icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh želám ti to velmi 😉 a inak pridávam sa do stávky,kto sa este pridá,potom si tu flasku rodelime a pripijeme spolu 😀 čo vy na to? 😀

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby no ale hned musime lebo potom u budeme tehu 😀 😀 😀 😎 😎 😎
a dakujeeeeeeeeeeeeeem

twistybaby
21. nov 2012

@daniwaugh beriem 😀

lavyrle
21. nov 2012

poslem vam aj dveak to vyjde a bude baba 😉

kejkej
21. nov 2012

ahojte, ma niektora skusenost s DR.Jonasom?

daniwaugh
21. nov 2012

@kejkej pracujeme na nej 🙂

laja77
21. nov 2012

@twistybaby jasne

@lavyrle ďakujem za pozvanie 🙂
Takže dievčatá, rada by som sa k Vám pridala, ak môžem. Mám doma dvoch chalanov- 7- a 9-ročných a veľmi by som prijala ešte jedno babatenko, dúfam že sa to podarí čo najskôr, keďže mám už 35 rokov 😎 . Snažilkujeme od septembra, ale zatiaľ nič, aj keď minulý cyklus bol 4 testy pozitívne, nakoniec nič z toho nebolo

daniwaugh
21. nov 2012

@laja77 drziiiiiiiiiiiiiiiiiiiime palce a vitaaaaaaaaaaaaaj 😎 😎 😎
a sledujes ovu a tak? 😉

lavyrle
21. nov 2012

@laja77 ty si mala pozitivne testy a nic, ja mam zas tehu priznaky a neviem z coho - vidim, ze tu budeme dobra partia 😀
ja by som to chcela stihnut do tej 35ky, lebo vestica tak povedala 😕 😎

lavyrle
21. nov 2012

@kejkej mame a cerstve 😀 ale odbornicka na Jonasa je 😉 @daniwaugh

laja77
21. nov 2012

@daniwaugh ďakujem za privítanie 🙂, no sledujem asi tak, že keď mám ovu, tak mám dosť výrazne bolesti vaječníkov, ale testy nepoužívam. Ináč neviem ako vy, ale tak stále si hovorím, že sa nemám na to snaženie príliš sústreďovať, ale čím viac si to hovorím, tak tým viac na to myslím 😀

kiki6
21. nov 2012

@lavyrle ja mám tiež skoro každý tretí mesiac tehu príznaky a nič, aj teraz posledný som mala, bolo mi zle asi 2 týždne, potom naliate prsia a aj tak mrcha došla, robila som si aj test. Za posled. roka pol mám stále tehu príznaky a pripadám si už a ko nesvojprávna, že si niečo nahováram sama, lebo test je vždy negatívny.

kejkej
21. nov 2012

@lavyrle a podarilo sa? v com je tak zazracny?

laja77
21. nov 2012

@lavyrle tak, tak 🙂 ale keď som sa začala snažiť v septembri, tak sa mi zdalo, že mám rôzne tehotenské príznaky 🙂, ono je pravda, že si ich už po tých siedmich rokoch ani tak veľmi nepamätám 😎 . Ale Tebe držím palce, nech sú to ozaj tehu príznaky, to by bolo super 🙂

kejkej
21. nov 2012

@daniwaugh vedela bz si mi poradit?

laja77
21. nov 2012

@kiki6 akoby som čítala o sebe za posledné tri mesiace 🙂

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle ale to nemozme cakat kym zistis pohlavie to uz budeme tiez vtom! 😀 a mne veštica pred svadbou povedala ze s manzelom budeme bezdetny par tak ak som ho v nejakom tranze niekomu neukradla tak sa asi mylila 😀
@laja77 supiš že si tu 🙂

daniwaugh
21. nov 2012

@laja77 no ja na to myslim 24hodin denne 🙂 hlavne preto, ze nemozme este zacat - termin mame v januari a ja sa idem zblaznit ze je este len november :D

daniwaugh
21. nov 2012

@twistybaby aj mne toho vestica narozpravala... 😀 😀 😀

daniwaugh
21. nov 2012

@kejkej podla toho o com presne 🙂

laja77
21. nov 2012

@daniwaugh no, nestihla som to tu celé prečítať od začiatku 😎 , tak sa radšej opýtam :prečo máte termín až v januári?

daniwaugh
21. nov 2012

@kiki6 jejda no to nepotesi taketo sklamania..dlho sa uz snazis?

kejkej
21. nov 2012

@daniwaugh ako ti pomohla jonasova metoda alebo nieco ine....co mam skusat abz sa to konecne podarilo?

daniwaugh
21. nov 2012

@laja77 no lebo chcem dievcatko a mala som termin v novembri ale nemam ms este tak si nemozme vyznacit bilogicke plodne dni a nechcela som riskovat ze ten dany termin by bol trebars den po ovualcii co by bol bezdebaty chalan 🙂 lebo ten termin bol prave v ten den co mi to poslal tak som nevedela ci som ovu nemala a mala som pocit ze som mala 😀 😀 😀 a najblizsie je baba az v januari

kiki6
21. nov 2012

@daniwaugh no 3 roky, a už je to stále dookola to isté, už som tu veľa o tom popísala, všetko je oK a nedarí sa nám. Takže tak

daniwaugh
21. nov 2012

@kejkej no ja mam ermin az v januari ale vela zenam pomohla tak by som sla do toho na tvojom mieste

daniwaugh
21. nov 2012

@kiki6 jonasa si neskusala?

kiki6
21. nov 2012

@daniwaugh iba cez net, cez net všetko čo je sprístupnené za dara aj tú rakúsku stránku na otehotnenie a všetko ostatné podľa dátumu narodenia. Už som týmto všetkým prešla aj slinami, aj ovu testy aj ostat. veci čo sa týka sledovania ovu, takže to všetko mám naštudované. Teraz už mám ísť do Iscar, lenže dcéra je tento týždň chorá, takže to budem musieť zase posunúť a takto dookola.

kejkej
21. nov 2012

mas kontakt alebo web Dakujem

kiki6
21. nov 2012

jej už sa to tu premielalo asi 2-4 stránky dozadu, skús si to pozrieť, ale funguje to stále na tom istom. Tvoj dátum narodenia a čas