icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
6. jan 2013

@daniwaugh my sme sa 2x trafili do J termínu ( som si to spätne pozrela ) - vtedy som ani ovulku a plodné dni nemala, a tehu z toho nebolo ☹ tak som strašne zvedavá čo bude, či sa podarí alebo nie.
Podľa jeho pravidiel - teda mimo mojich plodných dní mám len 5 termínov - z toho iba 2 sú krátko po MS - teda pred mojou ovulkou

zlatat
6. jan 2013

@twistybaby ešte stále ti neprišla? Hmm a teplotu máš akú?

twistybaby
6. jan 2013

nie,mala by mi zajtra prijst.... teplotu som dnes nemerala,nezobudila som sa v normalnom obvyklom case tak neviem.vcera bola 36,3..

som ako balon a boli ma brucho, tak dufam ze ma ta potvora červená nenecha dlho takto čakat....

somsa
6. jan 2013

@daniwaugh to znamena to ze aj ked chcem babu tak jonasa neriesim

daniwaugh
6. jan 2013

@zlatat a vy nemate ziadne zdravotne problemy? inak en jonas na nete nesedi na 100% s vypoctom.. mozno aj preto

somsa
6. jan 2013

@daniwaugh len dufam ze to nebude steniatko

lavyrle
6. jan 2013

@daniwaugh @zlatat ma vypocet priamo od Jonasa

tatanka1
6. jan 2013

@lavyrle ved som ti vraela ze pockaj do rana 🙂 ved popoludni je to uz horsie ale je super ze tam nieco bolo 🙂
tak bud to pockaj den alebo skus rano - typujem ro rano 😀
a dievcata ako sa nam to krasne rozbieha!!! takze hlavy hore v decembri sme boli dve - ta jedna kocka chodila malo a potom presla uz na dany mesiac 🙂. a januar to vyzera minimalne na 2-3 🙂. takze len nech sa pekne takto zvysuje pocet tehuliek a rok 2013 bude pre tuto skupinu 100% uspesnym 🙂

tatanka1
6. jan 2013

jednoducho sme spravna skupina @zlatat preto pozri sa na to zo spravneho uhla pohladu 🙂 tu sa kazdemu dari a bude ro supsup 😀

lavyrle
6. jan 2013

@tatanka1 mam este dva testy - jeden urobim zajtra rano a druhy potom az vo stvrtok 😉 uvidime, ale tak zatial su tie ciarky ozaj slabota. Nech som to chcela odfotit z hocijakeho uhlu - nedalo sa 😕 skor verim tym svojim pocitom - proste sa citim tehotne, ale tak zmylit sa mozem. Uvidime 🙂 tesim sa na tvoje sono 😉 uz coskoro

daniwaugh
6. jan 2013

@lavyrle no dobre ale nechce sa mi verit ze tam ma spatne datumy :D

mauerka
6. jan 2013

@lavyrle ...ze vo STVRTOK, hahaha, optimistka 😀

lavyrle
6. jan 2013

@mauerka 😀 😀 😀 😀 aj mne sa to zda smiesne, ale ak zajtra neukaze poriadne, tak pockam ci pride/nepride ms a skusim potom 😉 bude to o to lahsie, ze som v robote a prejde mi inak cas

lavyrle
6. jan 2013

a kde ste vsetky? Ked som tu ja, nikto nepise. Ked odidem, pisete ako o zivot 😀 mali by ste ma pekne utesovat teraz 😉

daniwaugh
6. jan 2013

@lavyrle jak utesovat? sak mas // ty utesuj nas:D

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle dnes bude ciarka aj druha ale aj tak spravis druhy test vo stredu uvidis 🙂.
a vsetko bude tak ako ma byt 🙂.

ja nejako nemozem spavat poslednych par dni. tak si este idem porobit veci kym zobudim rodinku 🙂.

dnes idem po 3 tyzdnoch do prace tak som zvedava co bude na mna cakat 🙂. ale co uz je mi to ukradnute 🙂. Len aby som dostala knizku v stredu a hned to ofic nahlasim aby som bola pod ochranou 🙂.

somsa
7. jan 2013

tak...viem že je to tu o // ale dnes mam skusku, a kedze som bola vacsinu sviatkov na MK tak mi drzte palce :D
okrem toho som vstala o hodinu skor ako obvykle (vzdy mam pred skuskou strach ze zaspim) tak som musela merat BT vtedy...ale aj tak mi uz FF potvrdilo ovu 🙂
16DC podla ovu testov aj podla BT

ceresnicka1990
7. jan 2013

Caute baby, nemam cas poriadne tu chodit, ale tak som zvedava, ktorej sa uz podarilo ? 🙂 pre ktoru bol december plodnym? 🙂 ja stale cakam baby... Akoze katastrofa, 14.12 som bola u gyndy ,pichla mi vyvolavacku a do 2 hodin som dostala mrchu, silnu, bolestivu...trvala 5 dni...cize v utorok 18.12 mi skoncila....a presne na vianoce okolo obeda som zacala slabulilinko krvacat (take ako keby spinenie) a trvalo to do 26.12 ...tak ja uz neviem...mohlo ist o uhniezdovanie?

mauerka
7. jan 2013

@ceresnicka1990 19.12. ti skoncil silny a bolestivy ms, vazne myslis,, ze 5 dni nato sa mohlo nieco uhniezdovat? Asi nie...je to prilis skoro.

