladina hcg, ale ona postupne klesa pocas dna a preto aj ked nie z prveho ale ranneho si robila . Ale o 4-5-6 vecer uz to bude uplne ine.
no vidis a ukazal 🙂 tak sa tesime a zvidis ze mamatest ti ukaze uz riadnu ciarku 🙂. Ale fakt by som pockala do rana.
Kočky poraďte ako tak rýchlo otehotnieť. Normálne v hĺbke duše tíško závidím tým, čo sa im to na 1.alebo 2.krát podarí ... ale samozrejme nie v zlom, len ma to furt tak zamrzí, že a musím na každé tehu čakať minimálne rok, tak ma potom chytajú depky ... ☹ ☹ ☹
Inak konečne mám OVU test pozitívny a vzhľadom k dnešnej teplote tipujem,že ovulka príde buď dnes večer alebo zajtra. No aj tak to je už neskoro - do pukľa, prečo neprišla skôr ako pred 2 mesiacmi? ☹
@tatanka1 no veď 4 dni - a dnes je to 5 dní a ovulka teraz momentálne ešte neprebehla ... ako poznám môj cyklus tak prebehne možno do zajtra a to už bude 6.deň a ja som nikdy neotehotnela takto - Mmovi športovci vydržali max. 2 dni 😢
Takto vyzerá môj graf, uvidím, čo zajtra spraví teplota
@lavyrle ale veď to je jasné, že // ešte nič neznamenajú - to poznám.
Len nejak začínam mať strašné depky a tisnú sa mi slzy do očí ... kruci strašne ma štve, že konečne mi takto krásne vyšla ovulka na čas, kedy by bol Mm doma bola by veľká šanca ... nemôžem si pomôcť 😢 😢 😢
Nemyslela som, že ma to takto vezme ☹
Ako mi raz kamoška napísala - musíš padnúť úplne na dno, a až potom sa ti to podarí ... tak asi teraz padám do hlbokej priepasti
@zlatat viem je to tazke a ze je zbytocne ti pisat ze su zeny co to aj tazsie maju ale je to tak...ty si na tehotenstvo musela cakat ale aspon to slo prirodzenou cestou..a viem ze nie vzdy to dopadlo dobre ale ked sa to uz podarilo tak to stalo za to nie?..mas chalanou ktory ti robia radost..a raz ta spravia stastnou babkou ;).. ono je to mozno tak ze ked sme chceli spolu testovat na stedry den a nevyslo nam to tak tvoje telo sa rozhodlo na mna pockat (aby som v tom nebola sama potom ked tu uz vsetky budu dovtedy tehu)

@lavyrle moja stake mas rekatiivne kratky cyklus 🙂 ved pozri kolko zien tu ma 40 dnovy 🙂 to by len bolo cakania 😉
mas to uz za par a vsetko naznacuje ze by to malo vyjst 😎 tak sa drzkaj 🙂