icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tatanka1
7. jan 2013

ja sa neviem dockat stredy 😀 😀 no uz by som tam letelaaaaaa. ale zas no ved ked som tolko pockala tak uz tie dva dni, teda 1,5 dna, kedze idem rano 🙂 vydrzim.

mauerka
7. jan 2013

@tatanka1 Ako si nas pekne rozsortirovala 🙂

twistybaby
7. jan 2013

@tatanka1 a ja spadam do ktorej kategorie 😲 ziadna MS a ziadne teotenstvo? 😨

mauerka
7. jan 2013

A este je tu @daniwaugh , ktorej sa nezadrzatelne priblizil den "D", ze? zajtra...?

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle ty už prosím ťa prestaň vymýšľať blboviny - si tehu a basta, počkaj dva dni a znova sprav test a ak ti potom nebude silnieť, tak potom môžeš o niečom uvažovať

tamarar
7. jan 2013

@zusanna pre mna velmi pozitivna sprava! 🙂 gratulujem a prajem krasne tehulkovanie. Ja som 4 dni po MA. A velmi by sme chceli po 3 mesiacoch znova skusit stastie.....Baby, vsetkym Vam tu drzim palce a dufam, ze coskoro testujem aj ja a budem patrit do vasej skupinky🙂....

zlatat
7. jan 2013

idem piecť bezlepkové venčeky z odpaľovaného cesta - prvýkrát v živote, držte palce
@zusanna krásne si to napísala a dodalo mi to hodne pozitívnej energie. Zo srdiečka ti blahoželám a držím palčeky,a by bolo všetko OK
@tamarar ja som spolu s @lavyrle 4 mesiace po MA a dúfam, že budem čoskoro aj ja patriť do skupiny šťastných tehuliek

tamarar
7. jan 2013

@zlatat a od kedy sa snazite? po 3 mesiacoch ste zacali?🙂

zusanna
7. jan 2013

@zlatat ďakujem krásne dievčatá

tatanka1
7. jan 2013

takze pozitivne su tento mesiac babatenko, pingu a zusanna, a lavyrle v podstate tiez, len cakame na silnejsie ciarky 🙂
jooj tak to predcilo aj moje ocakavania 😀 😀

@twistybaby ty si v stadiu pripravy 🙂 (a mozno aj tehu kto vie), kedy sa telicko pripravuje na otehotnenie 😎

vejvass
7. jan 2013

@twistybaby 🙂 ja tam spadam tiež mrcha ešte nedorazila😖

vejvass
7. jan 2013

@mauerka aj mne sa zdá že relácia zatiaľ onicom:-/

lavyrle
7. jan 2013

@tamarar mne lekar kazal cakat polroka 😠 zas v nemocnici mi kazali pockat 3 mesiace. Vo vsetkych on-line poradniach som tiez nasla vacsinou 3 mesiace, takze som pockala 4 mesiace a v piatom cykle sme sa zacali snazit naplno. Vysledok uvidime 🙂

mauerka
7. jan 2013

Takze relacia totalne o nicom, ale aspon som si vypila kafku a odzdobila vianocny stromcek - takze som spokojna
@vejvass @zlatat @lavyrle

mauerka
7. jan 2013

@lavyrle @tamarar Segra potratila teraz v novembti, bola v 10TT a kazal jej /gyndos ten co mam ja - totalne opatrny/ pockat 3 mesiace. Vseobecne plati vraj taka zasada, ze tolko, kolko bola zena tehu, tolko ma aj pockat

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka tak potom som ja uz uplne ok 🙂 ja som potratila v 11tt
A my uz mame stromcek vyhodeny na terase

vejvass
7. jan 2013

@mauerka ked mávam nočne tak bt sa mi nedá merat bolo by to zbytočné?

vejvass
7. jan 2013

@lavyrle vsak ale ty už si tehu😉

lavyrle
7. jan 2013

@vejvass hej? Ako vies? Je tam slabulilinka druha ciarka, este by som to nepovazovala za pozit

zlatat
7. jan 2013

@mauerka ja som si to zabudla zapnúť, robila som tie venčeky - teraz sa pečú 🙂

zlatat
7. jan 2013

@mauerka ja osm potratila na konci 17tt a tiež mi najprv povedal počkať 3 mesiace a keď som potom po prvej MS prišla za ním už mi vravel že 6 mesiacov ... no keby si ma videla ako som na neho kukla - som mu povedala, že veď ste mi pred mesiacom vraveli, že stačí 3 a teraz zrazu 6? Kukol na mňa, a šomral si popod nos že v koľkom týždni ste to boli? V 17? No tak to je menej ako 20, no dobre, stačí 3 mesiace ... a potom dodal - dúfam, že sa vám to na prvýkrát nepodarí 😖

zlatat
7. jan 2013

@tamarar ja som dokiho neposlúchla a začali sme sa snažiť po 2.MS - teraz som mala 4.MS

vejvass
7. jan 2013

@lavyrle myslíš že sa tri testy mýlia však už minimum hcg musíš mať🙂

vejvass
7. jan 2013

@zlatat ja som potratila v 13tt a čakat sme mali 3cykle.
Inak super lekár😖

zlatat
7. jan 2013

@vejvass akože mám pocit, že on by bol radšej, keby sme čakali pol roka- preto tá poznámka.
Ale na druhej strane mi teraz v polke januára kázal prísť ( ak dovtedy neotehotniem ) tak možno mi aj niečo dá, aby sa nám to rýchlejšie podarilo - uvidím

emka9
7. jan 2013

@tamarar ahoj, aj ja som po MA...... a po 3 mes. uz sme sa zacali snazit, drzim prsty aby ste zacali cim skor aj vy, bude to dobre 😉

lavyrle
7. jan 2013

@vejvass no ved si myslim, ze by tam malo byt to HCG, ale ciarka je ozaj len slaba, preto ta neistota. Na druhej strane ms ma byt az v stredu, tak mozno ani nemusi este byt...neviem. Kazdopadne by som bola radsej keby tam uz boli poriadne //

vejvass
7. jan 2013

@zlatat no mohol by niečo nasadiť a časom dať tehu knižku😉
Ja ak nedostanem tak asi urobím test ale mám len pepino

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle na ukľudnenie, pozri sa aké čiaročky som mala keď som bola tehu pred rokom ( nie toto posledné tehu ) - prvý horný test je 11 DPo

vejvass
7. jan 2013

@lavyrle tak počkaj do stredy už by mali byť silnejšie držím palce🙂