Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1 a ja spadam do ktorej kategorie 😲 ziadna MS a ziadne teotenstvo? 😨
idem piecť bezlepkové venčeky z odpaľovaného cesta - prvýkrát v živote, držte palce
@zusanna krásne si to napísala a dodalo mi to hodne pozitívnej energie. Zo srdiečka ti blahoželám a držím palčeky,a by bolo všetko OK
@tamarar ja som spolu s @lavyrle 4 mesiace po MA a dúfam, že budem čoskoro aj ja patriť do skupiny šťastných tehuliek
takze pozitivne su tento mesiac babatenko, pingu a zusanna, a lavyrle v podstate tiez, len cakame na silnejsie ciarky 🙂
jooj tak to predcilo aj moje ocakavania 😀 😀
@twistybaby ty si v stadiu pripravy 🙂 (a mozno aj tehu kto vie), kedy sa telicko pripravuje na otehotnenie 😎
@twistybaby 🙂 ja tam spadam tiež mrcha ešte nedorazila😖
@mauerka ja osm potratila na konci 17tt a tiež mi najprv povedal počkať 3 mesiace a keď som potom po prvej MS prišla za ním už mi vravel že 6 mesiacov ... no keby si ma videla ako som na neho kukla - som mu povedala, že veď ste mi pred mesiacom vraveli, že stačí 3 a teraz zrazu 6? Kukol na mňa, a šomral si popod nos že v koľkom týždni ste to boli? V 17? No tak to je menej ako 20, no dobre, stačí 3 mesiace ... a potom dodal - dúfam, že sa vám to na prvýkrát nepodarí 😖

ja sa neviem dockat stredy 😀 😀 no uz by som tam letelaaaaaa. ale zas no ved ked som tolko pockala tak uz tie dva dni, teda 1,5 dna, kedze idem rano 🙂 vydrzim.