Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@kejkej no skusila som to prvykrat, takze este neviem, ale nepredpokladam, ze by to vyslo,kedze ten den vychadzal na moj menzesovy den. Tieto moje zvlastne priznaky budu bud vzbura hormonov alebo viroza s vyrazkami 😀 ja teda nemam problem s otehotnenim, ale toto pre mna nema logiku a preto som to aj skusila -inak chcem este pockat so snazenim cca mesiac
nedeptajte tu skoro tehotnu 😀 ja verim vestici a hotovo 😝
@laja77 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... toto je ono 🙂
@daniwaugh ja neviem bojim sa porodu a ešte aj toho že ked bude malynke chore alebo čokolvek a ja budem na to sama kedže priatel pracuje na týždnovkach a celu rodinu mam dost daleko od seba to bude stres =) 😒 a prepačte že tak neskoro ale bola som na poobede v praci 🙂
@matula0006 kedykolvek 🙂
a zvladnes to neboooj 🙂 ja mam dve, som sama daleko od vsetkych a zvladam. teda ako tak.. :D
ako som tušila, tento cyklus to znovu nevyšlo- mám maximálne 29dňový cyklus a mrška na 30ty deň dorazila 😒 - trošku ma natiahla, ale mala som tušáka že dorazí. Začínam mať pochybnosti, aj keď od septembra je to len tretí mesiac, ale pri prvom som otehotnela na druhý cyklus a pri druhom neplánovane v neplodné dni 🙂 .To zas bude deň 😖
@matula0006 Každá z nás sa asi bojí, a najmä prvorodičky, lebo nevieme čo nás čaká, ale ak sa malinké narodí, už je to opäť o inom, ... nikto nevie všetko hneď od začiatku, určite je to ťažké ale zároveň krásne a jedinečné obdobie... 🙂 ... a keď nemáš nikoho pri sebe, je to tiež náročné, ale sme tu na modrom koníkovi pre to, aby sme si pomáhali, dávali si rady a možno len tak pokecali 😉 ... tiež mám strach, ale túžba po dieťatku je tak silná, že to posúvam na vedľajšiu koľaj, a keby ten čas rýchlejšie ubehol a bol január, aby som sa mohla snažilkovať 🙂 ... už sa mi o tom sníva 😨 ... neboj sa .... zvládneš to, nájdeš v sebe silu, vieru a chuť vychovať Vaše dieťatko 🙂
So zeleznou presnostou a neomylnymi priznakmi som dnes dostala ms, ako som uz dva dni predpokladala. Takze ideme do dalsieho mesiaca, skusime nieco "nove" vymysliet - mozno skusime vazne sexovat pravidelne kazdy druhy den....
Inak neviete nahodou, aky je postup, ked chce ist partner na vysetrenie spermiogramu? Musi mat odporucanie...od koho? @kiki6 @daniwaugh @lavyrle
@emka9 ďakujem velmi si ma podporila aj mi sa od januara chceme začat snažit lebo teras sa ideme stahovat kupily sme byt tak je to dost nevhodne ale uš ked budeme zabyvany možeme ist na to =) len si neviem predstavit ako pojdem v 9 mesiaci peši na 4 poschodie =) aj porodim kym videm kedže tam neni vytah .....a som velmi velmi velmi rada že som sa tu zaregistrovala velmi rada sem chodim 😲
@mauerka netusim, skus zavolat svojmu gynekologovi...
skoda ze dorazila, fakt je to mrcha.. no my sme pri alexkovi tusim aj kazdy den sa milovali, ale obden sa ma.len je tam problem ze ked minies ovu - lebo ved ma len 24hod zivotnost vajicko (aj tak si myslim ze viac hehe) tak skus kazde dva dni a okolo ovu castejsie? jaj mrzi ma to, urcite je to sklamanie, ale neboj, coskoro uz budes tehula!
@mauerka no mňa poslal môj gyndo do Iscare ( Cetnrum planov. rodičovstva) najprv mi spravia sono a potom vyšetria aj manžela. Takže musíš povedať svojmu gynekolog., že chceš vyšetriť mužov spermiogram , že kam má ísť. Lebo muž bol aj predtým pri Mlynských nivoch, nie je to nemocnica ale také zaraidenia kvôli otehotneniu.
haha hned prvy ovulacny test ze "invalid" no pekne nam to zacina :D :D
@mauerka no to bolo pred 8 rokmi, keď sme robili naše prvé dieťa, takže neviem. Ale myslým, že keď dáš do googlu, niake centrum plánov. rodičovstva tak niečo nájdeš. TEraz mám ísť do Iscare, na Haydukovu , je to za Kochom niekde. Ale viem, že vtedy pred 8 rokmi, všetkých chlapov posielali iba tam, bolo to niekde tam kde sú aj kasárne, proste niekde v tých uličkách- možno sú tam niake tie laborator. centrá.
@mauerka no a toto sklamanie dôverne poznám. Posled. 2 roky si to už ani nepripúšťam, len mávnem rukou a kašlem na to. Už som v tej fáze, že asi verím tomu, že nemyslieť a príde to samé, pritom ja nie som ty čo verí na náhody a vždy mám všetko naplánované. No vidíš ale tomuto som sa musela prispôsobiť ako to chcel osud.... alebo ako to povedač.
Dobre ranko baby 🙂 my sme teraz vstali 😀 očujte kočky tie čo už mate deti,ako ste ich odnaučili od nočnej plienky? lebo môj syn už vyše roka nenosí cez den plienku vôbec,normalne fungujeme na záchode a chodi nan sám,ale vnoci aj ked ide pred spanim na zachod sa mi pocika...ci ma plienku alebo nie... ako na to poradte mi?
@mauerka ahoj mam za sebou uz jedno IVF v iscare uspesne a pred cca 1 rokom som otehotnela spontane ale potratila som v 13tt.teraz nas caka genetika a vsetky vysetrenia ze v com je problem.snazilkujeme stale a nedari sa ani nam znovu otehotniet.Na vysetrenie spermiogramu nemusis mat odporucanie stoji cca do 9e staci ak si das do googla urologicke ambulancie a tam ti to vyhodi cize spermiogram mu vysetri aj urolog nemusis ist hnet do centra asistovanej reprodukcie ak ti mam pravdu povedat uz mam toto vsetko odskusane a hlavne obehane.U urologa je to trosicku lepsie pretoze ti povie aj ako sa da zlepsit spermiogram muza co v centre su skor taky ze vam hnet navrhnu IVF ale ako pisem zazraky sa deju aj my sme mali zly spermiogram a hnet sme podstupili IVF a zrazu som otehotnela prirodzene zial skoncilo to zle.Neskusali ste na spermie MACU?
@twistybaby no my sme to riskli, povedali sme mu ze je velky chlapec, ze cikat pred spanim a ak bude trebat v noci nech nam povie.. dali sme ten chranic matracu a riskli. ale vraj sa to ma az ma dieta tyzden suchu plienku v noci alebo skoro suchu a to sme my mali.. kolko ma mrnus?

@daniwaugh jaaaj, aha 🙂 tak ja by som tiež chcela dievčatko, ale aj chalana, vlastne mi je to jedno. A ten termín na dievčatko je podľa tej Jonasovej metódy? alebo? teda ja ani neviem, aká to je metóda 😉 som sa nad tým doteraz vôbec nezamýšľala..