icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
6. jan 2013

@zlatat chapem tvoj smutok. Mas to omnoho tazsie, ked muz nie je doma 😖

pingu1
6. jan 2013

dakujem za gratulky baby, no len aby to dobre dopadlo

mauerka
6. jan 2013

@tatanka1 myslim, ze sa mylis - @lavyrle nebude mat to dvojbalenie na 2 dni, ked uz je vo švungu, tak bude cikat rano aj vecer 🙂 Juuuj, kiez by to vyslo.

mauerka
6. jan 2013

@zlatat Zlatka moja, vies, ze ja som na tom podobne...ale vazne ma depky nejak obchadzaju, beriem to tak - deti uz mame, bolo by to pekne, drzat uzlicek v rukach, ale... My skusime jedno, dve IUI /do IVF nepojdeme/ a uvidime.

lavyrle
6. jan 2013

inak zabudla som napisat, ze aj muz tam videl druhu ciarku aj ked si zo mna trosku robil srandu ci nema ist pozicat aj lupu od susedov 😕 ale videl ju. Odchadzame na ten obed. A pocity su strasne zmiesane - chce sa mi revat, aj smiat - uplne mi sibe

vejvass
6. jan 2013

@zlatat nezúfaj som tu ešte ja🙂 mňa určite dobehnes vsetky čo potratili v tedy ako ja na prvý šup otehotneli a už aj porodili alebo budú mať čoskoro termín.aj na nás sa musí obrátiť šťastie ja mám ešte aj nepravidelny cyklus to je strašne zúfalstvo čakať na mrchu 42dni😖 dnes mám 41dc a nic😖 vy viete aspoň kedy ovulujete ale ja ani to

nikaniko
6. jan 2013

@somsa ach jáj aj ja už chcem byt tehu. mam mat 13teho ovulku . kedy najlepsie mat sexíček?? lebo neviem ci staci 11 a potom 14teho?? lebo moja lásenka nebude mat moc cas bude tento týžden vytažený a ja chcem aby sa to podarilo. chcem patrit kvám tehulkám

pingu1
6. jan 2013

@nikaniko kukni si tehotenskakalkulacka.sk tam si das dlzku cyklu, lutealnu fazu a 1.den poslednej ms

mauerka
6. jan 2013

@nikaniko Nie 14. 11. - napr. rano, 12. vecer

somsa
6. jan 2013

@nikaniko ja niesom odbornik ale najlepsie je vraj dva dni pred ovu..teda ked si si ista kedy presne ovu mas...ale ja som vravela aj drahemu ze najistejsie bude mesiac pre a mesiac po vkuse a budeme mat aspon pocit ze sme ribili vsetko co sme mohli

vejvass
6. jan 2013

@lavyrle gratulujem mňa takáto správa vždy nakopne dopredu a depku zahodim za hlavu😉 mm sa ma pýta čo je nové na ruzovom ponikovi😀😀:-P

somsa
6. jan 2013

@zlatat inak..som si pozerala na april ked chceme zacat Jonasa a vychadza mi dievcatko ale v 2DC..tak cize aj dva dni pred tak to by som bola den pred MS a to nech sa ujo Eugen nehneva ale to ma fakt nepresvedci ze to takto funguje 😀

nikaniko
6. jan 2013

@mauerka
@somsa dakuejm babule budem sa teda snažit aj z miláčkem .len ten cas keby bol nato juuj. bodajby to vislo.už pocitujem že ovulka príde. bolí ma raz na pravom vajecníku raz na lavom a mam biely výtok hustí a prsia napeté a akoby horučka vnych. ak to nevide napísem panovi jonásavi.

nikaniko
6. jan 2013

@pingu1 to som si dala vyslo mi. že plodné dni od 11 do 15teho a ovulácia 13teho. takže tak

giuska
6. jan 2013

@tatanka1 neboj držiiim 😀

fila82
6. jan 2013

haloo pribudl nejaka tehulka? 🙂

zlatat
6. jan 2013

@somsa tak to je tiež dobrá blbosť - hoci vraj existuje nejaký kmeň, kedy ženy snažilkujú cez MS a normálne sa im to podarí ... ale aj tak mi to príde také divné - mne to bude koncom mesiaca vychádzať na nejaký 8DC - takže tiež pochybujem, že z toho neičo bude, keď teraz sme sa " snažilkovali " na 9DC - to je nejaká blbosť