@somsa Drzim prsty. Inak mali sme presne rovnaky priebeh grafov tento cyklus

somsa
7. jan 2013

@mauerka no ja fungujem - takže na seba som hrdá, ak splodíme na 1. alebo 2. cyklus budem hrdá aj na červíkov môjho drahého a ak budem mať vianočné bruško (min. 7mesiac) budem hrdá aj na spojenie nás dvoch 😀
a ak nie tak nevadí, len tá hrdosť sa trošíčka posunie 🙂

ceresnicka1990
7. jan 2013

@mauerka tak celkovo neviem ci menstruacia bola moja,alebo len z vyvolavacky...ja mam dost rozhadzany cyklus,preto pre mna by bolo asi vsetko mozne :D

dadli
7. jan 2013

ahojte baby, premyslam, ze zacnem aj ja merat BT. vidim ze ste tu odbornicky, tam mam par otazok:
mozem merat klasickym ortutovym teplomerom? (digitalny mam len taky "svetelny" na celo...). nevadi ak zacnem merat dnes, co som 19dc?
a este sa chcem spytat k ovu testom- kedy popoludni to mam "robit"? o druhej alebo piatej? kedy je to popoludnie podla ovu testov?
dakujem 🙂

emka9
7. jan 2013

@somsa držím silno presilno prsty, 🙂 aký predmet máš dnes? Mňa tiež dnes čaká skúška.. uff... ale v sobotu bude horšia a to som sa ešte nič neučila 😒 ... a ten graf máš super, ja som dnes 16 DC a teplota nízka, ale ten hlien už začína ...tak dúfam, že sa nám všetkým zadarí 🙂

1aduliatko1
7. jan 2013

@emka ahoj...ja som tiež snažilka, teda snažili sme sa prvý mesiac, zajtra by mala prísť mrcha, ale dúfam,že nepríde 🙂
v ktorom ročníku si? ja tento rok končím Ing... veľmi som rozmýšľala či zvládnem tehu aj školu..ja som taký stresák pred skúškami :-/

emka9
7. jan 2013

@1aduliatko1 Ahoj, držím silno prsty, verím, že nepríde mrška 😉 ... ja som v 5 roč. Mgr. tak, tiež som sa veľmi bála ísť do toho, ale baby čo sú tu, ma veľmi podporili najmä @lavyrle a @daniwaugh a iné, ... ak sa nám zadarí, tak by som na štátniciach mala byť cca 5 mes., a to by mal byť kľud .... nemali by byť nevoľnosti, a nič podobné, dúfam v to 🙂 ... keď som bola predtým tehu, vôbec nič mi nebolo, akurát som len veľa cikala, a narástli mi prsia a to tak všetko .......
tiež som strašne stresujúca a mám strach, že by som mohla ublížiť dieťatku, ale po všetkom čo sme si s mužíčkom prešli, verím, že to bude v kľude, v pohode ... neboj, ak bude dieťatko v domčeku, tak to bude iné, budeš si uvedomovať, že musí byť v kľude atď ... jasné, asi flegma nebudem, ale myslím, že to bude v pohode 😉 kedy máš štátnice ? ja cca 1.6.

lavyrle
7. jan 2013

@daniwaugh
@tatanka1
@mauerka
@emka9
@somsa baby - ja som uplna truba !!! Ale fakt, ze truba. Tak vcera som si v lekarni pytala mamatest ruzovy. Boli so mnou aj deti a tak som to chcela uhrat hlavne pred starsim - nejak som si ten test neobzerala. No a vecer som sla pozriet ci je tam 10 pri nazve. A zistila som, ze to nie je mamatest, ale daky women baby test 😝 a dnes som si ho robila a zas len jemnucky duch 😠 ziadne zosilnenie nevidim. BT stale 38,9 🙂 ms zatial nijak nenaznacuje prichod.....takze ja zostavam v strese, ale dnes som daka pokojnejsia. Co sa ma stat, stane sa 🙂 takze ak nedostanem ms do stvrtku, rano sa testnem. Podla vypoctov a ak by to mal byt cyklus 28dnovy tak ms cakam v stredu. Predtym som mavala 26dnove, tak aj dnes. No kedze to nemam ako ovplyvnit, nejdem sa tym uz trapit 😀

tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle no moja ak na troch ti vysiel duch tak je to fajn. 🙂
no a aja teplota je krasna. tak vysoko by ti nevysla ak by nic nemalo byt... lebo co som pozerala testy inych uspesnych cakateliek, tak vzdy isla vysoko nad 37C pred ocakavanou MS, ktora samozrejme neprisla... takze myslim ze budes velmi uspesna a to sa veeeelmi tesim 🙂
Okrem toho ako sama hovoris, sama sa citis tehotne, a to uz poznas 🙂

giuska
7. jan 2013

dobre ranko snažilky ako vidim pišete jak o život ,ja stale rovnako prsia si neviem ani chytit brucho nafuknute bolesti hlavy ranne stale ,ešte 7 dni do mrchy 😀

lavyrle
7. jan 2013

@tatanka1 jeziiis maria - pardon 😲 nie 38,9, ale 36,9 😀 stale rovnako, ale to by bolo ok.....ze v prvom mesiaci zvykne byvat standardne BT okolo 36,9. Moze byt kludnej aj nizsia alebo vyssia, ide o to, aby prudko neklesla. Samozrejme, z toho vela nevycitame, lebo uz zajtra moze prudko klesnut a bude to

mauerka
7. jan 2013

@giuska Dnes som na teba myslela - ze je cas skusit testnut /nie tie pokusy predtym 🙂 / Takze?