Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle nie, ja nedávam tuna na koníka fotky, jedinu čo sem dám, tak bude riadna kolajnicová 😉 , takže by si mohla byt....a kolký si DC ? mám len prsia troška citlivé, chut na pizzu stále, no stále, neustále, troška spavá som, ale inak nic....tak si počkám a ked to nedostanem na 30 DC tak testujem 😉 , je mi luto, čo sa Ti stalo ☹
Ked tak rozmyslam, bolo by super kupit nejaku prevadzku na vyrobu teho testov...🙂 to je aky "bizňís". Vyrobne naklady halierove, predajna cena1000nasobne vacsia
@lavyrle Aj ja vidííííím aj ja vidííííím!!!!!! tehula našaaaaaa!!!!!super!
baby...mate skusenosti s tymito ovu testami? http://www.otehotnenie.sk/product/ovulacny-test...
@vejvass kolky den si po ovulacii? myslim teda DPO? ja som 16 a furt ništ.... dneska sommala dostat mrchu no nejako sa nehlasi,namiesto toho sa mi ale riadne toci hlava ale to bude asi hladinou cukru.....
@somsa ano ja mám. su dost malo citlive, teda aspon ja som vyskusala z toho isteho moču v den ovulacie tento test a rapiclear a na tomto som nemala tu druhu ciarku ani zdaleka tak silnu ako kontrolnu a na rapiclear teste bola silnejsia ako kontrolna. bola to jasna ovulka aj podla bolesti a tento test neni tak citlivy a nezaregistroval mi ju.... ale to je len u mna kazdemu iný vyhovuje... mam aj predictor fertility a tie su zas na mna take citlive ze mam podla nich ovulaciu nonstop aj teraz ked uz cakam MS... druha ciarka je na nich furt silnejsia ako kontrolna.... u mna su jednoznacne najlepsie ovu testy rapiclear....
@twistybaby no ved ukazovali mi aj tie predictor v lekarni ale som nechcela ked si vravela ze ti stale vysli pozitivne..a rapiclear nemali a tieto woman som nepoznala ale dobra cena...ale tak nekupovala som lebo mi este 2ks ostali ..ja mam pepino z DMka a pekne ukazali ovu, presne dva dni a den pred ovu boli pozitivne a pred aj po negativne..a sa mi dost drahe zdaju tak som hladala ine
@twistybaby a nemas niekde na predictoroch napisanu citlivost??lebo som to v lekarni hladala ale na obale som to nenasla
@somsa ja som kupovala tieto testy a som bola s nimi spokojná - ukazovali ovulku tak ako bola http://www.ovulacne-testy.sk/wondfo/ovulacne-te...

@zalucia ja som po MA v auguste, takze mam v zivej pamati pocity z tehu a veru citim sa velmi podobne. Uz tyzden ma bolia prsia - zacalo to tak decentne, ale posledne dni fakt brutal, mam biely vytok a bolesti v podbrusku ako ked je svalovka alebo ako keby ma nohavice tlacili - neviem to ani vysvetlit, ale mrchove bolesti mavam ine. A priznam sa, ze mi aj zasibava trosku - chce sa mi revat aj pri reklame, potom sa zas rychlo rozculim a tak 😔 ale tak stale by to mohlo byt PMS. Daj aj tvoju ciarku..... 😉 moja je taka poslabsia, ale je. Uz niekedy minuly tyzden som myslim napisala, ze sa citim tehotne.A ak sa mylim tak sa budem cudovat. Do toho si meriam BT, ktora sa celkom slubne drzi a do toho ten maly duch. Takze u mna taky subor naznakov, ze by to ozaj mohlo byt ono 🙂