Inak ja som raz tak otehotnela, že sme mali keksík tesne po mrche a potom 2 dni pred ovu ... to bolo všetko a neverila som vlastným očiam, keď som si našla // ... koľkokrát sme sa trafili presne do ovulky, alebo 1 deň pred ovulkou a nevyšlo to. Alebo každý deň počas plodných cní a tiež to nevyšlo.
@vejvass och na teba som zabudla ... máš pravdu, máš to ťažšké aj ty - neskúšala si brať Femi kvapky na vaječníky? Ja ich beriem druhý cyklus a sa mi zdá, že mám aj viac ovu hlienu, a aj ovulka chodí na 14-15 DC - možno by ti to upravilo cyklus, hmm?

zlatat
6. jan 2013

@lavyrle
@mauerka ďakujem kočky, už mi je trochu lepšie 🙂

zlatat
6. jan 2013

pozrite čo som včera večer spravila - popritom ako som tu s vami vykecávala 😀

somsa
6. jan 2013

@zlatat to by môj drahy bol už aký sperminátor ak by jeho bojovníci vydrzali 14 dní :D .... neviem či je to tak že Jonáš vie niečo čo iný nie alebo je to len tým že keď má niekto od neho výpočet (a je u neho len psych. blok - preto nemoze otehotniet - kedze on si dava podmienku ze iba zdrave pary) tak proste sa spolahne na Jonáša..uvoľní sa, užije si a otehotnie

daniwaugh
6. jan 2013

@pingu1 gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

somsa
6. jan 2013

tie burberry vecičky detské sú úžastné..ale šatočky na 6m 150 eur...to už je iný biznis

daniwaugh
6. jan 2013

@somsa ale on robi aj vypocet pohlavia nie len otehu.. takze tudy cesta nevede.

zlatat
6. jan 2013

@somsa asi skôr tá psychika robí tie zázraky

twistybaby
6. jan 2013

@lavyrle mas velmi vnimaveho muza to je dobre.... uz som pocula ze manzel si vo vela pripadoch vsimne tehotenstvo na zene skôr ako ona sama... baby tu naforach tu hovoria ze vzdy povie ze tam dole nejako "inak chuti".... 😀 a inak moj maly uz smrká sám do vreckovky asi od svojich dvoch rokov taze s poridnym fukanim neni problem len keby to tolko netieklo....

snad sa ti tam najblizsie riadna kolajnica objavi,vduchu verim ze to je na dobrej ceste , drzim prsteky 😉

@zlatat nesmut, ani mne to nevyslo ani na prvy ani na druhy krat ako vidis tak budeme cakat a snazit spolu 😉

@pingu1 tebe srdecna gratulacia,drz sanech fazulka rastie 😉

mauerka
6. jan 2013

@nikaniko Pozor - hlien nie je pred prichadzajucou ovu biely a husty, to v ziadnom pripade. Musi byt /cca. 4 dni pred ovu/ PIESVITNY A TAHAVY, casto ho najdes na toal. papieri vo vacsom mnozstve a keby si ho roztiahla medzi prstami, musi sa dat natiahnut aj na 3-4cm

nikaniko
6. jan 2013

aha a teda tento co znamená?? bolí ma brusko prsia su divné a hlava ma neurokom bolí. mam chut na sex a hrozne tečiem myslím ten výtok ráno porád potopa ale je biely hustý
@mauerka

zlatat
6. jan 2013

@nikaniko na kalkulačky plodných dní sa vykašli, tie ti nikdy neurčia presne tvoje plodné dni - tie zitíš len pozorovaním svojho tela - bazálna teplota prípadne ovulačné testy ... ideálna je kombinácia oboch, lebo ovu testy ti nepovedai či ovulka naozaj nastala - to ti potvrdí len bazálna teplota.
A hlien pred OVU nikdy nie je taký ako ho ty opisuješ, je taký ako písala @mauerka - aj to ešte nemusí byť záruka, že ovu prebehne, ak máš niekoľko dní po sebe hlien pripomínajúci vaječný bielok

zlatat
6. jan 2013

@nikaniko to sa ti len telo začína pripravovať an ovu ... ja pred "vajcovým" hlienom mávam takýto biely hustý - ale len tak 1 deň a potom nastupuje ten plodný hlien - mám ho cca 4 dni a potom keď hlien ustúpi a začne sa meniť na biely hustý znamená že ovulka perbehla - teda u mňa to tak funguje

somsa
6. jan 2013

snežíí