Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dakujem za gratulky baby, no len aby to dobre dopadlo
inak zabudla som napisat, ze aj muz tam videl druhu ciarku aj ked si zo mna trosku robil srandu ci nema ist pozicat aj lupu od susedov 😕 ale videl ju. Odchadzame na ten obed. A pocity su strasne zmiesane - chce sa mi revat, aj smiat - uplne mi sibe
@zlatat nezúfaj som tu ešte ja🙂 mňa určite dobehnes vsetky čo potratili v tedy ako ja na prvý šup otehotneli a už aj porodili alebo budú mať čoskoro termín.aj na nás sa musí obrátiť šťastie ja mám ešte aj nepravidelny cyklus to je strašne zúfalstvo čakať na mrchu 42dni😖 dnes mám 41dc a nic😖 vy viete aspoň kedy ovulujete ale ja ani to
haloo pribudl nejaka tehulka? 🙂
@somsa tak to je tiež dobrá blbosť - hoci vraj existuje nejaký kmeň, kedy ženy snažilkujú cez MS a normálne sa im to podarí ... ale aj tak mi to príde také divné - mne to bude koncom mesiaca vychádzať na nejaký 8DC - takže tiež pochybujem, že z toho neičo bude, keď teraz sme sa " snažilkovali " na 9DC - to je nejaká blbosť
Inak ja som raz tak otehotnela, že sme mali keksík tesne po mrche a potom 2 dni pred ovu ... to bolo všetko a neverila som vlastným očiam, keď som si našla // ... koľkokrát sme sa trafili presne do ovulky, alebo 1 deň pred ovulkou a nevyšlo to. Alebo každý deň počas plodných cní a tiež to nevyšlo.
@vejvass och na teba som zabudla ... máš pravdu, máš to ťažšké aj ty - neskúšala si brať Femi kvapky na vaječníky? Ja ich beriem druhý cyklus a sa mi zdá, že mám aj viac ovu hlienu, a aj ovulka chodí na 14-15 DC - možno by ti to upravilo cyklus, hmm?
@zlatat to by môj drahy bol už aký sperminátor ak by jeho bojovníci vydrzali 14 dní :D .... neviem či je to tak že Jonáš vie niečo čo iný nie alebo je to len tým že keď má niekto od neho výpočet (a je u neho len psych. blok - preto nemoze otehotniet - kedze on si dava podmienku ze iba zdrave pary) tak proste sa spolahne na Jonáša..uvoľní sa, užije si a otehotnie
tie burberry vecičky detské sú úžastné..ale šatočky na 6m 150 eur...to už je iný biznis
@lavyrle mas velmi vnimaveho muza to je dobre.... uz som pocula ze manzel si vo vela pripadoch vsimne tehotenstvo na zene skôr ako ona sama... baby tu naforach tu hovoria ze vzdy povie ze tam dole nejako "inak chuti".... 😀 a inak moj maly uz smrká sám do vreckovky asi od svojich dvoch rokov taze s poridnym fukanim neni problem len keby to tolko netieklo....
snad sa ti tam najblizsie riadna kolajnica objavi,vduchu verim ze to je na dobrej ceste , drzim prsteky 😉
@zlatat nesmut, ani mne to nevyslo ani na prvy ani na druhy krat ako vidis tak budeme cakat a snazit spolu 😉
@pingu1 tebe srdecna gratulacia,drz sanech fazulka rastie 😉
@nikaniko na kalkulačky plodných dní sa vykašli, tie ti nikdy neurčia presne tvoje plodné dni - tie zitíš len pozorovaním svojho tela - bazálna teplota prípadne ovulačné testy ... ideálna je kombinácia oboch, lebo ovu testy ti nepovedai či ovulka naozaj nastala - to ti potvrdí len bazálna teplota.
A hlien pred OVU nikdy nie je taký ako ho ty opisuješ, je taký ako písala @mauerka - aj to ešte nemusí byť záruka, že ovu prebehne, ak máš niekoľko dní po sebe hlien pripomínajúci vaječný bielok
@nikaniko to sa ti len telo začína pripravovať an ovu ... ja pred "vajcovým" hlienom mávam takýto biely hustý - ale len tak 1 deň a potom nastupuje ten plodný hlien - mám ho cca 4 dni a potom keď hlien ustúpi a začne sa meniť na biely hustý znamená že ovulka perbehla - teda u mňa to tak funguje
snežíí

@zlatat chapem tvoj smutok. Mas to omnoho tazsie, ked muz nie je doma 😖