Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@emka9 ešte presne neviem, ale tiež nejako na konci mája alebo začiatkom júna... no ja som tiež povedala, že ak by bolo bábo v brušku, možno by som tak nestresovala (kvôli nemu) 🙂 no uvidím, či sa podarí, lebo ako to tu čítam, niekedy to nie je vôbec jednoducho otehotnieť 😒 my sme len prvý mesiac skúšali, ale som po vysadení HAK, tak nevedno, ako to môj organizmus všetko zobral...
1. lepsie je marat dig. teplomerom - s pohyblivym, maksim koncom. Ani nie tak kvoli presnosti, ale predsa len je lepsi pocit strcit si do seba nieco, co ti tam nemoze "prasknut"...
http://www.mojalekaren.sk/lekarsky-flexibilny-o...
2. Kludne zacni aj dnes, aspon nadobudnes rutinu a od buduceho cyklu uz budes profik a zistis si, ako sa ti hybu teploty v druhej faze cyklu /predpokladam, ze uz si po ovu/
3. Testy sa robia najlepsie popoludni - priblizne v rovnakom case, nemusi to byt striktne, ale dbaj o to, aby si take 2hod. pred zachytenim mocu malo /alebo vobec/ pila
@dadli
@somsa 😔 oooo, to ma mrzi ... vyvinova je komplikovana, teda ja som vzdy zo psychologie mala D 😨 a len len ....u Teba to bude tazsie studium, kedze studujes priamo psychologiu ...... ale ved skuska je od slova skusat .... hmmm. sa mi hovori a to este neviem, ako dopadnem ja dnes .... aj ked to bude viac menej v pohode ale este 4 skusky potom budu krute 😠 .... tak nech sa Ti hlavne nekrizia terminy, to je potom na figu ☹ ... nebud smutna, oki ?
ahojte,
hlásim ovulka včera nebola, večer nastúpili ovu bolesti, ktoré trvajú doteraz, takže možno dnes prebehne. Aj teplota je rovnaká ako včera.
@daniwaugh o MMovi neviem, že by mal nejaké problémy a ja jedine štítna žľaza - ale na tú sa liečim a každý polrok chodím na kontroly. No a potom v tehu samozrejme problémy s krvou - moje telo reaaguje tak, že riadne zhustne, takže pichanie Fraxiparínu ma zase neminie - otázka len znei, či mi Dr. bude vedieť trafiť tú správnu dávku - minule zrejme neuhádla 😖
@mauerka aj ja som mala jedinú trojku v 1.ročníku z mineralógie - fúj to bola hrozná skúška, a ešte otrasnejší profák, tn hocikomu skúšku nedal spraviť, bol príšerne náročný a ja som bola šťastná, že som na 2.pokus skúšku spravila, tak som ani nešla na opravnú, aby som si tú 3 opravila.
Nemať tú trojku tak by som mala červený diplom
Ahojte tak ja dnes uz 42dc a mrcha zatial nikde asi ma fakt porazi ak dneska nepride ☹ ja uz nechcem mat este dlhsi cyklus 😠 Skoda ze mne sa neda merat BT aspon by som mala akotaky prehlad co sa v mojom tele deje.Najhorsie je ze ani tehu sa vobec necitim byt keby aspon daky naznak ale ziadny.no uvidim zajtra ci mrche sa uraci prist dufam ze nie a da si pauzicku aspon na 9mesiacov 🙂
@mauerka
@zlatat dakujem baby, tak teda kupim specialny teplomer , aj ked stara dobra klasika je ortut, len asi by sa nemal davat aj tam dole 🙂 a chcem vediet vlastne ze kedy mam tu ovulku, neviem preco, myslim si, ze ked mam pravidelny cyklus- 28 dni tak mam na 14ty den. ale ako sa postupne vzdelavam aj pomocou MK tak zistujem ze bola by to velke stastie keby tomu tak bolo 😅
@lavyrle ahoj ja ked som bola tehu, tak mu 28dc vysiel uplne snehobiely test a az na 30 alebo 31dc mi ukazal aj druhu ciarocku. nestresuj a uzivaj si tehu! a podotykam, to som mala 27dnovy cyklus...
@somsa skoda, no urobis nabuduce. do piatku daleko stihas , neboj 😵
babule ja som to poriešila tak, že nemám doma žiaden test, aby ma to nelákalo testovať 😀 takto aspoň počkám, či mrška dojde alebo nie... 😉
@zlatat fakt? To som netusila. Som myslela, ze to kazdou sekundou silnie a silnie. Akoze chapem, ze rano yva koncetrovany moc, preto to moze lepsie ukazat, ale o tych dvoch dnoch som nevedela. Kaslem na to. Volakedy ani testy neboli a fakt je, ze ci otestujem, ci neotestujem - realitu nezmenim. Je ako je. Ak som tehotna, budem aj vo stvrtok - hadam. Takze uz nejdem testovat.
Nam zacina tvrda realita - skola ( a tam same pisomky), skolka, dennodenne treningy a mne robota 😕 koniec sladkemu nic nerobeniu a premyslaniu o priznakoch. A asi je to tak aj dobre 🙂 Inak bolesti v podbrusku mam stale - ale nie take mrchove - aspon sa mi to nezda tak
my sme chceli tiež začať v tomto roku odznova,no dnes sme zistili že už sa snažiť nemusíme 🙂
@lavyrle a ty mas dušíka??? no to je super!!!! kazdy duch je dobra sprava!!! a este tri dni pockaj kym testnes znovu....
kočky ja mam od včera večera kramove bolesti dost silne ale kramy furt nikde.... ide zo mna len sama voda,proste taky riedky vytok ze si furt myslim ze to uz prislo ale furt nič.. stalo sa vam to uz???
@babatenko555 Ahoj, takže Ti môžeme gratulovať, ? 😉
kočky tento výrok som našla tu na MK ... je to tak krásne napísané:
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
@emka9 ano ano 🙂
@zlatat velmi pekne napisané 🙂 ale tazko sa to v praxi realizuje ....
@babatenko555 gratulujem 😵

@mauerka ty to mas take prestudovane...preco mi stale ukazuje len slabeho ducha?? 😖