icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
babatenko555
7. jan 2013

@dadli dakujem velmi pekne 🙂

emka9
7. jan 2013

@babatenko555 a ktory tyzden si ? Kedy mas termin porodu, atd .... 🙂 😀 GRATULUJEM

babatenko555
7. jan 2013

@emka9
presne neviem,pretože som sa to ešte len dnes ráno dozvedela ale už som sa objednala dokimu 🙂

zlatat
7. jan 2013

@twistybaby to áno

lavyrle
7. jan 2013

@babatenko555 super a kolky den cyklu si?

zusanna
7. jan 2013

@zlatat pekne napísané a je to aj pravda, z vlastnej skúsenosti to môžem potvrdiť...čím viac človek chce a neskutočne túži, tým horšie si len ubližuje...ani ja som neverila a snažili sme sa cez 2 roky, bola som odhodlaná ísť s manželom na umelé oplodnenie a akosi som to pustila z hlavy a ono to prišlo samo...nádherný pocit a prajem to každej jednej...niekto si povie že ľahko sa mi píše...no aj ja som si prešla tým dlhým čakaním, testovaním, kontrolami, sklamaním atď...no jedno je isté, treba hlavne veriť!!!

mauerka
7. jan 2013

Baby, o 13.00 ide ta nova relacia SUPERMAMA a ma byt prave o tehotenstve...kukneme? 🙂

zlatat
7. jan 2013

@zusanna no veď my sa takto snažíme 5 rokov ... budem to musieť nejako vypustiť, hoci to nie je ľahké po tak dlhej dobe snažilkovania

zlatat
7. jan 2013

@mauerka na akom programe?

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka jasne, ze kukneme. Ja ani neviem, ze ma byt taka relacia. Na akom programe?

mauerka
7. jan 2013

JOJ

tatanka1
7. jan 2013

@babatenko555 velka gratulka!!!! takze mame druhu realnu tehulku v tomto mesiaci a jednu velmi velmi potencialnu 🙂 teda si myslim ze realnu, ale ved pockame do stvrtka 🙂 ze @lavyrle

tatanka1
7. jan 2013

no vrece sa roztrhlo s tehotenstvom v nasej diskusii, ako sa ja tesiiiiiim!

mauerka
7. jan 2013

Kava spravena, detke piskoty pripravene, dialkove v ruke....🙂

tatanka1
7. jan 2013

a vlastne este jednu cakatelku mame ze, co caka na testovanie ale az buduci tyzden nie?

mauerka
7. jan 2013

@tatanka1 Tak cakatelky na testovanie sme tu /skoro/ vsetky, ale okrem @lavyrle je cas na testovanie aj u @giuska

1aduliatko1
7. jan 2013

čakateliek na testovanie je nás tu požehnane 🙂 inak dievčence, dokedy mám počkať s testom, aby bol spoľahlivý výsledok?
dnes som 28 DC, takže mrcha by mala prísť dnes, najneskôr zajtra...ale som prvý mesiac po vysadení HAK, tak neviem, či čakať mrchu tak ako vždy.... už sa neviem dočkať, hrozne by som chcela aj ja dve čiaročky 🙂

zusanna
7. jan 2013

@zlatat viem o čom je reč, mala som toho plnú hlavu a na nič iné som nemyslela..no naskytla sa mi práca mimo slovenska, tak som šla ako opatrovateľka, odchádzala som 2.12 a to som ani len netušila že sme 2ja...pacientku som dvíhala, kúpala, schudla som 7 kg a nechutilo mi jesť, ale samozrejme som niečo jedla...cesta domov až 27.12, cesta vlakom s ťažkým kufriskom ktorý som samozrejme vláčila sama...28.12 konečne doma-30.12. večer si manžel niečo robil jesť a otvoril chladničku a z nej mi strašne niečo "páchlo",saláma a vtedy mi došlo že čosi nie je v poriadku...menštruácia mi zvykla vynechávať a po všetkom čím som si prešla som bola "zmierená" že asi to bábo len tak samo od seba prirodzene nepríde a bude potrebná odborná pomoc...tak to aj malo byť, že po novom roku sa objednáme na vyšetrenie a následne do centra asist.reprodukcie...no 31.12 mi opäť niečo nevoňalo a tak ma napadlo si spraviť test aj to len kvôli tomu že navštívim svojho dr že akosi dlho nemám menšt...tak sedím na wc a testujem sa a skoro som odpadla keď tam boli 2 čiarky..neverila som tomu..tak som si kupila ďalšie 2 no samozrejme aj tie boli pozit tak ma už len čakala navšteva u dr aby to potvrdil...s malinkou dušičkou som ležala na lehátku a čakala čo dr povie, no keď mi oznámil že ÁNO, STE TEHOTNÁ rozplakala som sa ako malé dieťa...krásny pocit, len čakám na odbery a dúfam že dieťatko je ok a zdravé..popri tej námahe v tej práci a strese sa tam udržalo...manžel nechcel ani veriť....dr mi predtým povedal že u mňa nedochádza k ovuláciii, netvoria sa mi folikuly...no toto je úplny zázrak...preto treba veriť, aj ja som v kútiku duše verila a prišlo to samo...môj najkrajší aj keď oneskorený vianočný darček...prajem to každej...a hlavne veľa zdravia a sily bojovať ďalej aj napriek tomu že to nie je ľahké

twistybaby
7. jan 2013

kukate supermamu na jojke????

lavyrle
7. jan 2013

@twistybaby kukame......aj s kavickou a poniektore aj s piskotkami 😝 asi si dam aj ja
@mauerka

babatenko555
7. jan 2013

@tatanka1 dakujem pekne 🙂 ako to myslíš s tou reálnou ? 🙂

lavyrle
7. jan 2013

ozaj baby ako sa prejavuje mimomaternicove tehu? Mna hrozne boli prava strana brucha 😒

tatanka1
7. jan 2013

nekukame, ale pracujeme :(
tak referujte 🙂

dadli
7. jan 2013

baby, tak potom napiste co uzitocne ste sa dozvedeli v tej supermame,ja nemozem kukat som v robote, diky!

lavyrle
7. jan 2013

@babatenko555 tatanka asi myslela mna - mam na teste slabuckeho ducha, ale nejak to nesilnie - tak este nevieme 🙂

lavyrle
7. jan 2013

niekto musi aj pracovat 😀
@dadli
@tatanka1

twistybaby
7. jan 2013

@lavyrle mimomaternicove sa prejavuje spinením a bolestou ale to az najskôr v 4 tt takze nestresuj.... mna boli striedavo pravy a striedavo lavy vajecnik.... a to tehu niesom....

babatenko555
7. jan 2013

@lavyrle ahaa taak 🙂 tak nech sa ti to podarí tak ako nám 🙂 prajem veľa šťastia 🙂

tatanka1
7. jan 2013

@babatenko555 to su tie ktorym vysli pozivitne jasne testy. a potom je tu Lavyrle, ktorej vysiel duch a este bude testovat vo stvrok 🙂 ale predpokladame ze byto malo byt 🙂
no a potom take ktore maju iste priznaky a maju podozrenie ze by to mohlo byt a idu testovat 🙂

mauerka
7. jan 2013

@lavyrle Nestvi ma! Ziadne mimomaternicove tehu, na take ani nemysli!
Taketo tehotenstva rozlisis tak ci tak az o take dva tyzdne - bolestami, ale tebe este ani ms nemeska, takze mas cas na take myslienky!

Inak ta relacia je zatial o nicom /a to ja sa viem vyjadrit aj "trefnejsie" 🙂 /